Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Bilmeyeceğine emin olsanız?
Kız arkadaşınız olur, erkek arkadaşınız ya da hanımınız/beyiniz, manitanız, erkeğiniz, bitaneniz, canınız, ciğeriniz.. Onun haberi olmayacağını bilseniz, ne olursa olsun öğrenemeyeceği garanti olsa, aldatır mısınız?
anketi açalı fazla olmadı bu süre zarfında koyucu tim hemen ön sıraya geçmiş :silly
JauneRouge
25-11-2009, 13:12
erkek aldatır :kronaz
Asla aldatmam. Kimse bilmese bile ben biliyorum. Herkesten önce kendime saygısızlıktır bu. Vicdanım el vermez.
vicdanımı söküp atar yine aldatırım :silly
aldatmam:hmmm zaten aldatanlar genelde aldatılırlar da :D
flying_dagger
25-11-2009, 15:03
hayır kesinlikle aldatmam .q
şalksdşaksşdkaşsd ahuahaushaıus sapık mısın abicim
flying_dagger
25-11-2009, 15:07
möasndöhasdmöbasnmdbasdgjas .q aldatmam abicim ayya ayya yaaaa onelan
flying_dagger
25-11-2009, 15:09
bünyeye değil künyeye bak .q
bansheinator
25-11-2009, 15:16
hakediyorsa aldatırım. bilip bilmemesi pek de skimde olmaz .q
flying_dagger
25-11-2009, 15:16
göstermem .q
madhouse
25-11-2009, 15:46
aldatmam diyen yalan söyler diyen oldu mu? .q
Minacettin
25-11-2009, 16:14
Huyumda var aldatırım :yes:
Essovius
25-11-2009, 16:19
kendime garanti veremem
EL_Diablo
25-11-2009, 16:38
yapılan suç eğer gizlenirse insanda kişilik erozyonuna sebep olur
ilerde de bu seni asıl sevdiğinden soğumana sebep olur kendinden de soğumana sebep olur
kısacası yanına kar kalmaz cezası asıl sevdiğinden uzaklaşmana sebep olur
Beeengbeng
25-11-2009, 18:47
aldatacak olmanın karşındakinin bunu bilecek ya da bilmeyecek olmasına bağlı olduğunu sanmıyorum. insan zaaflı. o hataya düşülecekse düşülür. olması gerekiyoysa olur. yani benim açımdan şart sorudan bağımsız ama "asla aldatmam" demem. ne zaman ne olacağı belli olmaz. ha şunu diyebilirim: "aldatırsam durumu kaldıramam, olan ilişkimi bitiririm." bu durum illa ki yara açar
aldatacak olmanın karşındakinin bunu bilecek ya da bilmeyecek olmasına bağlı olduğunu sanmıyorum. insan zaaflı. o hataya düşülecekse düşülür. olması gerekiyoysa olur. yani benim açımdan şart sorudan bağımsız ama "asla aldatmam" demem. ne zaman ne olacağı belli olmaz. ha şunu diyebilirim: "aldatırsam durumu kaldıramam, olan ilişkimi bitiririm." bu durum illa ki yara açar
+1
düşünce olarak katılıyorum bilip bilmemesi konusunda özellikle.aldatacak duruma gelmişse(k) zaten bitmeli de.bittikten sonra başkası da olsa zaten adı aldatmak olmuor.büyük konuşmak olmasın ama ben aldatmam gibi geliyor.
JauneRouge
25-11-2009, 20:04
"bir çok kez yanıldım, ama bir kere aldatıldım"
İskender BÜYÜK
agresif_panda
25-11-2009, 21:24
aldatmaya değecek biriyse neden olmasın :silly
aldatmaya değecek biriyse niye berabersin:hmm
Aldatmaktan kasit biriyle yataga girmekse zor is, anlik emsele degil ki, hadi opusme olsa belki.
Ama aldatmak flort etmek, ilgi cekmek ise sanirim esini aldatmayan pek kisi yoktur.
zaten karşı taraftakini tavlayınca otomatik monotona bağlıyo...
karşıdaki artık senin sevgilin olunca bi heyecanı kalmıyo çünkü hedefine ulaşmışındır daha üst bir level yok gibidir. tüm o heyecan bence karşılıklı sevgi başlayıncaya kadar. elde etmek için uuraşmak, didinmek. bu olup sıradanlığa başlayınca da yeni arayışlar ve heyecanlar, yeni aldatmaları yanında getirir :silly
iki dakkada tez yazdım lan aldatma üzerine :D helal bana
Beeengbeng
25-11-2009, 21:38
bir üst seviye her zaman vardır :silly
madhouse
25-11-2009, 21:39
zaten karşı taraftakini tavlayınca otomatik monotona bağlıyo...
karşıdaki artık senin sevgilin olunca bi heyecanı kalmıyo çünkü hedefine ulaşmışındır daha üst bir level yok gibidir. tüm o heyecan bence karşılıklı sevgi başlayıncaya kadar. elde etmek için uuraşmak, didinmek. bu olup sıradanlığa başlayınca da yeni arayışlar ve heyecanlar, yeni aldatmaları yanında getirir :silly
iki dakkada tez yazdım lan aldatma üzerine :D helal bana
artıyı kaptın :silly
trapdoor
09-01-2010, 08:48
Aldatan adam kurallarına uyarak, Hayır, kesinlikle aldatmam. şıkkını işaretledim :D
Aldatmak için sevmedik!
Karşındakini kaybetme pahasına birşeyleri bilerek yapmışsan, o ilişki aldatan açısından da bitmiştir zaten.
lolabunny
09-01-2010, 14:26
neden aldatıyımki .q
JauneRouge
09-01-2010, 14:29
masucuktan
lolabunny
09-01-2010, 14:42
yok aldatmam :huhhh
JauneRouge
09-01-2010, 14:46
bende :huhh
şu ana kadar aldatmadım aldatmamda herhalde bu yaştan sonrada sfgodfgfd
JauneRouge
09-01-2010, 15:17
kızılay kızılay
sevgilini aldatmak aslında kendini aldatmaktır,ya sevmeyi bilmiyorsun yada sevilmeyi ,ya ilgi görmüyorsun yada ilgi gösteremiyorsundur.ne aldatıldım ne de aldattım ki böle bir durum olursa suçu iki tarafda ararım :(
kızılay kızılay
kızılayım benim canım benim... tralaylay
JauneRouge
09-01-2010, 15:40
seven aldatmaz, eight aldatır :kus
ohoo daha benim sevgilim olacak da :p uzun iş
JauneRouge
09-01-2010, 15:49
hadi kızlar zaf boşmuş :ozi yağsın pmler asşldaskfg
100 sevgilim olsun 100ünü de aldatırım :ozi
aldatmam denilerek güven kazanılır.sonra her halt yenir :yes: