Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Peyniri tost makinası koyarken...
ekmeği buzdolabından alıp döndüğünde peynirin eriyip bitmesi ve bakkala gidip yeniden peynir alma işlemi
az önce başıma geldi :lam3r beyaz tuzlu peynir rlz :mrgreen:
agresif_panda
25-04-2009, 19:43
olur öle :silly
yedek peynir bulundurcan daima onelan
madhouse
20-10-2009, 09:30
tostu nasıl yaptığını merak ettim bak şimdi :silly
onun yerine ekmeği makina da ısıtıp peyniri arasına koysan nasıl olur :D bi de böle dene
EL_Diablo
20-10-2009, 09:32
o nasıl peynir öle o ne ekmek alma hızı öle
Beeengbeng
20-10-2009, 09:56
peyniri tost makinasına mı koyuyorsun tek başına?
EL_Diablo
20-10-2009, 10:00
suger bobun hamburgerin hazırlanış sırasını unuttuğu bir bölüm vardı izlerken abartı bulmuştum
taki bu topiğe kadar
madhouse
20-10-2009, 10:02
peyniri eritip üzerine ekmek banıyor olabilir. :silly
hellim peyniri olsa uygulanan yöntem iyi aslında :D
suger bobun hamburgerin hazırlanış sırasını unuttuğu bir bölüm vardı izlerken abartı bulmuştum
taki bu topiğe kadar
hahaha :D
demek ki onun gibi düşünen de varmış :D
EL_Diablo
20-10-2009, 10:05
kızarmış hellim
bir tabak doğranmış domatez üzerine birinci sınıf bir zeytin yağ biraz pul biber
haşlanmış yumurta
kekik ve bibere bulanmış zeytin yağda yüzen zeytinler
ohşş
Beeengbeng
20-10-2009, 10:07
hellimi öyle yememek ayıp olur zaten offf tavada tereyağıyla kırmızı biber kekik canım çekti.
ben de makarna yaparken gidip su alana kadar makarnalarım yanmış oluyor naapmalıyım?
nası yani? :D yanıyor derken?
Beeengbeng
20-10-2009, 10:14
bir tür reaksiyon. karbon ve hidrojenli bileşiğimiz oksijenle tepkimeye giriyor CO2 ve su oluşuyor
süper açıklama bende merak içinde kalmıştım :D
Beeengbeng
20-10-2009, 10:19
her zaman.. :D
EL_Diablo
20-10-2009, 10:22
benimde edindiğim tecrübelerden iki yöntem var makarna pişirmede
ya tam ne kadar suya ihtiyacı olacağını bileceksin ona göre kaynamış suya atacaksın makarnayı
yada bol suda pişirip kalanı dökeceksin
birinci yöntem ile pişirdiğinde makarnanın vitaminide dökmemiş oluyorsun ama ben az pişmiş sevdiğimden onu dengelemek zor oluyor ya suyunu çekiyor kuruyordu yada biraz fazla kalınca ikinci tabağı koyana kadar tencerede kalan suyu çekip iyi pişmişe dönüyordu
tek tabak ile yetinmem lazım
makarna dediğin bol suda pişer sonra o su süzülür.ardından bol salça ile takviye edilip tabak tabak makarna yenir :D
Beeengbeng
20-10-2009, 10:32
peki ya türk kahvesi yaparken kahveyi gidip alıp gelene kadar cezvedeki suyun buharlaşmasına ne demeli
kahve ve şekeri cezvede karıştır ve daha sonra suyu ekle,iyice karıştır ve orta ateşte hiç karıştırmadan pişmesini bekle bölece bol köpüklü kahve hazır :D
EL_Diablo
20-10-2009, 11:04
oltaya geldik galiba west onelan sus sus
Essovius
20-10-2009, 16:22
of şu başlığı gördükçe canım hellim çekiyor :D
kaybolmayan peynir istiyoruz!
ben de anlayamadm , olay ne :D
makarna demısken :D ulen nezmandır makarna yemıom ben yaaa ogrencıık gunlerımı ozledım lan negzel hergun yerdım ühühühühüh
Beeengbeng
21-10-2009, 08:51
kaybolmayan peynir istiyor
beyaz krem peynir takılıyorum bu aralar, sıkıntı yok