PDA

Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : hayat dediğin ...

mikurukachi
14-04-2009, 22:33
bu gün cok sevdiğim bir arkadaşımın babası vefat etti... 4 ay once ayagında baslayan agrılardan sıkayet ederek hastaneye basvurdular.. doktorla menuskus tehsisi koyarak ameliyat ettiler adamı.. ameliyattan sonra agrıları iyice arttı , artık ayakta bile duramıyordu..
daha sonra çeşitli tetkiklerin ardından hastanın akcıger kanseri oldugunu tespit etti doktorlar.. tedavi kemoterapi care etmedi .. hastalık ınanılmaz bir hızla ılerledi ve kacınılmaz son gerçekleşti... arkadaşımıntedavi sırasında gözlerindeki çaresizlik,imkansızlıgın vediği ezikligi aklımdan çıkmıyor..
hayat okadar anlamsız ve boşkı ... ne yaparsak yapalım ,neye sahip olursak olalım bir gün hepimiz oleceğiz..yıllar once dayımı kaybettıgımde yıkanırken aradan sıyrılıp seyretmıstım onu , bı ara gozlerını gordum okadar donuk ve yok olmuş bır ıfade vardıkı.. bu gun bıle cıkmıyor aklımdan ...

işte bu gun oyle garip bir sekilde geldi geçti.. sadece yazmak istedim iki satır... amaan neyse... nasıl olsa bizde gorecegiz o gunleri, yasıyoruz o halde olecegiz..

lostname
14-04-2009, 22:39
başın saolsun

sanal_peri
14-04-2009, 23:09
Allah rahmet eylesin...

kamen
15-04-2009, 00:29
hayat ne garip

Minacettin
15-04-2009, 00:39
Allah rahmet eylesin...

Geçen hafta babaannem rahmetli oldu. Ölmeden birkaç gün önce görüşmüştük kendisiyle. Hiçbir hastalığı yokken bir anda beynine giden damarlardan 2 tanesi tıkandı ve 4 gün yoğun bakımda kaldı... Hastane koridorlarında doktorlardan gelecek bir haber için sabırsızlıkla bekleyen ben ve ailem... Son gün doktorun benim yanıma gelip hastamızı kaybettik demesi ve ben bu acı haberi herkese söyleyecek olmam öyle feci ki...

Bu hayatta bir varsın bir yoksun. Ne zaman nerde varsın nerde yoksun belli değil. Hayat işte ölmek için yaşıyoruz...