Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : yanlış anlaşılmaktan
yanlış anlaşılmaya kıl oluyorum:utansal:utansal:utansal
yanlış anlaşılmaya kıl oluyorum:utansal:utansal:utansal
bende.......
Bab VerLoren
14-04-2009, 12:07
yanlis anlatmayin kendizi, izin vemeyin buna :)
yanlis anlatmayin kendizi, izin vemeyin buna :)
kişiler bazen istediklerini görürler sen yanlış anlatmasandaaa
Essovius
14-04-2009, 12:09
bazılarıda yanlış anlamaya meyilli oluyor. işte onları hiç tınlamaycaksın arkadaş.
Bazilari bilincli olarak yanlis anliyor.
Bazilari da aklina geleni soyluyor, terslediginde yanlis anlama oldugu soyluyorlar.
Kil oldugum bir laftir "Kirdiysam ozur dilerim", kirmadiysan, mesela benim yapim bagislayiciysa, veya sallamayan yapim varsa, kirilmadiysam ozur yok mu?
OsLeadER
14-04-2009, 12:23
yav niye özür dilesin o zaman boshver?
flying_dagger
14-04-2009, 12:26
me too
yav niye özür dilesin o zaman boshver?
Demek ki yaptigi terbiyesizligin farkina varmis, ama mesela alttan aldiysam ozur yok, sinirlerim gerilmisse ozr rvar gibi. Bir insan hos olmayan bisey yapmissa ozur diler, karsidakinin ne hissettiginin onemi mi var bu anlamda'?
madhouse
14-04-2009, 12:44
yanlış anlaşılmaya bayılırım onelan
insan yeri geliyor kendini bile yanlış anlıyor
bazılarıda bilerek isteyerek konuyu çarpıtıyo dimi ama
madhouse
14-04-2009, 12:59
bazılarıda bilerek isteyerek konuyu çarpıtıyo dimi ama
nasıl yani?
nasıl yani?
yani canı yanlış anlamak istiyo :utansal:utansal:utansal
madhouse
14-04-2009, 13:02
hmmm. öyle daha heyecanlı oluyodur belki perim
hmmm. öyle daha heyecanlı oluyodur belki perim
öyle heycanlı degil sinir bozucu oluyo bence
madhouse
14-04-2009, 13:05
peki :zaf:
bansheinator
14-04-2009, 13:05
değişebilir bazı insanlar varki yanlış anlamamaları için elimden geleni gelmeyeni yaparım bazıları varki umrumda olmaz ne anladıkları.
şuda bir gerçek sen anlatabildiğin kadar anlaşılırsın.yanlış anlaşılıyosan kendini yeni tanıtıyosundur yada yanlış anlatıyosundur.sorunu daima kendimizde ararsak daha mutlu oluruz :sevimli:
değişebilir bazı insanlar varki yanlış anlamamaları için elimden geleni gelmeyeni yaparım bazıları varki umrumda olmaz ne anladıkları.
zaten önemsemedigim insan yanlış anlasa ne olur sinemcim:utansal:utansal:utansal
bansheinator
14-04-2009, 13:12
zaten önemsemedigim insan yanlış anlasa ne olur sinemcim:utansal:utansal:utansal
ne anladıkları umrumda olmayan insanları önemsemediğimi kim söyledi perim :zaf:
mesela iş arkadaşlarımı önemserim ama beni yanlış anlamaları umrumda olmaz gibi :zaf:
agresif_panda
14-04-2009, 13:31
ben lafımı ortaya korum . İsteyen istediği gibi anlar :ozi
ne anladıkları umrumda olmayan insanları önemsemediğimi kim söyledi perim :zaf:
mesela iş arkadaşlarımı önemserim ama beni yanlış anlamaları umrumda olmaz gibi :zaf:
evet bende öyle iş arkadaşlarım tabiki çok önemsedigim insanlardır ya ben tüm insanlar tarafından yanlış anlaşılmaktan korkarım sinem
:zaf::zaf::zaf::zaf:
bansheinator
14-04-2009, 16:53
hepsinden korkacaksam manyak olurum :zaf:
zufall_allen
14-04-2009, 17:39
yanlış anlaşılmaya ve devamında da doğru anlaşılmamaya ben kıl oluyorum :(
Günde 3 defa yanlış anlaşırım,yanlış anlaşılmazsam uyuyamam.e en azından yanlış anlamam lazım yaaa :(
zufall_allen
14-04-2009, 17:42
yanlış anlamak ve anlaşılmak farklı şeyler :D hangisi olunca uyuyamıyosun karar ver :silly
yanlış anlamak ve anlaşılmak farklı şeyler :D hangisi olunca uyuyamıyosun karar ver :silly
biri olmazsa biri olucak.hiç birisi olmazsa uyuyamıyorum.eğer birisi olduysa 12 den 3e diğeri olduysa ancak 3ten 6ya uyuyabiliyorum. ya :(
zufall_allen
14-04-2009, 17:51
tedavi sürecini geciktirmemelisin :( Uykusuzluktan bitap düşmeni istemem :)
Ya abi yanlis anlatmisim, yanlis anlamisim, yanlis anlatmissin der, yanaklarindan salya sumuk oper, helallesirim, sorun kalmaz, yataga yattim mi da osura osura uyurum.
highwayman
14-04-2009, 18:35
osura osura mı... :(
Yani o derecede rahat uyurum.
Bab VerLoren
14-04-2009, 19:08
yazin pek olmasada kisin iyidir , isitir yatagi
mikurukachi
15-04-2009, 18:15
sadece cok sevdıgım ve saygı duydugum bırısı yanlıs anlarsa benı cok uzulurum.. dıger ınsanlar pek umurumda olmaz,acıkçası..
RaistLin
15-04-2009, 19:27
bende yanlıs anlamayı hıc sevmem hele salak dıye dalga gecılmesını :silly
Evet, kötü bir durum.
evet öyle bence bundan kimse hoşlanmaz dimi
Sanmıyorum, hoşlanılası bir tarafı yok, hastalıklı olmak lazım hoşlanmak için :D
Günde 3 defa yanlış anlaşırım,yanlış anlaşılmazsam uyuyamam.e en azından yanlış anlamam lazım yaaa :(
diyosunnnnn
Minacettin
16-04-2009, 23:13
Ben doğuştan yanlışım
Peki yanlis birsey anlatirsaniz ve bunu dogru anlarlarsa ne yaparsiniz? Demin yanlis anlattim ama sen dogru anladin mi dersiniz?