kesh
20-04-2009, 05:08
öncelikle belirtmek istiyorum . size sağlık değil güzellik vaadediyorum
sağlığınızdan biraz ödün verebilicekseniz . kilo vermeye hazırsınız demek . çünkü bu sena diyeti gayet kolay
bizzat uygulamış . hala da uyguluyo durumdayım ..
ayrıca dikkatinizi çekmesini istediğim bir şey var .. bu diyeti yapmadan önce daha az şey yiyordum
hatta öncesinde yediklerimi yazayım : cips . fanta . sınırsız şeker .. bu üçü arasında dönüp dolaşıyordum .. vazgeçemiodum . özellikle şekerden .. hala kendimi zor tutuyorum gerçi :'(
neyse .
olağanüstü diyetimi yazayım ben :
sabah kalktıktan sonraki ilk 15 dk içersinde .. muz ve süt
daha sonra istediğin anda istediğin kadar
sınırsız: meyve . meyvesuyu ( asitsiz olacak -şeftali/kayısı falan) . salata . haşlanmış patates
ayrıca haftada iki - üç kere et ya da tavuk .. yanında pilav falan yok tabi :'( . salata ile beraber
ve . ölümüne su içiceksin
bu arada içersinde 48 adet bulunan çiğneme tableti rennie alınabilinir eczanelerden 5 tl reçetesiz
bu tablet bazik bi şey .. aç kaldıkça mide asidi falan yakıo ya mideyi aç hissediosun . bundan bir iki tane çiğne .. gidio açlık :D
lan düşündümde sağlıklı gibi durdu :roll:
neyse .
tabi .. bu yazılanlar dışında ki herşey yasak
..
bunu yaparsanız kaslarınız erir .. ama kilo verirsiniz
bununla beraber spor yaparsanız . herşey mükemmel olur
..
hergün bir saat koşuyorum mesela ben .. ya da arada bisiklete biniorum ki koşmak daha bi faydalı
..
son dört günümü belirtmek istiyorum :D
perşembe:burger a gidip . junior wooper ( böle mi yazılıo :'( ) yedim .
ve sırf bunu yediim için
cuma : hiçbirşey yememek için bütün gün uyudum
cumartesi : acıktıkça meyve suyu içtim . 4 saat bisiklete bindim
bugün: salata yedim . iki saat yürüdüm .. sürekli su içtim
sağlığınızdan biraz ödün verebilicekseniz . kilo vermeye hazırsınız demek . çünkü bu sena diyeti gayet kolay
bizzat uygulamış . hala da uyguluyo durumdayım ..
ayrıca dikkatinizi çekmesini istediğim bir şey var .. bu diyeti yapmadan önce daha az şey yiyordum
hatta öncesinde yediklerimi yazayım : cips . fanta . sınırsız şeker .. bu üçü arasında dönüp dolaşıyordum .. vazgeçemiodum . özellikle şekerden .. hala kendimi zor tutuyorum gerçi :'(
neyse .
olağanüstü diyetimi yazayım ben :
sabah kalktıktan sonraki ilk 15 dk içersinde .. muz ve süt
daha sonra istediğin anda istediğin kadar
sınırsız: meyve . meyvesuyu ( asitsiz olacak -şeftali/kayısı falan) . salata . haşlanmış patates
ayrıca haftada iki - üç kere et ya da tavuk .. yanında pilav falan yok tabi :'( . salata ile beraber
ve . ölümüne su içiceksin
bu arada içersinde 48 adet bulunan çiğneme tableti rennie alınabilinir eczanelerden 5 tl reçetesiz
bu tablet bazik bi şey .. aç kaldıkça mide asidi falan yakıo ya mideyi aç hissediosun . bundan bir iki tane çiğne .. gidio açlık :D
lan düşündümde sağlıklı gibi durdu :roll:
neyse .
tabi .. bu yazılanlar dışında ki herşey yasak
..
bunu yaparsanız kaslarınız erir .. ama kilo verirsiniz
bununla beraber spor yaparsanız . herşey mükemmel olur
..
hergün bir saat koşuyorum mesela ben .. ya da arada bisiklete biniorum ki koşmak daha bi faydalı
..
son dört günümü belirtmek istiyorum :D
perşembe:burger a gidip . junior wooper ( böle mi yazılıo :'( ) yedim .
ve sırf bunu yediim için
cuma : hiçbirşey yememek için bütün gün uyudum
cumartesi : acıktıkça meyve suyu içtim . 4 saat bisiklete bindim
bugün: salata yedim . iki saat yürüdüm .. sürekli su içtim