PDA

Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : beklentisiz sevmek

perim
15-04-2009, 20:49
BEKLENTİSİZ SEVMEK......

Hiç beklentisiz sevdiniz mi?
Yani bugün telefon etmedi demeden, şu an nerede acabadiye kendi kendinizi yemeden, yaş günümü hatırlayacak mı acaba diye bir beklenti içine girmeden... sevdiniz mi hiç?
Onun, size ait bir mal olmadığını kabul edip , onu özgür yaşamı ile denediniz mi? Yanında ki kız arkadaşına aldırmamayı öğrenip, ama aldırmıyormuş gibi yapmadan, gerçekten aldırmadan,- bitecekse biter , bunu ben değiştiremem , beni sevmeyi bırakmasını değiştiremeyeceğim gibi -diye düşünüp.
Onu yersiz kıskançlıklara boğmaktan ve kendinizi yıpratmaktan vazgeçe bildiniz mi hiç?
Hiç beklemeden çalan bir kapıda Onu karşınız da görmek ne güzeldir bilirmisiniz?
Beklemediğiniz bir anda hediye almak en sevdiğinizden..
Ve beklemeden gelen bir 'seni seviyorum 'mesajının tadına varabildiniz mi hiç?
Siz istediğiniz için değil, O istiyor diye yapıldı mı tüm bunlar?
Ve beklentisiz sevmemin tadına bakabildiniz mi hiç?
Bugün beni hatırlamadı yerine..-hiç beklemiyordum , senin geleceğini -diyebilmek ne güzeldir oysa..
Onu boğmadan, kendinizi boğmadan , sevebilmek ne güzeldir.. Sahiplenme duygusundan uzak, sevmemim ,sevilmemim tadına varabildiniz mi hiç?
Yapılmamış davranışlar, söylenmemiş sevgi sözcükleri ile kendi kendimizi aşk çıkmazında kaybedeceğinize, Hiç beklenmeyen bir demet çiçekle mutlu oldunuz mu?
Beklentisiz sevin..
Ben beklentisiz seviyorum..
Niye aranmadım diye düşünüp kendini kendinizi yiyeceğinize Hiç beklenmedik bir 'seni özledim 'mesaji ile aşk ı yakalayın..
Beklentisiz sevin.. Ben beklentisiz seviyorum..
O sizin sevgiliniz oldu için değil.. Ona tapulu malınız gibi. Cantanız, arabanız gibi davranma hakkınız olduğunu düsünmeden.
Onu sevdiğiniz,onun da sizi sevdiği için ,sevin..
Sevgiye karışan beklenti denen illeti hemen silin aşkın ak sayfalarından..
Göreceksiniz ki O zaman aşk başka bir güzel..
Göreceksiniz ki , O zaman sevgili daha bir romantik..
Göreceksiniz ki O zaman sevmek ve sevilmenin damaklarda bıraktığı tat,
Yıllanmış şarap gibi, Beklenti zehrine karışmadan bir başka döndürüyor insanın başını..
Ben beklentisiz seviyorum..
Onun nerede olduğunu merak etmiyorum..
Beni bugün neden aramadı diye geçirmiyorum içimden, aramadığı zamanlar da..
Geleceğe dair hayallerimde yok saten.. Ben sevgiyi yaşıyorum.. Onun yanımda olduğu anlar o kadar değerli ,o kadar kıymetli ki..
Gerçekleşmemiş ve gerçekleşmeyecek beklentilerle mahvetmiyoruz o anları..
Beklentisiz seviyoruz..
Sevdiğimiz için seviyoruz..
Hayalsiz,,geleceksiz,beklentisiz..
Anlık seviyoruz..
Deneyin..
Beklentisiz, sevmeyi deneyin bir gün..
Beklentilerle boğduğunuz aşklarınıza acıyacaksınız..

kendi özel arşivimden alıntıdır

dilayda
15-04-2009, 20:53
:) güzel yazmışsında bu yazılanlar biraccıcık zor sevginin aşkın temelinde benimsemek vardır benimsemiyor isen bazı şeyler eksiktir..benimseyincede o sen sen o olur ve ister istemez meraklar ardı ardına gelir ....

Lider
15-04-2009, 20:55
hmm diyosun :)

dilayda
15-04-2009, 20:56
hmm diyosun :)
hangimiz diossss:alright

Lider
15-04-2009, 20:59
sen tabe ki :)

dilayda
15-04-2009, 21:00
sen tabe ki :)
dett mannak burda fikir şşeedioss sende fikir şeed boş durma :)
ben sarı kafa :)

Lider
15-04-2009, 21:05
taam şeediyodum hemen :)
biri vardı o kişiyle bazı şeyler oldu biliyon dilay :D eğer o insan olsaydı beklerdim ama insan değilmiş işte tutturdu bi kanepe sevdası almış başını gidiyo hahahaha :D

dilayda
15-04-2009, 21:07
taam şeediyodum hemen :)
biri vardı o kişiyle bazı şeyler oldu biliyon dilay :D eğer o insan olsaydı beklerdim ama insan değilmiş işte tutturdu bi kanepe sevdası almış başını gidiyo hahahaha :D
hahahaha ya delüsün sen ....
insanlarla uğraş o gibilerle değil :)
fazla konuşamıyorum gülmekten hemen mobilyacıda çalışman lazım :)

dilayda
15-04-2009, 21:08
insan sevdiğini bu denli güzel dile getirirmi yahu ......

Seher vakti... Hayalinle uyudum; hayalinle uyandım. Uyanınca gülümsedin bana. "Günaydın " dedin.

Güzellik anıtı gibisin.

Venüs seni bilseydi karalara bağlayıp yüzünü gizlerdi. Dolunay yüzünün suya yansımasının acemi bir suretidir sevdiğim. Çiçekler teninden yayılan kokunun kimyasını çözebilmek için doğanın umutsuzca deneme yanılmasıdır. Sesin büyüsüyle beni bilmediğim uzaklara götüren senfonidir; sözlerin ilahi bir serzeniş. Bu güzelliğinle sürekli yanımdasın. Sen gelmeyince ben kaç kez gidiyorum senden her defasında geri dönsem de... Ama hayalin terk etmiyor beni. Belli ki ikimizden de vefalı.

Lider
15-04-2009, 21:10
seninle uğraşsam :)
ya benim bu işi öğrenmem lazım hemen girmem lazım dediğin gibi dilay yoksa tecrübesiz olmak bana göre değil hahaha :silly

zufall_allen
15-04-2009, 21:11
beklentisiz sevgiye inanmam çünkü herkes en azından sevilmeyi bekler bence her ne kadar beklemiyorum desede inanmam

Lider
15-04-2009, 21:12
insan sevdiğini bu denli güzel dile getirirmi yahu ......

Seher vakti... Hayalinle uyudum; hayalinle uyandım. Uyanınca gülümsedin bana. "Günaydın " dedin.

Güzellik anıtı gibisin.

Venüs seni bilseydi karalara bağlayıp yüzünü gizlerdi. Dolunay yüzünün suya yansımasının acemi bir suretidir sevdiğim. Çiçekler teninden yayılan kokunun kimyasını çözebilmek için doğanın umutsuzca deneme yanılmasıdır. Sesin büyüsüyle beni bilmediğim uzaklara götüren senfonidir; sözlerin ilahi bir serzeniş. Bu güzelliğinle sürekli yanımdasın. Sen gelmeyince ben kaç kez gidiyorum senden her defasında geri dönsem de... Ama hayalin terk etmiyor beni. Belli ki ikimizden de vefalı.

ben ondan daha güzel getiririm ki :huhh

dilayda
15-04-2009, 21:13
beklentisiz sevgiye inanmam çünkü herkes en azından sevilmeyi bekler bence her ne kadar beklemiyorum desede inanmam
zufal sana katılıyorum

Lider
15-04-2009, 21:16
tek başına yaşanmaz sevgi.. belli bi yaştan sonra sevilmek istiyo insan.. tek başına nereye kadar yaşayabilirsin ki.. saçma olsa da örnekleri var ama bilemiyor insan..

zufall_allen
15-04-2009, 21:21
örnekleri yok bence hepsi hikaye var olduğunu iddia edeni de garipserim insanoğlunun yapısında var karşılık beklemek(en azından sevgi konusunda)bi yere kadar platonik gider sora biter o zmn da zaten adı sevgi olmaz bence

Lider
15-04-2009, 21:29
herşey bu kadar basit değil.. tabi bekliyor karşılık ama naapsın adam/kadın.. ayrılmış olanlar var birini seviyoken bir başkasıyla oluyo (normal bişey değil bu aptallık) ama sonra ayrılınca sevdiğinin kıymetini anlıyo işte.. o zaman da başkasını sevemiyor hatası olduğunu biliyo ama başkasını sevemiyor

zufall_allen
15-04-2009, 21:32
herşey bu kadar basit değil.. tabi bekliyor karşılık ama naapsın adam/kadın.. ayrılmış olanlar var birini seviyoken bir başkasıyla oluyo (normal bişey değil bu aptallık) ama sonra ayrılınca sevdiğinin kıymetini anlıyo işte.. o zaman da başkasını sevemiyor hatası olduğunu biliyo ama başkasını sevemiyor
ee tamam onunki o zmn saplantıya dönüşen sevgiye benzer bişey oluyor eğer karşındakinden hiç karşılık görmeseydi sadece platonik sevmiş olsaydı sence sevdiğinin bi başkasıyla olması onu ne kadar üzebilirdi veya ona ne kadar unutulmaz gelebilirdi ki bu sevgi??

Lider
15-04-2009, 21:40
bilinmez.. kişiye göre değişir

zufall_allen
15-04-2009, 21:41
değişmez bence tek kişilik sevgi olmaz olsa da çift kişi olana kadar devam eder en fazla bi tarafın sevgisi hırs meselesi olur o da elde edene kadar işte peşinde koştuğun sürece kralsın aşıksın ama koşma bitti mi gerisi hikaye bu işler böyle:silly

Lider
15-04-2009, 21:43
şaka yapıyosun :silly

zufall_allen
15-04-2009, 21:46
nerden anladın :D

Lider
15-04-2009, 22:01
ben anlarım :silly