PDA

Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Aziz Yıldırım, tamam mı demeli devam mı etmeli?

J i n x
27-04-2009, 01:33
Değerli Aziz başkanımız, yıllardır kulübün başında bulunan mümtaz şahsiyet :D

En büyük başarıları :

Önce tesisleri yeniledi ve yenilerini kulübe kazandırdı.
Takımımızı, Kulübü borçlarından arındırdı ve büyükler arasında en zengin ve refah düzeyi yüksek kulüp haline getirdi.
Takımımızın adıyla FBTV'nin açılmasında başrolü oynadı. Bu aynı zamanda Türkiyedeki ilk takım tv'sidir.
Takımımızın kurumsallaşması ve şirketleşmesi konularına büyük ağırlık verdi, borsadaki en iyi takım lot'ları Fener'indir.
Stadımızın tapusunu alıp, stadı kulübün malı haline getirdi
BÜYÜK MARKA futbolcular getirerek, futbol dünyasının dikkatini çekmeyi başardı. Artık çoğu futbol yıldızı Türkiye'nin Arap ülkesi veya dandiri ülke olmadığının bilincinde.

Gelgelelim FUTBOL Yönetimine,

Teknik direktör getirdi, direktör kendi takımını kurmadı. Kuramadı.
Yönetimin getirdiği adamlardan "Elde ne varsa artık" diyerek birşeyler yapmaya çalıştı. Başarılı olan da çıktı olmayan da.

Bu manteliteyle yıllar içinde başarılı olabilen uyumlu insanlardan bazıları şampiyonluklar yaşattı bazıları Avrupada da başarılı konumlara getirdi takımı. Ama genel olarak bu şekilde başarılı bir periyot yakalanamazdı. DÜNYA TAKIMI olmanın yolu, Türk futbolunun dinamiğine uyan bir hocayla anlaşıp , takımın eksikleri ve onun ihtiyacı olduğu mevkilere istediği transferlerin yapılmasıyla olmalıydı.

Başarısı ispatlı teknik adamı getirip, kadro kurmasına izin vermesen ne olur? Veya başarılı ama Türkiyeye adapte olamayacak sistemli bir hoca getirsen? Veya hadi o da oldu diyelim, yenilgiler sonrası hocanın arkasında gerçekten güçlü bir duruş sergileyemezsen - camia bir daha güven duyar mı - kenetlenir mi?

Bu adam geldi geleli, futbolcu transferini yönetim yaptı. Maç sonrası soyunma odasına girip futbolcuyu yönetici azarladı. Hep bir psikolojik baskı, gerek t.d.'ne gerek futbolcuya...

Bu zihniyet, artık tepeden değişmeli.

Aziz Yıldırım, yaptıkların için sana ne kadar teşekkür edilse az. Hiçbir Fenerbahçe taraftarı, seni unutmayacak. Ama eğer o koltuğa yapışırsan , kulübe zarar verdiğini çok kişi görmeye başlayacaktır. Bunu ilk farkedenlerden olursan sen kazanırsın.

fOCUS
27-04-2009, 01:39
sizin bileceğiniz iş :D

Minacettin
27-04-2009, 01:40
Bu zamana kadar iyi işler çıkardı bence. Ama son zamanlarda gördüğümüz gibi iyice yuhlanmaya ve istifa seslerine maruz kaldı - kalıyor.

İşi iyice yokuşa sürmeden ve zirvedeyken bırakmalı.

Azize istifa :sparta:

fOCUS
27-04-2009, 01:42
diğer takımlar için fenere karşı bir antipati yaratıyor bu adam... bak özhana sanmıyorum ki çok gıcık olsun diğer taraftarlar ona. ama bak o da işini bilmiyodu. azizde ticaret kafası iyi. ama dediğim gibi antipatik.

kamen
27-04-2009, 01:51
aziz yıldırımı bilmiyorum da yıldırımm demirören gitmeli :D

J i n x
27-04-2009, 01:51
diğer takımlar için fenere karşı bir antipati yaratıyor bu adam... bak özhana sanmıyorum ki çok gıcık olsun diğer taraftarlar ona. ama bak o da işini bilmiyodu. azizde ticaret kafası iyi. ama dediğim gibi antipatik.

Bak bunu da eklemeyi unuttum.
Takımının büyüklüğünü bilirken ve bunu ifade ederken - diğer takımları ezercesine konuşarak çok antipati topladı. Türkiyenin en büyük klüpleri, antipati toplamak için değil, kucaklanmak için var mk...

Tüm anadolu klüpleri bize aslan kesilip, gs'ye yatıolardı bi ara :D (ya da tesadüf :silly yiim öle tesadüfü)

J i n x
27-04-2009, 01:52
aziz yıldırımı bilmiyorum da yıldırımm demirören gitmeli :D

Zekeriyaköy'de tüpçü yok, gelsin dükkan açsın...

fOCUS
27-04-2009, 01:54
.

Tüm anadolu klüpleri bize aslan kesilip, gs'ye yatıolardı bi ara :D (ya da tesadüf :silly yiim öle tesadüfü)

yaavvv bıragh yauuvv :D

J i n x
27-04-2009, 02:03
öyle tabi lan, belki şunlara bi iki gol sallarsam beni alırlar - kaygısı da olabilir.
ne de olsa para fenerde :D herkes bu takımı istio

neyse ya konu çok değişmesin :D :D

kamen
27-04-2009, 02:08
bu adamın gidip geri gelmek gibi bi huyu da var sanırım yanlış hatırlamıyorsam eğer.
geçtiğimiz yıllarda böyle bi hadise yaşandı diye biliyorum ama

J i n x
27-04-2009, 02:11
gitmeden geri geldi

gidercesine yaptı ama geri gelesssi oldu yine

fOCUS
27-04-2009, 02:13
ilkinde baya baya gidiyodu. hatta ağlamıştı televizyonda da...
ikincisi reklam amaçlıydı. :silly reklam ilişkisi gibi, bu da reklam gidişi :D yok medyanın ilgisini galatasarayın şampiyonluğundan kendisine çevirmek istedi sanırım ozaman. ya da onun gibi bir şey..

Corey
27-04-2009, 11:01
bu sezon sonunda bırakacağını düşünmüyorum ama zamanı daraldı artık
ya seneye futbol klubünün başına bu işten anlayan birini getirip ona yetki verir yada yine saçma transferlerle 1 sene daha harcanıp gider
böyle olursada artık arkasında kendini destekleyen kimseyi bulamaz

Bab VerLoren
27-04-2009, 11:16
azizeden once aragonesi gondermeye bakin

bizim kalli gibi kulube kapak atmasin :D

JauneRouge
27-04-2009, 15:20
bence istifa dedikoduları yayılır, sonra paralı adamlar aziz bizi bırakma diye beste yapar, kamoyu meşgul edilir falan filean yaneaa :silly

Sir Lancelot
27-04-2009, 15:37
bi 10 yıl daha devam etmeli bence, gayet memnunuz kendisinden

KsKLee
28-04-2009, 15:18
gitmemeli fenerin ona ihtiyacı var

oŋυrov
28-04-2009, 17:05
bsg azize :D