Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : [BJK 17.Hafta]Beşiktaş 2-3 Bursaspor
18.12.2009
20:00
İnönü
maça gidecek olan var mı yiğitler? ben, hatun ve arkadaşlarım orada olacağız. ölene kadar böğüreceğiz.
bir de ilk defa inönüde maça gidiyor olacağım. taciz falan olmaz dimi la? sonra erkeklik falan yapmaya kalkıp rezil olmayalım.
bir de maçtan farklı olarak bilmem/yapmamam gereken bir şey var mı stadda falan? malum, linç kültürü hayli yoğun bir oluşumun içine sızacağım.
baar lan amuhanasjknkstımgnıncçocuguuuuuu diyenlere ne küfür ediyosun lan deme gözlerine bakmamaya calıs. mümkünse bagar asfasdgf.
camiide namaz kılmasını bilmeyenlerin önündekinin yaptıklarını taklit etmesi gibi tribünler ne yapıyorsa sende onu yap.
ilk defa tribün(doğru yazmışımdır umarım) atmosferi nedir görmüş olacağım. futboldan hoşlanmadığım halde çok heyecanlıyım. umarım maçtan sonra keşke param/vaktim olsa da bütün lig maçlarında aynı anda bulunsam derim. gelecek olan varsa çaldırsın ben ararım, ohş.
bu arada:
esrarın en kralı kırmıyor ki kafamızı,
şarabın yıllanmışı döndürmüyor başımızı,
deplasman yollarında yıprattık hayatımızı,
esmerler sarışınlar kıskansınlar aşkımızı.
sen ne taraftarı olarak gitceksin ona göre maç tecrübelerimi aktarayım :silly
son tezahüratı yaparsan linç girişimine mağruz kalırsın
o değil de xhi yok artık bursa maçlarından hiç zevk almıyorum
valla ya ben de.ne güzel tahrik ederdim gençti heyecanlıydı :'(
JauneRouge
16-12-2009, 19:22
tam maçını seçmişsin gitmek için helal :D
sen ne taraftarı olarak gitceksin ona göre maç tecrübelerimi aktarayım :silly
beşiktaş, soruyor musun bir de? (H)
son tezahüratı yaparsan linç girişimine mağruz kalırsın
çarşıyla konuştum haberler iyi.
tam maçını seçmişsin gitmek için helal :D
evet, herkes aynı şeyi söylüyor. hem maç sonrası için de mökkemmel planlarım var :love:
o zaman durmak yok yola devam
ya bnm uçuşum varmış amk böle işin :mad:
şimdi bi kere hopluyor bursa ile biten tezahuratı ezberleyip gitceksin bu bir :D
kapalıda izliyosan zaten hepsini ezberle kapalıya çekirdekle gitme yeni açıkta çekirdek yiyeibilrsin problem olmaz :silly full ayakta durcam diosan problem yok ama otururum dersen koltuklar ıslak ve çamur içinde olcak gazete köpük bişey al bi de yağmurluk tabi.. bayan arkadaşlar taciz muhabbetinde krkun olmazısn ben kendimden 5 yaş küçük kızkardeşimle kız başımıza bi sürü maça gittik hiç taciz olmadı bugune kadar ben tacizin allahını ali samiyende gördüm o konulara hiç girmiyorum neyse!!
çarşının önündeki ve beleştepeye giden ne parkıydı lan orası neyse oradaki beşiktaş formalı tinercileri kendi gözlerinle gör (bildigin bali tiner çekiyolar gerçekten) ondan sonra korkun olur mu olmaz mı görürüz
o zaman gültepeye fln gidelim hacı?? çingeneler bizi gasbedip bıçaklasın fln???
allah allah yaa ben yaşadıklarımı sölüyorum bunca yıllık maça giden insanım inönüye 30 sefer gittiysem sami yene bi sefer gittim ayrıca o dediğin şairler parkında yanımda ot içen adamlarla da oturup muhabbet etmişliğim bira içmişliğim var
ya harry kewellım adam tiner cekiyor kafası normal degil istedigini yapma bak noluyo sigara isesin verme para istesin yok de
ben tinercilere her zaman sigara veririm o yuzden problem yok :silly ayrıca bnm o tinercilerin yanında ne işim var biz burda ali samiyenden ve inönüden bahsedioduk sen ne ayaksın?
şef maça gide gide otçularla da kurmuşsun muhabbeti :D
ben tinercilere her zaman sigara veririm o yuzden problem yok :silly ayrıca bnm o tinercilerin yanında ne işim var biz burda ali samiyenden ve inönüden bahsedioduk sen ne ayaksın?
sdlkfklsdfsd
:D:D harry kewellım seni kim taciz etti ben görmedim öyle bişey geldin bizim stada bok atmak için sırf karalamak için ashdffsdaf
JauneRouge
18-12-2009, 02:10
hoplayıp zıplayamadığından her teması taciz olarak algılamış aslşkdsdg
esma ya sor elife sor allaa allaa ne bok atıcam karalıcam ayrıca siz stada girerken turnike kuyruğunda zıplıo musunuz hacı :silly
JauneRouge
18-12-2009, 13:03
kuyrukta olduysa bilemem. umut niye arkanızda durmadı orda onu merak ettim :D
Bab VerLoren
18-12-2009, 20:24
yeteer yildirim demirören yeteeerr jdbnfkg
Bab VerLoren
18-12-2009, 21:56
vay be :hmmm
tonguefu
18-12-2009, 21:56
penaltıyı geçtim de ilk goldeki hakem saçmalığıda neydi oyle
hakemden ağlayan bjk taraftarlarını görelim
bu arada zapo 2-3
Minacettin
18-12-2009, 21:59
bursa koyuyo en güzelinden
dajskhkjhdsa 3 gölü attılar ya aslanlarım dedim
çok amelia bir takımım var ya :D
asfuısgdhıausdgsdg adam ferrariyi cıkardı yusufu aldı erturul sağlam da sercanı cıkartıp defansı aldı oyuna bu ne lan :D ama iyi çaktılar. bide bu beşiktaş seyircisi kaybettikleri her maçı sattıklarını düşünüyo maçtan sonra bu maçı satananın anasını... diye bagırıyolardı gene
beşiktaş lehine yapılan hakem hatalarına değinmiyorum...
Bab VerLoren
18-12-2009, 22:40
ne satilmasi eger mac satilsaydi bjk alirdi maci. burada herkes bursaya, en kötü x2 cekti :kopanzi
yok bejeke satıyor maçı bursa alıyor o şekil
Bab VerLoren
18-12-2009, 22:42
yok aga öyle mac sattirmazlar adama :D
bana mantikli geldi işin ucunda para varsa bu yolla bizde para kazanıp sonradan hakeme şike yaptırabiliriz ileriyi düşünmek lazım
ne satilmasi eger mac satilsaydi bjk alirdi maci. burada herkes bursaya, en kötü x2 cekti :kopanzi
ben doğrudan 2 oynadım. 5.5 oran ohş :D
Bab VerLoren
18-12-2009, 22:46
rajona ters öyle kafana göre mac satamazsin.
kafamı satarim o zaman tüh bak ben 2 üzerinden gitmedim
Bab VerLoren
18-12-2009, 22:52
ben doğrudan 2 oynadım. 5.5 oran ohş :D
insallah tek mac oynamisindir :D
insallah tek mac oynamisindir :D
yok 4 maç :D
Bab VerLoren
18-12-2009, 22:57
neyse yazik olmasin bari kupona umarim digerleride gelir :D
JauneRouge
18-12-2009, 23:00
obaa naptılar bejekeeyee
JauneRouge
18-12-2009, 23:07
votkaci's power
son 5 dakkada 2 gol. hem de inönü de hem de bursa dan.
Beşiktaş'a Ağır Tecavüz
Bursa'Nın gazabı...
O değil de 3 hafta önce Beşiktaşı tvde gazetelerde "Oha süper takımmış halbuki, nasıl çıkış yaptılar la bakın" diyenler 3 haftadır kapak yiyor, ne iş:silly
bursa beşiktaşı yenmedi rencide etti