PDA

Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : hayatımın en..

şeker_gevese
18-04-2009, 01:09
HAYATIMIN EN....

Hayatımın en kötü anı;
''SENİ GÖRDÜĞÜM AN''dı.
Hayatımın en kötü günü;
''HİSLERİMİN ZİRVEYE ULAŞTIĞI GÜN''dü.
Hayatımın en büyük hatası;
''ÖYLECE SANA BAKMAM''dı.
Hayatımın en büyük yanlışı;
''SANA GÜLÜMSEMEM''di.
Senden sonra mutlu olamayacağımı düşündüm.
Bu düşünce de hatalıydı.
Düşüncelerimin en hatalısı....
Sen kimsin ki???
Kimsin biliyor musun?
Gerçekten bir ''HİÇ''sin.
''HİÇ''lerin en büyüğü ''SEN''sin.
Hayatımın EN GÜZEL AN'ı...
İşte bu AN,,,
Senin tam olarak bir 'HİÇ' olduğunu anladığım,
Hiçbirşeye değmeyeceğini kendime kanıtladığım,
Ve......
'' SEN''i tam olarak ''''SiLdİğİM'' bu AN...
uA gevese =)))

işte bu benim şaheserim... nasıl olmuş_?? şiir yazmaya teşvik edici yorumlarda bulunun.. pleasee:D

kamen
18-04-2009, 01:33
çok fazla tırnak ve soru işareti var

şeker_gevese
18-04-2009, 01:41
çok fazla tırnak ve soru işareti var

bi dahakine azaltırım.. :mrgreen: zaten tırnak iişaretini çok kullanırım normalde de!!

Minacettin
18-04-2009, 01:45
Bu şiiri resimlerle süslemelisin onelan

şeker_gevese
18-04-2009, 01:47
Bu şiiri resimlerle süslemelisin onelan

keşke öle bi becerim olsa da size daha güzel sunabilsem :D:D

Minacettin
18-04-2009, 01:48
Perim ile irtibata geç onelan

boshver
18-04-2009, 01:54
Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses, they didn't mean jack
Fuck you, you hoe, I dont want you back

Eamon'in sarkisi aklima geldi.Sevdigi icin karsiya kizan siirleri, sarki sozlerini sevmem.

şeker_gevese
18-04-2009, 01:56
Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses, they didn't mean jack
Fuck you, you hoe, I dont want you back

Eamon'in sarkisi aklima geldi.Sevdigi icin karsiya kizan siirleri, sarki sozlerini sevmem.

bu tür şiirlerden hoşlanmayabilirsin ..hoşlanmadığın için başkalarının hoşlanmayacağı davranışlarda bulunmamalısın bence!! Eamon'in şarkısı ağır olmuş sanki.. en azından bi hoşnutsuzluk belirtisi olması bakımından ağır....

şeker_gevese
18-04-2009, 01:57
Perim ile irtibata geç onelan

bakalımm.. yapabilirsekk!! :silly

boshver
18-04-2009, 02:00
Saygisizlik etmiyorum, ancak ask sana agir geliyorsa(nihayetinde siir, bunu yasamis olman gerekmez), bunu tek tarafli elestirmemen gerekir.Yoksa gramer bakimindan irdeleyecek degilim.Bir seytani sevmedin, Tanri'nin onemsemedigi bir kula asik olmadin, bir cicekten iki kisi sorumluysa ve o solduysa, onu sulamayan iki kisi vardir.

şeker_gevese
18-04-2009, 02:07
Saygisizlik etmiyorum, ancak ask sana agir geliyorsa(nihayetinde siir, bunu yasamis olman gerekmez), bunu tek tarafli elestirmemen gerekir.Yoksa gramer bakimindan irdeleyecek degilim.Bir seytani sevmedin, Tanri'nin onemsemedigi bir kula asik olmadin, bir cicekten iki kisi sorumluysa ve o solduysa, onu sulamayan iki kisi vardir.

bnde yaşadıklarımdan dolayı seni sorumlu tutmuyorumm .. söylemek istediğim tek şey yazdığın şarkı sözünü ((bana göre)) hoşnut olmaman durumunda bile kullanmaman gerektiğidir..

yoksa yaşadıklarımdan neden seni sorumlu tutayım veya alınganlık edeyim ki..

neyse yanlış anlaşıldık galıbaa... olsunnn önemli değil..(deyip geçelim)

boshver
18-04-2009, 02:12
"ben" mi?? Neyse gercekten buyuk bir yanlislik var isin icinde.

J i n x
18-04-2009, 12:02
boshver ablası ne vuruon bacak kadar çocua :( utanmıon mu

şeker_gevese
18-04-2009, 12:09
boshver ablası ne vuruon bacak kadar çocua :( utanmıon mu

henüz bacak kadar olmadım!! parmak boyunda falan:D:D

J i n x
18-04-2009, 12:22
:D di mi , boshver'se artık 70'ine merdiven dayamış bir nine

boshver
18-04-2009, 16:50
Osura osura uyuyorum mesela geceleri.

Lider
18-04-2009, 16:55
ıyyyyyy

votkaci
18-04-2009, 17:22
öeh?

şeker_gevese
18-04-2009, 18:49
Osura osura uyuyorum mesela geceleri.

70*lik bi nine olmanla çok güzel bi bağlantı .....

Beeengbeng
18-04-2009, 19:10
tek tarafa yıkmak saçma ve yersiz olsa da kin nefret hırs ve garez ayrıca bunları çıkarma isteği de insanlar için ne de olsa. yine de en masum yollarından biri heralde yazıyla şarkıyla resimle vs bunu ifade etmek :D misal en son kocasının cinsel organını kesip dama atan bi kadın haberini hatırlıyorum :D

boshver
18-04-2009, 20:12
tek tarafa yıkmak saçma ve yersiz olsa da kin nefret hırs ve garez ayrıca bunları çıkarma isteği de insanlar için ne de olsa. yine de en masum yollarından biri heralde yazıyla şarkıyla resimle vs bunu ifade etmek :D misal en son kocasının cinsel organını kesip dama atan bi kadın haberini hatırlıyorum :D

:saksak:Ugur getirsin veya penis perisi para getirsin diye yapmistir.

şeker_gevese
18-04-2009, 20:12

:D:D:D

ben sadece içimdekileri şiire döktüm...! :)

bansheinator
18-04-2009, 21:12
bende içimdekileri lavaboya döktüm 9 tane ilaçtan sonra :ybsttr:

şeker_gevese
18-04-2009, 21:15
bende içimdekileri lavaboya döktüm 9 tane ilaçtan sonra :ybsttr:

o da güzeL :D neden o kadar içtin ki_?? :S

benim içtiğim ilaçlar sayılıdır..ki onlar da binbir dalavereyle içirilmiş olanlardır.. hiç sevmem ilaç içmeyi!! nası dr olup hastaya ilaç vericem bilmiyorum:D ben ilaç içmemelerini tavsiye ederim:D:D:D

bansheinator
18-04-2009, 21:24
2. antibiyotik 7 agrı kesici :ozi

Lider
18-04-2009, 21:52
sinemi anca keser 7 tane :silly :D

kamen
18-04-2009, 22:37
edit

şeker_gevese
19-04-2009, 07:39
2. antibiyotik 7 agrı kesici :ozi

içmeyin yaa ..bir süre sonra vücut ilaçları tanıdığı için mikroba karşı etkisiz kalıyo!! hiç bi faydası olmuyoo..
abartmışsın üstad!! yapma kendine bunu =)))

boshver
19-04-2009, 10:19
Bence de.Ve buyuk konusmak istemem, ama cogu rahatsizligin bas nedeni sigara gibi geliyor bana. Ekimde biraktim(mecburen) , ogunden beri basagrisi -ben guya migren hastasiydim- ,oksuruk , gelip gecen soguk alginliklari , gripler, anjinlerden eser kalmadi. Ancak sigarayi birakmakla bana biraktigi psikolojik etki kotu oldu.

bansheinator
19-04-2009, 13:12
belimin ortasında gittikçe buyuyen kitlenin nedeni sigara olamaz diye düşünüyorum :ozi
2. tane içtim bugünlük akşama nasip :(

UnicornKnight
19-04-2009, 14:27
laaa la lala la laaa la lala la laaa... :marchmellow:

boshver
19-04-2009, 15:50
7 agri kesici de belindeki sey icin mi? Bir doktor bunu onerdiyse diyecek biseyim yok, malum agri kesicinin ignelilerinden onermeliydi kesinlikle.

bansheinator
19-04-2009, 17:06
doktor önermedi tabi ben acısına katlanamıyorum boshver :D 2 gündür sinirimden gülüyorum artık kjhasdkashd alternatif tıp uygulayacağım en sonun da :ybsttr:

boshver
19-04-2009, 17:20
Disim felaket agriyor, hicbir sey almam mumkun degil. 1 ay dayanacagim artik.

bansheinator
19-04-2009, 18:17
Allah kolaylık versin :(
ben artık acıya dayanamıyorum ya o kadar ilaç banamısın demiyor böbreklerim ağrıdı artık midem altüst oldu halbuki 1 dakikalık acıya katlansam şimdiye kadar çoktan geçmişti de belim de çizik dolu arkadaş ben napim :(

boshver
19-04-2009, 18:23
Sinem, olay nedir?

bansheinator
19-04-2009, 18:32
bilemiyorum daha doğrusu anlamıyorum 2006 da bi gün otobuste otururken kalkamadım o gün bu gün böyle bana anlattıkları aynen şu şekil.
belinde ölü doku var ve bu doku her seferinde kendini yenilemeye çalışıyor bu sebep ile iltihap üretiyor.
2006 yaz başların da ufak bi şiş oldu hani böyle babam da var mesela kolunda elinin altında gidip geliyor öyle gittik ilaç verdi doktor antibiyotik 2. günü dayanılmaz bi agrı ile tekrar gittim taktı neşteri açtı annem de 20 yaşındayken böyle olmuş ona da aynı işlemi yapmışlar dedim heralde vurdum ettim bi yere bu sebep ile iltihap yaptı neyse 2007 de de 3 kez böyle oldu en son 2008 de yılbaşından önce yine şişlik falan derken biz bi hastaneye gittik acil cerrah da açılcak dediler ben musade etmedim o zaman da küçükdü ama hem ateş yapıyordu hemde agrı neyse dediler küçük şırınga ile çekeriz. çektiler 3 . gün içinde belimin ortasın da portakal kadar bi şiş mosmor omuzlarıma kadar da kızarmıştı hemen gittik hastaneye ameliyata aldılar sadece o ameliyatta 1 kg iltihap aldılar devamında da gün aşırı ve uzunca bi süre pansuman . daha sonra 1 kez daha nüksetti onu erken farkedip ilaç kullandım en son kasım 3 ve 4 de biri lokal olmak üzere iki kez açtılar yine iltihap. neyse rahattım bi kaç ay. geçen değil önceki perşembe mindere otururken dengemi kaybettim vurdum belimi yatağın kenarına ve malumunuz o gün bu gün gün geçtikçe şişiyor. ve ben bi kez daha çizik attırmak istemiyorum. yani resmen jiletlenmiş gibi belim zaten.
3 ayrı doktora gittik lanet olası nedir die hepsi ölü doku diyor bana sorarsan ben anlamıyorum. bi de bende de sorun var şöyleki sadece belim değil geçen sene yazın kolumun altı da şişti lenflerin üzeri orda da iltihap oldu onu da açtılar. bakma aslında ilaçların hiç faydasını göremiyorum da benimki e pskolojik artık.

zaman geçtikçe daha da genişliyor ve ameliyat sırasın da ciddi bi boşluk oluştu. kıl dönmesini araştırdım acaba böyle bişeymi sonra bi medikale gittim sadece kıl dönmesi basur gibi hastalıklara bakan ordaki doktor da alakası yok diyor . ama ben bu ölü doku tabirini hala anlamış değilim.

votkaci
20-04-2009, 01:03
her seferinde aynı doktora mı gittin?
bir diğeri, aynı olay kız arkadaşımın başına da gelmişti. ameliyat olduktan sonra 1 ay kendine gelemedi. koltukaltından sırtının ortasına kadar açmışlardı hiç unutmuyorum. bu zamana kadar birkaç kere şikayet etti ama senin gibi defalarca operasyon geçirmedi.
bana kalırsa araştırmak yerine -bilmiyorum kimlerden destek aldın- gerçek anlamda tıbbi destek alman gerekir. her ne kadar tıptan anlamasam da iltihap/enfeksiyon kapan bölgeye birden fazla patolojik müdahale yetersiz kalıyorsa sorun gerçek anlamda önemsenilecek düzeydedir. özetlemek gerekirse bizim gibi tıbbi tanılardan yoksun, insan anatomisini 5 duyu organı ve iskeletten ibaret tanıyan bünyeler seni yanlış yönlendirebilir. bu arada konunun içine sçtığım için özür diliyorum.

cR@zY_BoY_17

bansheinator
20-04-2009, 11:57
bi kaç doktora gittim elohim hatta sabah yeni bitanesine gittim bana dedi ki nerden çizeyim kdjfskdjh olmaz dedi 8 hafta verdi maksimum sanırım haziran da ameliyat olcam ama ameliyatımı ömer diye bi prof var ondan öte başkasına yaptırmam ilkini de o yapmıştı ve ben 11 ay boyunca çok iyiydim.

zufall_allen
20-04-2009, 12:05
belimin ortasında gittikçe buyuyen kitlenin nedeni sigara olamaz diye düşünüyorum :ozi
2. tane içtim bugünlük akşama nasip :(
kisti tetikleyebiliyo ama sigara?ona da dokunuyo olabilir :)ayrıca geçmiş olsun

votkaci
20-04-2009, 12:12
kist de nereden çıktı yahu?
iltihap anladığım kadarıyla güç iyileşiyor.
geçmiş olsun cidden, umarım en kısa zamanda yeşil sahalara dönersin.

bansheinator
20-04-2009, 12:16
iltihap geçmiyor malesef doktor bugün de yineledi 12 gündür 3. kutu ilaca başladım neredeyse bitmek üzere hatta 1 gram faydası yok en nihayetinde 20 dakka dişini sıkıyosun gidiyosun açtırıyosun o bölgeyi boşalan iltihap seni bi nebze rahatlatıyor. ama ölü dokunun çapı her vurulan neşterde genişliyor. bu da ameliyattan sonra ki iyileşme surecini buyutuyor. kolay bi yerde olsa bu kadar beklemezdim ama bel nihayetinde yatsan yatılmıyor kalksan kalkılmıyor. velhasıl benimkisi boktan bi durum bakalım bu ne kadar süre idare edecek beni. saolun canlar.

zufall_allen
20-04-2009, 12:16
biyerden çıkmadı iltihap oluşuyo dedi ya sigara kisti tetikliyo belki o iltihabı da büyütüyo olabilir demek istedim..

bansheinator
20-04-2009, 12:34
sigara değilde çarpma falan tetikliyor

Bab VerLoren
20-04-2009, 12:38
ölü doku ve yabancı cismin bulunduğu, mikroorganizma kolonizasyonu bulunan vücut boşluklarının operasyon dışı perfore olduğu ve 4 saatten eski travmatik gecmis olsun sinem :yes:

şeker_gevese
20-04-2009, 21:08
banshee.. geçmiş olsun .. benim babam da 4 kere bel fıtığından ameliyat oldu.. şu anda da beli ağrıyo..! :'( bu başka bişeye benzemiyo gerçekten!! ben de iyi bilirim bel olaylarını..inş. çabucak geçer ve biter.! ;)

bansheinator
20-04-2009, 21:09
bab ne dediğini anlamadım ama teşekkür ederim .

şeker konunun içine ettiğim için afedersin bu arada teşekkür ederim

şeker_gevese
20-04-2009, 22:20
bab ne dediğini anlamadım ama teşekkür ederim .

şeker konunun içine ettiğim için afedersin bu arada teşekkür ederim

önemli değil! istediğin kadar edebilirsin! içine edilmeye layık bi konu olduğunu düşünüyorum...:D

boshver
24-04-2009, 12:57
Sinem, gecmis olsun, doktorlarin buldugu taninin latincesi vs. varsa elinde, bana bildirirsen seviniirm.
Ayni sorun benim sag bacagimda, diz kapaginin icinde gerceklesti 10 sene once falan.Ilk onceleri toplu igne kadardi, zamanla buyuk bi fasulye tanesi kadar oldu, yuruyemeyecek kadar agri ve bolgesel ates yapti.Kesip aldilar iltihabi ozel bi hastanede,oyle ki iltihaptan dolayi anestezi etki etmedi.
Uzun sure yatakta kalmak zorunda kaldim.
3-4 sene bisey olmadi sonra yine tekrarladi, bi doktor arkadasim ayni operasyonu yaptirmak istemedi.farkli bi stil denedi.Bolgeyi yardi, iltihabi yuzeysel temizledi, ve yarayi steril bi odada 1 hafta acikta birakti.Iltihap oksijenle kendiliginden kurudu gibi bisey iste.
Simdi seneler gecti, kucucuk bir nohut buyuklugunde ama buyumuyor,ayni sekide kaldi.

Neyse bu arada sigara her sekilde bagisiklik sistemini cokertir, bu durumda sanirim senin ihtiyacin olan sey de bu.