Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Sporda önümü açsalardı ..
.. imkan ve koşulları sağlasalardı benden çok iyi ... olurdu.
zamanında amatör bir takımın "sözde" seçmelerine gitmiştik. Topa bile vurmadık, hoca anlattı biz dinledik. Çıktık gittik.
kesinlikle taekwondo...
çok güzel bir yaşta başlamıştım. bir süre gittikten sonra bıraktım. hayatımda duydum nadir pişmanlıklardan birisi... ailenin de rolü var tabi. derslerim kötü olcak diye onlar da pek desteklememişti.
şimdi olimpiyatlarda dövüşen bir tekvandocu olmayı kıçıkırık bir genetikçi laborant adayı olmaya yeğlerim.
ahahah aynen ben de gittim gulsuyuspora bide cevizlispor
boksörlükte hevesim vardı.
Beeengbeng
25-11-2009, 19:13
çok net bi bok olmazdı :D
JauneRouge
25-11-2009, 19:16
12 yaşında örneksporda oynuyodum hatta gs seçmelerine gidip seçilmiştim. minikler sezonu bitince yüzde 90 gidicektim gs'ye ligin son maçından önce bacağım kaval kemiğinden kırıldı :(
6 ay yatıp 20 kilo birden alınca sike sike jubile yapmış oldum :(
Minacettin
25-11-2009, 19:18
Benden bi bok olmazdı :yes:
JauneRouge
25-11-2009, 19:24
her become a legend oynadığımda göz yaşlarıma hakim olamıyorum :(
Önüm gayet açıktı ama takımın geri kalanı pek kolpaydı. Voleybolcuydum. Okul değiştirince bıraktım. Üniversitede takım saçma sapandı. Bıraktım. Voleybol dışında yarışçı olmak isterdim. Ama bunun için önümün epey açılması gerekiyo. :D
Essovius
25-11-2009, 20:23
çocukken hızlı koşardım sonraları önümdekiler koşmama engel oldu bıraktım. tenise çok özendim yüzmeyi de çok seviyorum ama hiçbirinde başarılı olamazdım.
UnicornKnight
25-11-2009, 21:33
amatör olarak boks ile ilgilendiğim dönemler oldu, bırakmasaydım bayağı cevval bir boksör olurdum sanırım... eski meslekte de bayağı bir meyvesini almıştım zaten bu uğraşımın... :hihihi:
benden de bi bok olmazdı çok güzel maç izlerim ama
halterde başarılı olabilirdim :silly
bilek güreşi :silly türk usulu oturtma
basketçi olmak çok istediydim :(
zufall_allen
26-11-2009, 00:05
ya voleybolcu ya dansçı ama önümü açsalardı değil türkiye şartları olmasaydı ve anneme kabul ettirebilseydim
işte senin önün o oluyo zufi :silly
zufall_allen
26-11-2009, 00:09
senide adam ederdim isocan ama o hala kapalı :silly kızdırma beni konuşcaksan tavlaya gel orda konuş:D
o ne demek şimdi adam ederim falan, ölümüne adamım zaten :cool:
pilavustunout
26-11-2009, 00:52
İstanbulspor'un altyapısında oynadım, önümü açtılar, utandım bıraktım futbolu
zufall_allen
26-11-2009, 03:20
gece gece şimdi..:roll
tam onu düşündüm ama bende
Tranquillity
26-11-2009, 03:32
kesinlikle taekwondo...
çok güzel bir yaşta başlamıştım. bir süre gittikten sonra bıraktım. hayatımda duydum nadir pişmanlıklardan birisi... ailenin de rolü var tabi. derslerim kötü olcak diye onlar da pek desteklememişti.
şimdi olimpiyatlarda dövüşen bir tekvandocu olmayı kıçıkırık bir genetikçi laborant adayı olmaya yeğlerim.
Boks en iyisi :yes: ne öle yarım saat saldırmak için bekliyorsun.
Çok iyi yüzücü olurdum kesinlikle, şu anda da kral yüzüyorum ama pro olmak isterdim...
Ondan sonra tenis gelirdi başarılı olabileceğim alan.
Futbol da olurdu ama çok banaağlll
o değil de senden fena tenisçi olurdu :D tam tenisçi tipi var
eyw isomm
masa tenisiyle tabi ki aynı şey deil , ama kendimi masa tenisiyle tatmin ettim ben de :hihihi:
onda da imparatorum yani, o derece onelan
yagmur_damlasi
27-11-2009, 12:19
iyi bir sağ açık olabilirdim :D
5 yıldan fazla darüşşafaka alt yapısında ve kısa bir süre TED de basketbol oynadım.
A takım saviyesine gelmeme az bir süre kala benden bir tercih yapmam istendi üstü kapalı olarak.
ya okul/eğitim ya da basketbol. benim götüm yemedi şahsen, o dönemler dershaneye yazıldım bide ve gözden çıkardılar bende bıraktım. neden olarak ise bunun sakatlığı vs'si var, eğer işler yolunda gitmezse okuluda sallamış olacağım için açıkta kalacaktım resmen. şu an fenerbahçe ve milli takımda oynayan semih erdener ile aynı seviyeye gelmiştik ben bırakmadan önce, o devam etmeyi seçti ve gayet başarılı şu an. pişman mıyım ? kesinlikle hayır. ben basetkbolu bırakmadan 1 2 sene önce takım içinde elemeler başlamıştı ve bunlar temel olarak vücut gelişimi üzerineydi, bana kemik ölçümü yapıldı. ortalama olarak 2.00 ile 2.10 arasında bir sonuç çıktı, şu an durum 2.03 yani iyi bir tahmin yapmışlar :D bu testlerden 1 2 sene sonra takımda kalan çok çok az kişiden biriydim ama olmadı ve tamamen kendi tercihim olduğu içinde mutluyum. bu da böyle bir hikayemdir.
vaaaay
güzel anlatmışsın ama :D
bilmiodk öğrendk
trapdoor
03-01-2010, 19:48
boyum birazcık daha uzasaydı, iyi bir playmakerdım ama uzamadığım gibi rakipleriminde ökküz gibi uzaması sonucu bırakmak zorunda kaldımdı :D
http://farm4.static.flickr.com/3029/2863880198_722d771cf2.jpg
vaaaay
güzel anlatmışsın ama :D
bilmiodk öğrendk
daçka dan ted e süper bir transfer hikayem vardır ayrıca
ted çok uğraştı beni almak için en sonunda bastılar parayı aldılar bonservisimi. 20 tl falandı sanırım lasfnşlasnf
olm börgıra gitçeeme , seni alır keser yerim iki ay :silly
bansheinator
04-01-2010, 09:31
spor da önümü açsalardı pek de iyi şeyler olmazdı onelan
tonguefu
04-01-2010, 10:32
belki satançta bir şeyler yapabilirdim ama onada geç başladık
bansheinator
04-01-2010, 11:22
belki satançta bir şeyler yapabilirdim ama onada geç başladık
satanç ?
flying_dagger
04-01-2010, 11:41
kedi kesme sporu :kus:
5 yıldan fazla darüşşafaka alt yapısında ve kısa bir süre TED de basketbol oynadım.
A takım saviyesine gelmeme az bir süre kala benden bir tercih yapmam istendi üstü kapalı olarak.
ya okul/eğitim ya da basketbol. benim götüm yemedi şahsen, o dönemler dershaneye yazıldım bide ve gözden çıkardılar bende bıraktım. neden olarak ise bunun sakatlığı vs'si var, eğer işler yolunda gitmezse okuluda sallamış olacağım için açıkta kalacaktım resmen. şu an fenerbahçe ve milli takımda oynayan semih erdener ile aynı seviyeye gelmiştik ben bırakmadan önce, o devam etmeyi seçti ve gayet başarılı şu an. pişman mıyım ? kesinlikle hayır. ben basetkbolu bırakmadan 1 2 sene önce takım içinde elemeler başlamıştı ve bunlar temel olarak vücut gelişimi üzerineydi, bana kemik ölçümü yapıldı. ortalama olarak 2.00 ile 2.10 arasında bir sonuç çıktı, şu an durum 2.03 yani iyi bir tahmin yapmışlar :D bu testlerden 1 2 sene sonra takımda kalan çok çok az kişiden biriydim ama olmadı ve tamamen kendi tercihim olduğu içinde mutluyum. bu da böyle bir hikayemdir.vaaaay yakışır :D
tonguefu
04-01-2010, 16:44
satanç ?
ne bilim ben yeni bi spor dalı işte
zorlama fazla:D
bansheinator
05-01-2010, 09:07
taam len bişey demedim
çoğu sporla uğraştım ama hepsini hobi olarak yaptım ve bana çok şey kattı :sevimli:
önümü açtılar, yüzücülükle başlayan spor hayatım taekwondo ile devam etti, akabinde müsabık olarak kick boks ve thai boks geldi, Türkiye ve Ankara çapında gelen dereceler yakamı bırakmadı :silly: 2004-2005 arasında da paraşütçülük devam etti :D sonrasında da futbol hakemi olarak spor yaşantıma devam eder oldum :)
YeakYeaa
19-01-2010, 12:41
bi bok olmazdı :D zaten beceriksizim,bi de boyum bi buçuk metre lan :( chicken limbo oynarım anca ben kolaylıkla :(
lolabunny
19-01-2010, 13:25
sporda önümü açtılar ama hepsi hobi olarak kaldı
ben koşucuydum. neden atletizm yok orda? neden diğerlerine giriyor atletizm ? :mad: sinirlendim şimdi... hmpfh !