Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Çifte standarta
hafta başından bu yana pazartesi günü için izin almayı planlıyordum.
bugün saat akşam beş gibi müdürden pazartesi için izin istedim vermedi :mad
senin yerinde çalışacak başka bi elemanım yok dedi.
başka bi çalışana istediği izini verdi.
bu çifte standart değildir de nedir şimdi
pazartesi işe gidipte mi kavga etmeli yoksa gitmeyipte mi kavga etmeli :hmmm
bansheinator
10-04-2009, 21:25
hemen kavga hemen sinir skjfksjdhf
sanal_peri
10-04-2009, 21:31
senin yerine koyacak değerli bir elemanı yokmuş daha ne istiyorsun patron için o kadar değerlisin yani :silly
patronun ruhu duymaz adam düşmüş g*tünü kurtarmanın derdine.
3 gündür polisler kapıda nöbet tutuyo gece gündüz.
Klasik bahanedir senin yerine bilmemkim olmaz diye.2-3 kisinin isini bir kisiye yuklemeyi severler sadece, hastalansa digerleri essek gibi yaparlar isini.
Gidecen mecburen Kamen, bu krizde babayi yemek de guzel bisey degil, su aralar guya ben part time calisacaktim, karnim burnumu da gecti,insaf.
bu ay son gözüyle bakıyorum işe.buna rağmen tatsızlık olsunda istemem çalıştığım dönem içerisinde. bakıcaz artık bi çaresine :(
highwayman
10-04-2009, 22:00
bu ay son gözüyle bakıyorum işe.
buna rağmen tatsızlık olsunda istemem çalıştığım dönem içerisinde.
bakıcaz artık bi çaresine :(
kafiyeli oldu laa... :D
sanal_peri
10-04-2009, 22:05
Klasik bahanedir senin yerine bilmemkim olmaz diye.2-3 kisinin isini bir kisiye yuklemeyi severler sadece, hastalansa digerleri essek gibi yaparlar isini.
Gidecen mecburen Kamen, bu krizde babayi yemek de guzel bisey degil, su aralar guya ben part time calisacaktim, karnim burnumu da gecti,insaf.
bebiş :rolleyes
lostname
10-04-2009, 22:20
acaba patronun senden hoşlanıyo mu hacı hep yanında ol felan istiyo ondan olmasın
lan olm patronların yüzünü gören cennetlik zaten :D
kafiyeli oldu laa... :D evet öyle şairane bi yönümde var :silly
lostname
11-04-2009, 01:41
hacı bi görüşme ayarlasana bana ibadet yaptığımız yok belki böle yırtarız :silly