Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Mutlu Yıllar dilayda
http://img25.imageshack.us/img25/557/pastafmc.jpg
doğum günün kutlu olsuun dilay, nice nice mutlu yıllaraaaaaa :canim
bu ve bundan sonraki tüm yeni yaşların da hiç olmadığın kadar sağlıklı ve mutlu olursun inşallah dilay :canim hayatın boyunca herşeyin gönlünce olması dileğiyle :canim
pastandan bir dilim alabilir miyim :utansal çok güzel bir tadı olsa gerek, görünüşü insanı tahrik ediyo dilay :sam: böyle bir pastan olduğu için kendini şanslı saymalısın :p benim hiç böyle bi pastam olmadıı :(
bu da hediyen :krobear
http://img25.imageshack.us/img25/7918/bouquetv.jpg
mutlu yıllar güzel insan : )
şeker_gevese
20-04-2009, 00:54
mutlu yıllar sanaaaaa!! mutlu yıllar sanaaaa!!! :D:D:D
hap*i börtdey tu yuu dilay'cm;)
her kimsen mutlu yıllar, ilginç bi ismin varmış :)
banada aynı şeyi deme n'olur :p
agresif_panda
20-04-2009, 01:06
Mutlu Yıllar :)
o ne öle petkov gibi onelan
Essovius
20-04-2009, 03:13
mutlu yıllar :D
http://img25.imageshack.us/img25/557/pastafmc.jpg
doğum günün kutlu olsuun dilay, nice nice mutlu yıllaraaaaaa
bu ve bundan sonraki tüm yeni yaşların da hiç olmadığın kadar sağlıklı ve mutlu olursun inşallah dilay hayatın boyunca herşeyin gönlünce olması dileğiyle
pastandan bir dilim alabilir miyim çok güzel bir tadı olsa gerek, görünüşü insanı tahrik ediyo dilay :sam: böyle bir pastan olduğu için kendini şanslı saymalısın benim hiç böyle bi pastam olmadıı :(
bu da hediyen :krobear
http://img25.imageshack.us/img25/7918/bouquetv.jpg
yaaaaa ama yaaaa özger çok teşekkür ederim tüm güzel dileklerinin 2 misli senin olsun bide üşenmemmiş gece 00.04 te hazırlamış bende uyumuşum aliası izlerken :( çokkkk teşekkürlerrrrrrr hediyemde çok güzelll
he bu arada o pasta benim benim olanıda paylaşmam hıh sen avucunu yala ........:)
mutlu yıllar
kamen çok teşekkürler herşey gönlünce olsun ......
mutlu yıllar güzel insan : )
çokkk teşekkürlerrrr saolasın herşey gönlünce olsun ..
mutlu yıllar sanaaaaa!! mutlu yıllar sanaaaa!!! :D:D:D
hap*i börtdey tu yuu dilay'cm;)
mutlu yıllar banaaa ..... mutlu yıllar banaaaaaa :) heryeni gün hayattan birşeyler daha alıp götürüyor getirdiklerini saymıyoruz ama çünkü götürdükleri bizim için daha önemli hergeçen gün ölüme 1 adım daha yakınız maalesefki bugünün değerini bilmek lazım... keşke bilebilsekk :)
teşekkürler
nuray
insanım yalnızca teşekkürler mesajın için :)
gayet normal bi ismin var ....:)
çok teşekkürler
herşey gönlünce olsun tüm hayal ettiklerine ulaşırsın inşallah ..
madhouse
20-04-2009, 08:34
çokkk teşekkür ederim saolasın herşey gönlünce olsun :)
zufall_allen
20-04-2009, 10:42
nice yaşlara dilayda:)
Bab VerLoren
20-04-2009, 11:06
mutlu yillar:)
nice yaşlara dilayda:)
zufall çokkk teşekkürlerrr :) saolun ...
mutlu yillar:)
ee yaşlanıyoruz inşallah mutlu geçerr
bansheinator
20-04-2009, 12:02
mutlu yıllarr
mutlu yıllarr
çok teşekkürler :)
yaaaaa ama yaaaa özger çok teşekkür ederim tüm güzel dileklerinin 2 misli senin olsun bide üşenmemmiş gece 00.04 te hazırlamış bende uyumuşum aliası izlerken çokkkk teşekkürlerrrrrrr hediyemde çok güzelll
he bu arada o pasta benim benim olanıda paylaşmam hıh sen avucunu yala ........
:canim
pasta :(
:canim
pasta :(
:) çok beklersin bu arada cidden sabah sabah 09.00 da pastada yedik :) harikaydı bide bana kolye almışlar çok uzun süredir beğendiğim ama alamadığım bi kolye çokk güzell bi d.günü benim için özger sana çokkk teşekkürler :)
flying_dagger
20-04-2009, 13:51
nice senelere ..
nice senelere ..
teşekkürlerrr :) herşey gönlünce olsun :)
bugün şeker komasına girmessem arkadaşlar çok iyi sabah pasta ile kahvaltı yaptıktan sonra 2 tane arkadaşım odama browni üstü 1 mumla girince çok duygulandım ağladım bide :(
hani bekledikleriniz vardır rutindir ama beklemediğiniz insanlardan bu tarz sürpriz ve kutlamalar gelince çok duygusallaşırsınız çok mutlu olursıunuz bende şu an o durumdayım ki beklemediklerim arasında forumdaki sizlerde vardınız ve bu mesajlarınızla acaip mutlu oldum bazısına pırlanta alırsınız mutlu edemessiniz ama bazısına yerdeki taşı verirsiniz ve memnun olur bende onlardanım
çokkk teşekkür ederim başta özger sana teşekkürler .......
flying_dagger
20-04-2009, 14:47
http://www.geyikler.net/forum/attachment.php?attachmentid=597&stc=1&d=1240227930
taş deyince bi esprisi olsun dedim :utansal
zufall_allen
20-04-2009, 14:50
bugün şeker komasına girmessem arkadaşlar çok iyi sabah pasta ile kahvaltı yaptıktan sonra 2 tane arkadaşım odama browni üstü 1 mumla girince çok duygulandım ağladım bide :(
hani bekledikleriniz vardır rutindir ama beklemediğiniz insanlardan bu tarz sürpriz ve kutlamalar gelince çok duygusallaşırsınız çok mutlu olursıunuz bende şu an o durumdayım ki beklemediklerim arasında forumdaki sizlerde vardınız ve bu mesajlarınızla acaip mutlu oldum bazısına pırlanta alırsınız mutlu edemessiniz ama bazısına yerdeki taşı verirsiniz ve memnun olur bende onlardanım
beklemiyoken bişeyler yapılınca insan gerçekten bi tuhaf oluyo bana bişeyi hatırlattı bu:(ne gülebilmiştim ne ağlayabilmiştim donup kalmıştım :cigara:
ya Allah korusun niye giresin :( her gün böyle yemiyosun ya :(
cici kızlarda ağlarmıymış :p böö
cici kızzzz..
ben teşekkür ederim dilayy..
http://www.geyikler.net/forum/attachment.php?attachmentid=597&stc=1&d=1240227930
taş deyince bi esprisi olsun dedim :utansal
waşşhhhhh çok ii bi resim yawsss :) mersi çok teşekkürler :utan
beklemiyoken bişeyler yapılınca insan gerçekten bi tuhaf oluyo bana bişeyi hatırlattı bu:(ne gülebilmiştim ne ağlayabilmiştim donup kalmıştım :cigara:
paylaşmak istemedin sanırım şaşkınlığının nedenini beni anladığına sevindim :utan
mutlu yılaaar
umo çokkk teşekkürler bugün çok mutluyum :) kopp koppp şiki şiki :)
zufall_allen
20-04-2009, 16:31
paylaşmak istemedin sanırım şaşkınlığının nedenini beni anladığına sevindim :utan
paylaşılcak bi an değildi yaşanıcak bi andı annemin bi süpriziydi ama hiç beklemediğim bişiydi çok farklı şeyler hissetmiştim o an :)
ya Allah korusun niye giresin :( her gün böyle yemiyosun ya :(
cici kızlarda ağlarmıymış :p böö
cici kızzzz..
ben teşekkür ederim dilayy..
ama ya ama ya bende insanım benimde canım var bende insanım benşmde kalbim var bende insanım ıykkk bu nerden çıktı yahu ... :)
özgerrr bana hediye tv kanepesi alarmısınnn :) ama ama ama yütfenn :)
flying_dagger
20-04-2009, 16:32
:utansal mutlu yıllar ı ben yazdım :Vale:
paylaşılcak bi an değildi yaşanıcak bi andı annemin bi süpriziydi ama hiç beklemediğim bişiydi çok farklı şeyler hissetmiştim o an :)
hep öyle anıların olsun inşallah :)
:utansal mutlu yıllar ı ben yazdım :Vale:
:) upssss mutlu yılları yazdığın için teşekkürler :)
zufall_allen
20-04-2009, 16:34
olur umarım seninde hep böyle güzel pastaların olsun diyet bozan türden:D çok yenilesi duruyo
ama ya ama ya bende insanım benimde canım var bende insanım benşmde kalbim var bende insanım ıykkk bu nerden çıktı yahu ...
özgerrr bana hediye tv kanepesi alarmısınnn ama ama ama yütfenn
almaz mıyım dilayy :) sen istee..
2. soruşum olacak bu
adres? bi de istediğin kanepe türü internette varsa onun da adresini alayım :) yarın kargo da
olur umarım seninde hep böyle güzel pastaların olsun diyet bozan türden:D çok yenilesi duruyo
sorma valla bırak 2 pasta yendi daha akşamı var bugünün :) yemicem desem olmaz .....
oy oy valla ama 20 pasta yiyebilirim gibime gelio biraz daha fazla yüzer eritiriz artık yapçak bişi yog :)
almaz mıyım dilayy :) sen istee..
2. soruşum olacak bu
adres? bi de istediğin kanepe türü internette varsa onun da adresini alayım :) yarın kargo da
:) hahahahahaha neyse bişi demiom sana daha evvelde dedim bazı maddi hediyelerden daha değerli şeyler vardır senin foruma konu açman gibi almış kadar oldun kelimesini kullanmayacağım ben senden hediyemi aldım zaten unuttunmu hatuırlamıosan bu konunun ilk sayfasına bak :)
zufall_allen
20-04-2009, 16:42
sorma valla bırak 2 pasta yendi daha akşamı var bugünün :) yemicem desem olmaz .....
oy oy valla ama 20 pasta yiyebilirim gibime gelio biraz daha fazla yüzer eritiriz artık yapçak bişi yog :)
ye yahu nolcak her gün mü doğuyosun:silly
ya biliyorum ama ilk defa benden bişiy istedin, ben de yapmak istedim üü
halbuki çok güzel kanepe türleri var dilayyyyyyyy.. açılır kapanır cinsten.. aç kapa aç kapa istediğin zaman açıp kapatıyosun böyle çok güzel oluyo onelan hahaha
Bab VerLoren
20-04-2009, 16:45
mutlu yillar
ya biliyorum ama ilk defa benden bişiy istedin, ben de yapmak istedim üü
halbuki çok güzel kanepe türleri var dilayyyyyyyy.. açılır kapanır cinsten.. aç kapa aç kapa istediğin zaman açıp kapatıyosun böyle çok güzel oluyo onelan hahaha
uhe uhe uhe ya gene biz yazıp biz gülüces bu sohbete özger :) neyseee saolasın ben almim :) çok saoll :)
mutlu yillar
ya çok teşekkür ederim saolasın :) herşey gönlünce olsun :utan
ahahaha :D ısrar ediyorum dilay :p
ye yahu nolcak her gün mü doğuyosun:silly
dimi dimi böle deyipte çok yiyip patlar ölürmüşüm tçbe töbe varmıdır acep bölesi :)