Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : rüya tabirleri
madhouse
11-04-2009, 10:17
rüyamda kocaman bi çiyan gördüm :S hayvanı bi taşın altında besliyoduk. sonra bizim çarşıda çalışan bi güvenlik görevlisi çiyanı taşın altından çıkardı. yarısını baget ekmeğinin arasına koydu ve çiyanı ortadan ikiye kesti :S sonra ekmeği patronuma verdi. patronum da yedi :S
hayırdır inşallah
güvenlik görevlisinden uzak dur :kronaz
madhouse
11-04-2009, 10:22
bence çiyandan uzak dursam daha iyi olur :D çok korkunçtu ya. çiyan görmek diye aratınca
Rüyada çiyan görmek, halk arasinda ikilik çikarmaya çalisan zayif bir düsmanla tabir olunur. Rüyada bir çiyan tuttugunu veya buldugunu gören böyle bir kadinla konusur. Tabirciler çiyan görmenin hayirsiz oldugunda birlesmislerdir
bu çıkıyo :S
kadınlardan uzak dur :kronaz
madhouse
11-04-2009, 10:34
olur. ne meraklısınız şu bıyıklı smiley e. onu yapınca daha mı ciddi oluyosun :D
oluyo belki mad :D (nasıl yapılıyo o smile artık bu arada onelan)
ben bira görmüştüm rüyamda pek de iyi değilmiş,hayal kırıklığına uğrayacakmışım ve ve gizli düşmanlarım olabilermiş :(
madhouse
11-04-2009, 10:37
içiyomuydun lan birayı :D
hem içiyodum hem içiriyodum :cigaralib:
madhouse
11-04-2009, 10:40
goçum benim :D
madhouse
11-04-2009, 10:43
olmadı cicim :zaf:
madhouse
11-04-2009, 10:54
bak böyle daha şirin oldun :zaf:
bansheinator
11-04-2009, 19:26
rüyamda lise arkadaşımı gördüm pembe tshirtünü hatırlıyorum bi tek net olarak :hmmm
madhouse
31-05-2009, 15:43
berbat bi rüya gördüm. .q seçim oluyodu. ertesi gün sonuçlar açıklanacak. rte bizim evden canlı yayında sonuçları açıklıyo. halkın arasına karışmış güya. evde bi sürü korumalar falan. oy kaybetmedik bilmem ne konusuyo. o arada bende çık git burdan falan diye bağırdım. sonra yayını kestiler bana küfür etti. evin salonuna geçti. benide başka bi odaya kapattılar falan :D saçma sapan bişeydi .q
Essovius
31-05-2009, 16:15
ne çılgın rüya .q
madhouse
31-05-2009, 16:15
ya ne demezsin :D küfür ederk uyandım .q
kültürlü bi uyanış yaptın yani asdlşkdf
madhouse
31-05-2009, 16:30
otomatik kültür hemşom :D
madhouse
01-07-2009, 01:03
rüyamda s serisi bi mercedes kullanıyodum .q birilerinden falan kaçıyordum koca arabayla :D iyi arabaymış ama gerçekten :silly rüyada mercedes görmek ne demek acaba? :hmmm bakalım.
rüyada mercedes görmek 371.000 kez aranmış google da :D
Rüyada herhangi bir arabayı görmek, rüya sahibi için geçim hususunda aldığı tedbire delâlet eder. Bir kimse rüyada arabaya bindiğini görse, uzun ve zahmetli bir yolculuğa çıkacağına delalet eder. Arabaya binmek hayırlı bir evlad ile de tabir olunur. Ve yine arabaya bindiğini görmek, devlet adamları tarafından gelecek izzet ve yüksekliğe veya erişilecek şerefe delalet eder. Araba birçok veçhile tabir edilmiştir
vay be :silly