Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Browni Intense
Gayet güzel. Gideri var. çok var :D
http://friendfeed-media.com/d57982f28e72e8657e8e417addb854bcdf98e394
JauneRouge
08-04-2010, 13:28
Dişim ağrıyo lan :ağla:
hacı iki yudum rakı çalkala, ardından iki ısırık browni al... ooh yeahh american dreamm ooov fuck
JauneRouge
08-04-2010, 13:34
Caiz midir dersin onelan
mutlu olmak caizdir aga... rakı browni yap, mutlu ol:D
JauneRouge
08-04-2010, 13:39
Bu mudur mutluluk o halde.
küçük mutluluklarla avun, ilerde elbet daha byükleri gelecektir. azla başlarsan çokla bitirrisin. hem damlaya damlaya göl olur:roll
JauneRouge
08-04-2010, 13:42
Aksın istiyorum bööyle foşur foşur, musluğu sonuna kadar çevirip duşun altına girmişcesine aksın :abaza:
Minacettin
08-04-2010, 14:16
Daha bakmadım tadına :(
hem diyoruz hem yiyoruz... bu browni yedi buçuk liraa em gaynasın em oynasınnnn :ozi
Dün 1 tane yemek isterken yanlışlıkla 3 tane yedim. Tavsiye etmem
mutualist
08-04-2010, 18:51
mükemmel bişi bi oturuşta 5-10 tane yenmeden kalkılmaz :yalyut:
Bugün de 2 tane alayım derken 2 tane üçlü paket aldım. Hep zarar :(
ben bi tane yemek isterken henüz hiç yiyemedim
neden?
satın almadığın için olabilir
emin misin aga?
bak ona göre, gidip satın alcam.. boşa gitmesin?
henüz ikram edilmediği içindir belki de.hersey satın alınarak elde edilmez.
UnicornKnight
08-04-2010, 22:36
seksten daha zevkli... :yes:
Essovius
09-04-2010, 19:54
o kadar büyüttünüz ki gittim aldım. iki tane ard arda yedim. ikinci baydı biraz :D
bokunu çıkarsaymışınız, dün bi ısırık tattım, öle bi ısırık daha çekmedi canım, bilemedim yani...
mutualist
10-04-2010, 12:55
bi ısırıkla başlar herşey onelan
ön yargıyla yaklaşmışınız, ondan olmuş. ön yargıları parayla beraber bakkala vereceğidiniz...
Zevk meselesi tabi. Kimseye zorla sevdiremeyiz bir şeyi. Yani Fuat'ın her ne kadar boktan zevkleri olsa da bir tercih yani bu. Ne diyebiliriz ki :silly
EL_Diablo
10-04-2010, 13:35
şimdi gidip alıyorum birazdan yorumlarımı paylaşacağım sizlerle
EL_Diablo
10-04-2010, 14:00
çektiğim zahmete değmedi
kekin üzerini çikolata kaplayıp (ki basit bir sütlü çikolata onun yerine dark çikolata yapabilirlerdi) akışkan çikolatasınıda üstte almışlar fark yok :huhh
zaten paketi açtım şekli görünce o şabalak sütlü çikolata üzerine dark çikolata ile ince süs amaçlı yapılan şekli görünce klasik bir türk çiko sanayi tadı ile karşı karşıya kalacağımın kanaatine vardım
EL_Diablo
10-04-2010, 14:19
ben mars bar gibi ama dark çikolata ile dış yüzeye sahip içinde sakızımsı kıvamda yoğun çikolata truffu üstüne akışkan badem macunu olan bir çikolata bar bekliyorum batılı üreticilerden (isveç ve isviçre topraklarında yetişmiş hayatını çikolataya adamış üstatlar duyun beni )
bizim fıdık,karemel,nugayı 80 farklı şehit ile sadece farklı ad ve ambalajla satan zihniyetten gına geldi
genelde de bizde çikolatalara fındık yağı çok koyuyorlar buda çikolataya iğrenç bir tad veriyor doğal olarak yabancı üreticilerin ürünlerini yiyorum
çikolatayı bile yapamıyoruz uzattım doluyum :huhh hassas konu
maalesef azınlıktasınız. tükkanlarda kalmamış bu ürün. eti hoşbeş etkisi yaptı piyasada
ben de gidip alıyım bari birazdan deneyimlerimi yazacam
suan ilk ısırığımı alacagım paketi kolayca acılıyor..siyah klasik browni fontu kullanılmış
ilk ısırıgımı alıyorum suan. magnum un cıkolatası gibi ama daha hafif ısırırkende magnum u ısırırken cıkan ses cıkıyor hoş bir ayrıntı düşünmüşler etinin mühendislerini kutluyorum
ikinci ısırıgımdayım paketin üstüneki vaad ettikleri ustte erimiş çkolata mı karamel mi neyse onunla daha karşılaşmadım
evet üçüncü ısırıktayım karsılastım o şeyle ama çok tatlı şekerli geldi biraz devam edip etmemekte kararsızım
dördüncü ısırıktayım daha fazla dayanamayacagım sanırım bırakıcam...
ve bıraktım ablam aldı yedi kalanını
tam bir deneyim olmuş senin için
mutualist
10-04-2010, 15:29
ağızlarının tatları yok aga bunların :D
UnicornKnight
10-04-2010, 20:06
seksten daha zevkli demiştim, düzeltiyorum... candice swanepoel ve adriana lima ile beraber girilebilecek bir threesome olayından, hatta ve hatta tüm victoria' s secret melekleri ile katılınabilecek bir orci ortamından daha zevkli... :yes:
aga ozaman şu playboyun sahibine bi kutu browni versek, acaba bir adet playboy kızı verir mi bize karşılığında :ozi
henüz yemedim belki reklamların alım gücüne katkı sağlarım markete gittiğimde.
sanmıyorum ki önyargılarımı yıkabilsin bu browni, çikolata karşısında.
Essovius
10-04-2010, 21:51
artık 18+ da paketi soyulmuş browni görmek istiyoruz
tadı damağınızda yer etmiş olabilir ama aklımda yer edemedi henüz almayı unuttum :(
zufall_allen
10-04-2010, 22:58
nedense canim süt dilimi istedi bunun yerine :silly
onun da kendine has bir topiği var, oraya alalım seni :silly
UnicornKnight
10-04-2010, 23:01
aga ozaman şu playboyun sahibine bi kutu browni versek, acaba bir adet playboy kızı verir mi bize karşılığında :ozi
niye vereyim abi brownilerimi yaaa... :huhh
zufall_allen
10-04-2010, 23:07
onun da kendine has bir topiği var, oraya alalım seni :silly
ama bu topikte canim istedi onelan
UnicornKnight
10-04-2010, 23:14
sevmiyoruz biz onu, pis o... :huhh
zufall_allen
10-04-2010, 23:20
sevmiyoruz biz onu, pis o... :huhh
aaa niye be sütten cikmis ak kasik..tertemiz