PDA

Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Rondo Choco

fOCUS
29-03-2010, 15:17
Benim'o ya 10 basar 5'e katlar.. Çok güzel lan... Ülker mülker ama hakkat güzelmiş...

http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/Urunler/rondo_choco.jpg

Mihver
31-03-2010, 18:37
halleyin yeni modelinden :silly

fOCUS
31-03-2010, 18:53
daha güzel :D

fOCUS
16-12-2010, 17:56
ohhh uzun bi aradan sonra yine aldım çok güzel lan bu :abaza:

nutella misyonerleri yüzünden ne yazık ki hakettiği ilgiyi göremedi :'(

JauneRouge
16-12-2010, 18:07
Hergün püsküüt yerim ama bundan hiç yemedim lan nedense rondo "dandik" imajı bıraktı bende. Giderken alayım bi bakalım :kro

EL_Diablo
16-12-2010, 20:38
tr misküvilerinde iş yok aynı hamur her ürüne koydur

işte nutella yemiyince böyle ağız tadı bozuklar abucuk ürünlerin reklamını yapar

bi kere brownie intense övgü yağdıran bir topik açılmıştı heyecanla gittim aldım

paketi bir açtım şoklar içersindeyim bir süs yapmış üstüne arabesk bir ısırık aldım üstünü kaplayan çikolata çikolata denmeyi bile hak etmiyor

aşın artık kendinizi avrupa ürünleri yiyin

oziloz
16-12-2010, 20:48
avrupa ürünleri de yedim hatta çikolatanın ülkesinden (Belçika) onlarca çeşit çikolata/bisküvi/tatlı/şeker vs. yedim. Kesinlikle bir lezzet farkı var. Yani ürünü ağzınıza atınca o çikolatanın Türkiye'de yapılmadığını anlıyorsunuz :D Lakin bende öyle hayranlık uyandıracak bir çikolataya rastlamadım şimdilik. Öte yandan beğenmeyen olabilir ama Browni intense nefistir. Kahve ile süper gider. Nutella da güzeldir ama bir fındık ezmesinin (şelaleden sıcak sıcak) yerini tutamaz bende :D

Eti hoşbeş ilk çıktığında ana öğünüm haline gelmişti. Şimdi pakedinden bile tiksiniyorum. Dün gofredo'yu denedim. Leziz.

fOCUS
16-12-2010, 20:50
nutella da yedim hacı. ben 3 yaşından beri nutella yiyorum sen ne diyon :kro

browni intense'i de ben açtım. onu da ben açtım. intense'i ilk ben keşfettim bu ülkede, ilk ben!!!

oziloz
16-12-2010, 20:51
eti hoşbeş'in ekşi'deki 15.mesajı bana ait :kro

Beeengbeng
16-12-2010, 20:54
Bence ekşinin nutella fetişini başlatan insanı bulup Çikolata Tanrısı ilan etmeliyiz.

EL_Diablo
16-12-2010, 21:13
avrupa ürünleri de yedim hatta çikolatanın ülkesinden (Belçika) onlarca çeşit çikolata/bisküvi/tatlı/şeker vs. yedim. Kesinlikle bir lezzet farkı var. Yani ürünü ağzınıza atınca o çikolatanın Türkiye'de yapılmadığını anlıyorsunuz :D Lakin bende öyle hayranlık uyandıracak bir çikolataya rastlamadım şimdilik. Öte yandan beğenmeyen olabilir ama Browni intense nefistir. Kahve ile süper gider. Nutella da güzeldir ama bir fındık ezmesinin (şelaleden sıcak sıcak) yerini tutamaz bende :D

Eti hoşbeş ilk çıktığında ana öğünüm haline gelmişti. Şimdi pakedinden bile tiksiniyorum. Dün gofredo'yu denedim. Leziz.

bide cadburryi dene belki hayran kalmazsın ama kokusu hoşuna gider farklı kokusu var

Lind in ince portakallısıda çok güzel bide normal çikolata paketinde armutlusu var

çok çikolata yiyen zaten hayran olamaz herhalde :D

benim anlayamadığım tamam bir ürünü sevebilirsin çokta bayıla bayıla yiyemezsin tr ürününde çünkü yıllardır hep aynı çikolatayı bütün ürünlerinde kullanıyorlar aynı bisküvideki hamur gibi

bir ara milkayı çok seviyordum sonra sabancı yapmaya bi başladı gitti canım çikolata yerine yağ kokan klasik türk çikolatası geldi

ben burda tr ürünlerine laf atmaktan zevk aldığımdan demiyorum bunları

ama ucuz olsunda çok satsın diye kaliteyi hep düşük tutuyorlar işte bu yüzden diğer bir çok ürün gibi çikolatada bile bir dünya marketlerine giremedik

he arabistanda satıyor ülker ama tutup avrupa pazarına girmek için godivayı almak zorunda kaldı çünkü yılların üreticileri olmalarına karşın ar-ge denen birimlerinde oturup şimdide bu ürünün türkiyede dandiğini üretelim dediler durdular

albeni - twix in kopyasıdır
metro - mars ın kopyasıdır
coco star - bounty nin kopyasıdır
sneakersın kopyası çıkmış adını unuttum 40lık bakkal dio çok güzel olmuş iyi başarmışlar lkdjaksjdajdıodjıed bari sen deme be adam

tobleronun kopyası çıkmadı daha ilginç

fOCUS
16-12-2010, 21:21
snickersın taklidi rodeo :D

JauneRouge
16-12-2010, 21:22

Adam ağır ekşici. :lam3r

EL_Diablo
16-12-2010, 21:24
uyuz olduğum noktada bütün marketi ele geçiriyorlar o dandik ürünlerle

milletin bilgisizliğinden ve zevksizliğinden yararlanıp orantısız koydukları kanser yapıcı katkı maddeleri ile başlıyorlar insanları çocuk yaştan zehirlemeye

aynı birara trnin iki büyük ailesinin araba demeye bin şahit isteyen araçları hükümetlere yerli malı destek bahanesi çıkarı altında hiç bir ar-ge yapmayarak beş para etmez araçları avrupada aynı bedele kat kat kaliteli bir araç alabilecek iken gavurun sömürmiyeceği vicdansızlıkla sömürmeleri

1997 hala üretilen torosta yenilik yapmışlar digital saat eklemişler bide yazısı değişmiş diyen arkadaşım geldi aklıma :D

EL_Diablo
16-12-2010, 21:30
ve halada sömürülüyorsunuz

20 000 dolara 2007 model 5.30 bmw var ya

sıfırı 90 000 dolar pek fark yok ama

JauneRouge
16-12-2010, 21:56
benzin 4 tl, kotalı 4 gb internet 30 tl, asgari ücret 666 tl .. :kro

oziloz
16-12-2010, 21:59
snickers'ın yeni bi taklidi var maximum mu ne