Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : topunuza
kılım.
ulan ne biçim insanlarsınız siz? hiç mi haysiyet yok sizde? onur, şeref, itibar ne ifade ediyor sizler için? depresyona girdim lan sizin yüzünüzden kullanmadığım ilaç kalmadı. dönüşte her şeyin güzel olacağına inanmıştım efexor sayesinde, şimdi?
ev arkadaşım olacak iki gençten bahsediyorum. benim gibi sessiz sakin bir insanı nasıl çileden çıkardınız a ****** *********? en güzel kıyafetlerimi giyip tertemiz evime doğru yol aldım. geldiğimde kapının üst kilidi kilitliydi ve tam 3 saat bekledim. içerden tanımadığım biri kapıyı açtı, yarı uykulu. "kimi aradın" der gibi baktı. ben de "sen kimsin ulan" der gibi baktım. odama doğru yol alırken paşa efendi önümü kesti. noluyor lan demeye kalmadan içerideki ********nun bu *********** ile birlikte benim yatağımı kullandıklarını fark ettim.
bir tane de köpeğim var emanet ettiğim, açlıktan kırılmış, beni görünce çıldırdı resmen. evin her tarafını bok götürüyor. mutfak kokuyor. her taraf perişan.
çoktan tükettiğim sabrın, ailemin telkini ve ev arkadaşımın annesinin ısrarı üzerine bu denli ırzına geçilmesine dayanamıyorum. evin o halini görünce camdan atlamak istedim. bunu gerçekten istedim.
var daha, yazmayacağım. telefonu da parçaladım, arayanın sesi gelmiyor.
şimdi bir sonraki ayda başlamak kaydı ile ev arayacağım 1+1 ,2+1 gibi. topunuza yamamlar tecavüz etsin ulan. aklımı kaçıracağım, dişlerimi sıkmaktan ağzım bir hal oldu *********nun **********ları sizi.
öeh
Oooo çok feci hakikaten, film & dizilerdeki gibi. Hemen çık o evden :mad:
Bab VerLoren
26-04-2009, 11:00
sen niye cikiyorsun onlari kovala :lam3r:
vay be :D
haklı serzenişler...
neyse geçmiş olsun
yaşaman için bi sebep göremiyorum..içindeki herşeyle,herkesle birlikte ateşe ver evi :silly
aura, bu avatarlar ne iş ?
bi kere daha sormuştm denk gelmedi
diş macunumu, yatağımı, terliklerimi, gitarımı, dolaplarımı; her şeyimi, her şeyimi kurcalamış/kullanmışlar.
sizin geldiğiniz medeniyete biz fındık fıstık atıyoruz ulan, sadrazam spermleri.
yeter lan emlakçıların da hepsi kapalı bu gün. en geç 3 gün içinde buradan gitmem gerek.
@bab evi zaten istemeyerek tuttum, 3+1 olunca tek başıma kovalamamın da bir anlamı kalmıyor.
of be of.
tekrar emlakçı komisyonu, depozito, elektrik-su-doğalgaz-internet-telefon bağlatma aparatı için başvurular, depozitler, nakliye, okul, dersler...
böyle işin var ya öeh ya
Girişken bir bünye olsan, kafa göz koparsan nasıl olur?
Daha mı iriler senden :D ? Kıramıo musun kafalarını
kavga sorunu çözecek mi?
kullanılmış havlumu geri getirecek mi? halımın ortasındaki kocaman bok kütlesini yok edecek mi? çalışma masamın altına atılmış kullanılmış pedleri? mutfaktaki o keskin kokuyu? kırdığım telefonumu, ailemi?
öleyim ben, evet evet. bu durumda varsa bile tanrı bana işkence çektiriyor. yaşamanın ne anlamı var ki?
ilaçlarımı alamıyorum, efexor'u bilen bilir. tek sefer bile atlandığında çene kilitlenmeleri, kasılmalar ve çarpıntılar eşliğinde kişiyi krize sokar. çok gerildim, yoldan geldim, 18 saattir yemek yemiyorum, dolayısıyla ilaç kullanamıyorum. eğer başıma bir şey gelirse (cinnet hali, kriz, diğer semptomlar) tek sorumlusu ev arkadaşım olacak insan yarmasıdır, bu böyle biline.
******** ****** ********!
lostname
26-04-2009, 11:41
önemli olan zor olan arkadaş :silly
çok sinirli olduğum bilmem oradan fark ediliyor mu?
lostname
26-04-2009, 11:47
farkettim de ortam deişsin hava alsın die şeetmiştim nesse madem bu kadar çokk çıkmayı düşünüyosun git aga arkadaşının evine geçici bi süre hatta yurtda başvur hem okulun bitmesine ne kaldı ki zaten böle arkadaşın ben ta nesse bende galayana gelmeyem
oha cinayet sebebi bee :D ben şurda okurken dellendim :S kolay gelsin sana ev aramada. gerçekten durulmaz bunlarla aynı evde
O yatakta nasil yatacaksin?
kavga sorunu çözecek mi?
kullanılmış havlumu geri getirecek mi? bla bla bla bl a ......çalışma masamın altına atılmış kullanılmış pedleri? mutfaktaki o keskin kokuyu? hede hodo
Calisma masanin altindaki pedleri geri vermesini istemezsin herhalde. :uzgunum::biggrin:
ne demişler ev kiralama arkadaş kirala
Calisma masanin altindaki pedleri geri vermesini istemezsin herhalde. :uzgunum::biggrin:
kskhdksdf :kopanzi
:uzgunum: votkacı
ama sinirden ne yazdığını bilememiş :D
Minacettin
26-04-2009, 13:40
Kan çıkar o evden :sparta:
agresif_panda
26-04-2009, 13:46
Allah yardımcın olsun . Evin o halinin fotoğraflarını çekip okudukları bölümün her tarafına as bence :yes: bak bakalım bi daha yapıyolarmı. hatta bi adım daha ileri git ailesine de yolla :ozi
ped konusuna gelince, ilk cümle ile ikinci ve üçüncü cümlenin birbirine bağlanma şekline dikkat edilmeli, şöyle ki;
kullanılmış havlunun geri getirilmesi khgg olsun,
odanın ortasındaki bok kütlesi oobk olsun,
kullanılmış ped de kp olsun,
buradan:
khgg'nin geri getirilmesi, oobk ve kp'nin de yok edilmesi durumu söz konusu. yani ilk cümle, ikinci ve üçüncü cümleden bağımsız; ikinci ve üçüncü cümle, kendi arasında ilişkili oluyor.
sağlaması da şu şekilde:
yeni havlu alınır, ev arkadaşları yuvarlak masa toplantısına çağırılır, 8 kilo amonyum nitrat eşliğinde cinnet geçirilir, semt havaya uçurulur.
bok kütlesi olduğu yerde kalır, ev arkadaşları bok kütlesine hayırlı olsuna gelir, malkoçoğlu mode change edilir, ev arkadaşlarının üzerinden atlayıp pençe atılır.
kullanılmış pedler de ev arkadaşlarının anüsünden içeriye yüksek basınç uygulanarak sokulmak kaydı ile iç organ haline getirilir.
yahut
bir adet mp5 edinilir, sırayla ev arkadaşı, yönetici, ev sahibi ve o esnada bulunan etrafta bulunan masum sivillere rasgele ateş edilir.
evet :zaf:
zufall_allen
26-04-2009, 13:49
şimdiye kadar neden dayandın onu anlamadım..
"şimdiye kadar neden dayanmak zorunda kaldın" diye sormak gerekir.
ek olarak
"şimdi ne değişti, bundan sonra ne değişecek" sorularını da yöneltmek gerekir.
2-3 emlakçıya haber verdim. üst limit 60.000. 1+1 2+1 ne denk gelirse öef
Essovius
26-04-2009, 13:58
evi satın mı alacaksın onelan
zufall_allen
26-04-2009, 13:59
"şimdiye kadar neden dayanmak zorunda kaldın" diye sormak gerekir.
ek olarak
"şimdi ne değişti, bundan sonra ne değişecek" sorularını da yöneltmek gerekir.
2-3 emlakçıya haber verdim. üst limit 60.000. 1+1 2+1 ne denk gelirse öef
BUNLARI SOruyorum o zmn :barışçı:
evi satın mı alacaksın onelan
evet, bu fiyata ancak dükkandan bozma bulabilirim.
BUNLARI SOruyorum o zmn :barışçı:
dayanmak zorundayım, çünkü ev arkadaşım sorunlu, ailesinin de benden beklentisi var.
okulumuz :zaf: dağın tepesinde, iki farklı ulaşım şekli ve iki türlü ulaşım yöntemi var.
ring(belirli saatlerde okul-maltepe arası mekik dokuyan minübüsler)
özel araba.
ringe binersin, tonla para verirsin konserve kutusu kıvamında yolculuk (okulda devam eden inşaatın işçileri, önlüğünü giyip okula giden aşçılar ve diğer personel ile birlikte) yaparsın. hakkını aramaya kalktığın zaman babasının hayrına götürüyormuş gibi bir araba dolusu azar işitirsin.
ringe binemezsin. çünkü ders 9dadır ve her saat başı kalkan ring ağzına kadar dolduğu halde sen ve senin gibi 9293859324632894629263946329 kişiyi de alamamıştır ve bir sonraki ring de saat 10dadır. 10 ringine de binemezsin çünkü 98345634653 kişi kalmıştır geriye. 3895634 kişiyle de 11 ringini kaçırırsın. nihayet 12 ringine bindiğinde 12:30 gibi okuldasındır. ancak o da ne? hoca derse geç kalanı koca amfide azarlayarak dışarı atar. bunu görüp içeriye girmeye cesaret edemezsin. ders 3 saattir ve blok yapılır. saat 4 olur ve okul biter. eve dönersin.
ya da araban olur, derse yarım saat kala evden çıkıp yetişirsin. ehliyetin elinden alınmıştır, ev arkadaşının da arabası vardır.
daha sürer bu.
aura, bu avatarlar ne iş ?
bi kere daha sormuştm denk gelmedi
kadına şiddet kınaması
Butterfly
26-04-2009, 15:48
biraz kötü olmuş ya ama sıkma canını bulursun ev
geçmiş olsun kenk.
tek başına yaşamayı seviyorum. :)
böylece insanlar benim hayatıma girmiyorlar, ben onları hayatıma sokuyorum. :cigaralib:
tek başına yaşamak biraz daha zor öğrenciler için sonra faturalar falan birikiyo :D
sonra 10 liralık faturayı ödeyemiyolar, içimiz acıyo :silly
Butterfly
26-04-2009, 16:08
sonra 10 liralık faturayı ödeyemiyolar, içimiz acıyo :silly
akldjaskdjasklda :kopanzi
bir kazanayım farketmez yurt ortamını merak ediyorum sadece
bi ara insan yarması demişsin :D demek ki kavga edecek olsan galip belli :D
anlaşıldı
Ben gelip döveyim. Fiziksel temasa karşıyım zaten psikolojik olarak çökertirim adamları ki kısasa kısas derler buna.
maltepede kim lan bunlar adamı daga kaldırırım başıbüyüğe cıkartırım ulan
önce konuşurum zaten ortamın verdiği korku gerilim yeter onlara
Olm dağa konuşmaya gidilmez. Dandiklik etme ne yapacaksan yapıver.
haşim amca bize hangi yaratıcı fikirleri önerecek acaba :zaf:
olm bi kere beni cıkardılar adamlar kendileri korktu ne dersem yaptılar oyle bi ortam var o ormanda
o ormanda iskandinavlar yaşıyormuş önceden onelan
haşim amca bize hangi yaratıcı fikirleri önerecek acaba :zaf:
Sen adres ver şahane işkence teknikleri geliştirdim inzivaya çekildiğim zamanlarda ve hepsi psikolojik(a)
Tek silah olmalı, bağımsız - huzurlu - özgür
mutluluğun sırrı
Sabaha namaza kaldir bikac gun , o kacar gider.Yani biraz vicdan varsa kacar , olmadi cennetlik olursun.