Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : ne resmi ya..?
zufall_allen
14-04-2009, 21:11
resim değil arkadaşım fotoğraf ya resim değil o :( resimle fotonun karıştırılmasından hiç hoşlanmıyorum fotoğrafa resim denilmesin..:(anlam yitimi..
edit :D
madhouse
14-04-2009, 21:14
başlıkta fotoğraf yazıyoya arkadaşım :D ana başlık resimler :silly
Essovius
14-04-2009, 21:17
fotoğraf karın ağrısı bir kelime. bende resim diyip geçiyorum. napim tembel bi yapım var :n
madhouse
14-04-2009, 21:18
fotoğraf karın ağrısı bir kelime. bende resim diyip geçiyorum. napim tembel bi yapım var :n
foto de o zaman :rolleyes:
önemli olan ne anlatmaya çalıştığımız değilmidir :silly
anlam yitimi?
kim anlam yitiriyor acaba düşünüldü mü? sonra türkçenin yozlaşmasından yakınırlar, hay allah.
zufall_allen
14-04-2009, 21:21
o zmn hareketlerle anlamsız sesler çıkararak ilkel zamanlardaki gibi ya da böğürerek anlaşalım sinan:D deneyelim mi bi:silly
zufall_allen
14-04-2009, 21:21
anlam yitimi?
kim anlam yitiriyor acaba düşünüldü mü? sonra türkçenin yozlaşmasından yakınırlar, hay allah.
nası kim anlam yitiriyor?
o zmn hareketlerle anlamsız sesler çıkararak ilkel zamanlardaki gibi ya da böğürerek anlaşalım sinan:D deneyelim mi bi:silly
cam aç :silly
Essovius
14-04-2009, 21:27
foto de o zaman :rolleyes:
arada foto diyorum. o da yarım yamalak oluyor. hertürlü fotoğrafa karşı vicdan azabı duyuyorum, haketmiyorum onu :n
zufall_allen
14-04-2009, 21:28
belki de o seni haketmiyodur :silly
madhouse
14-04-2009, 21:28
arada foto diyorum. o da yarım yamalak oluyor. hertürlü fotoğrafa karşı vicdan azabı duyuyorum, haketmiyorum onu :n
öyle deme :'(
resmedilen şeye resim denir dimi.
fotoğraf ise çekilen dimi. çeken ne makine, makine çekerken napıyor, anı resmediyor.
aha sana eş anlam.
abartma bu kadar :D
zufall_allen
15-04-2009, 08:43
hayır o resim değil fotoğraf bilen herkese danışabilirsin onur:D ama bilen olcak:silly
flying_dagger
15-04-2009, 10:05
tamamen bizim üşengeçliğimizden o, uzun uzun fotoğraf mi dicez. kısaca resim işte, sende öle diyosun eminim :Vale:
pilavustunout
16-04-2009, 02:25
caps var mı :silly
resmedilen şeye resim denir dimi.
fotoğraf ise çekilen dimi. çeken ne makine, makine çekerken napıyor, anı resmediyor.
aha sana eş anlam.
abartma bu kadar :D
ama ne makinesi fotograf makinesi
bana resmini yollar mısın zufall allen? :D
Fotograf, fotograf makinesiyle cekilen olay, yani isigi hapsediyor(iste anlatmislardi ya okulda kapali kutuya delik ac, bir noktaya duse isik vs), iste filme yansiyor, olusan resmin adi "foto" yoksa sonucta bi resim.
Digital olanlarda artik camera deniliyor.Bir kagida aktarilmasa bile sonucta kaydediliyor vs.Ama bos konular ya, sallamayin, cips falan yiyin onun yerine.
mutualist
12-05-2009, 21:36
bi resmimi çeksene benim :silly
Ben de öyle söylerdim bir zamanlar, sonra birisi bir zamanlar bana bu doğru bildiğim yanlışın, doğru versiyonunu kafama vura vura öğretmişti..
Beeengbeng
13-05-2009, 07:03
o değil de hiç sesli harf kullanmayan bi arkadaş vardı, nooldu ona?
ha bu arada fotoğrafa resim denilmesi bir hata veya topyekün bir yanlış değildir, fotoğraf bir resmetme yöntemidir ennihayetinde. kıl olacak yeni şeyler bulunuz.