Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Avea kurumsal = Minacettin
Minacettin
18-11-2009, 19:57
5 gün önce avea kurumsal şirketinde(Mecidiyeköy - Ozan iletişim) işe başladım. Şimdi sizlerden istediğim bana yardımcı olmanız. He sikimde değilsin diyebilirsiniz ama yine de bi yardım edin.
İstanbul avrupa yakasında oturan arkadaşlar (Anadolu da olabilir ama avrupa olursa çok daha iyi olur) tanıdıkları ya da referans verebilecekleri şirketlere (vergi levhası olan her yer. Bakkal , manav bile olabilir) beni yönlendirebilirse sevinir , mutlu , mesut , bahtiyar olurum. Muhakkak bi yardım edin şu Minacettin'e. Hadi gençler yardımlar Minacettin'e.
Ne verirsen elinle o gelir seninle.
Minacettin
19-11-2009, 17:11
Şirketlere avea kurumsal tarifeli hat satıyoruz. Tarifeler turkcell ve vodafone'a göre bayağı indirimlidir zaten.
İlla şirketin tüm çalışanlarına hat alacak değiller. İsterlerse bir tane bile hat alabilirler. Yeter ki vergi levhası bulunsun.
Yeterki bir kere kilitlesinler. :D
Minacettin
19-11-2009, 19:05
Doğru diyorsun aslında. Bugün şirketleri gezdim ve bir çok yer şikayetçi.
"Bana 20 tl gelecek dediler ama fatura 100 tl geliyor" diyen çoğunluktaydı.
Ee kardeşim bir şeyi alıyorken neden sorup soruşturmuyorsunuz?
İnsanlara haklarını okumayan bir çok kişi var. Sadece satayım da elimden çıksın diyenler de var. Ama şimdi hepsi işsiz :)
bansheinator
19-11-2009, 21:23
biz avea kurumsal ile mahkemeliğiz :D
Minacettin
19-11-2009, 21:41
Ulan kime söylesek mahkemeli zaten. Kapanır yakında bu avea.
UnicornKnight
19-11-2009, 21:49
hayırlı olsun... onelan
Minacettin
19-11-2009, 21:53
Sağolasın ama pek hayırlı gibi durmuyor yahu. Kime gittiysem bi şikayeti var. Ne sikim türünden iş yapmışlar önceden anlamadım ki. Herkesi dolandırmış bu satış temsilcileri. Adamlar hıncını benden çıkaracak diye korkuyorum :'(
sen mi kurtarıcan aveayı kemal :silly
UnicornKnight
19-11-2009, 22:16
Sağolasın ama pek hayırlı gibi durmuyor yahu. Kime gittiysem bi şikayeti var. Ne sikim türünden iş yapmışlar önceden anlamadım ki. Herkesi dolandırmış bu satış temsilcileri. Adamlar hıncını benden çıkaracak diye korkuyorum :'(
dolandırıcılığı yapan satış temsilcileri değil genç, avea' nın bizzat kendisi... onelan
ben de avea öğretmen hattı istiyorum :silly
Minacettin
19-11-2009, 23:04
kapanmasın ya :(
Artık ben varım. Kapanmaz :aveaman:
sen mi kurtarıcan aveayı kemal :silly
Avea'yı kurtaran adam :silly
dolandırıcılığı yapan satış temsilcileri değil genç, avea' nın bizzat kendisi... onelan
İnsanlarda akıl fikir yok mu? Tarifeyi söylüyor sana zaten. Gidip sen bu tarife dışına çıkarsan elbet kazığın en alasını sana sokar. Ama satış temsilcileri şöyle ibelik yapıyor ,
Bir tarifenin şartlarını karşı tarafa bildirmiyor.
Mesela her yöne özgürlük tarifesi var. Sınırsız arama diye. 3000 dk ve 100 ayrı numarayı arayabiliyorsun.Ama bunu müşteriye söylemiyor bazıları. Çünkü hat satma peşindeler. Prim alır yatarım aga gibisinden. Adam hemen kabul ediyor ve sınırsız konuşup sadece 77 tl ödeyeceğini zannediyor. Konuştukça konuşuyor ve 3000 dakikayı geçtiği için faturası 77 tl değil de 200 tl geliyor. Şimdi kim dolandırıcı? :yırtıkdon
ben de avea öğretmen hattı istiyorum :silly
Vergi levhanızı görebilir miyim :silly
bansheinator
19-11-2009, 23:07
yok kemal o dediğin de var ama aveanın ibneliği aleni biz aylık sabit ücrete çevirdik kurumsal hatlarımızı mesela 2 ay üst üste ödeme yapıldığı halde ki bu kurumsal hatlarımız kesildi mesela kurumsal lhiç bi temsilci ile de görüşemedik
Minacettin
19-11-2009, 23:10
Yarın gidip müdürün kulağını bi çekeyim hjduasdas :'(
yaşasın turkcell :silly (orda calısıom dıe dedım :D ) evet ama kabul edıorum tum operatorlerde var boole ıpnelıkler
Minacettin
20-11-2009, 18:52
Eööh yaa ulan millete avea'dan geliyorum diyorum amaaann git istemiyorum diyor. Kibarca siktir git diyorlar neredeyse. Nasıl kazıklamışlar abi anlamadım ki :S
senden önce nimet calısıyodu valla :D:D naptıysa artık
EL_Diablo
20-11-2009, 20:01
iiki mina yı almışlar işe bu topik ile aveanın çöküşünü başlattı :D
Minacettin
20-11-2009, 20:25
senden önce nimet calısıyodu valla :D:D naptıysa artık
Sordum ne yaptın diye ama pek bir şey diyemedi. Artık kendisi mi çıktı yoksa kovuldu mu orasını tam bilemiyorum :D
iiki mina yı almışlar işe bu topik ile aveanın çöküşünü başlattı :D
Ya hani aklınıza filan gelmesin sakın sapıklık yapmıyorum. Müşterim olan kızlara asılmıyorum :silly
Zaten hiç kız müşterim yok hduashdsad :ağla:
Minacettin
02-12-2009, 18:56
jaısjdsaıdsa lan hiç yok mu tanıdığınız filan. Bi yardım edin ula :mad:
ya da siktir edin. çıkarım diğer hafta zaten. çok bile çalıştım.
olm ben hem kurumum, hem de avea heryöne aldım.
önceden girseydin, beni imzalardın :D
ref olarak ta nereyi önerebileceğimi hep düşündüm ama bulamadım. kusura bakma.
JauneRouge
02-12-2009, 19:02
koy döte ya :silly
Minacettin
02-12-2009, 19:04
yok kapatıyorum zaten avea defterini. mk herkes dükkandan kovuyo neredeyse. müdürler de bi ilgilendikleri yok. korum böyle şirkete ya :mad:
Onlar kovmadan ben istifamı basarım :silly
Bab VerLoren
02-12-2009, 19:05
Beyler kaportacida ise girdim kirik cürük pert tanidiklariniz varsa yollayin.
Minacettin
02-12-2009, 19:10
ajdhaıduhaıdhas bsg lan bab :thefinger:
ya zaten bu tarz işler , başarı şansı düşük işler.
Çok konuşkan, atılgan ve iyimser biri olmalısın. Ama bu da yetmiyor, ŞANSlı da olmalısın. Adam daha önce AVEA'yla ilgili sorun yaşamamış veya duymamış olmalı , başka şirketten kurumsal hat almamış olmalı ve senin fikirlerine sıcak bakacak bir ortamı olmalı ...
Zor yani usta.
sen bas istifayı, al tazminatını dicem ama :silly o kdr olmadı di mi
Minacettin
02-12-2009, 19:23
Ne tazminatı :D
Yahu 3 yere girdiysem 1 tanesi mutlaka avea ile mahkemelik. Adamlar nazikçe siktir git dükkana girme bir daha diyor.
Bir de insanlar kazık yemekten hoşlanıyor. Alışmışlar abi kazıklanmaya. Kazık girdikçe zevk alıyorlar. Adama soruyorum ne kadar fatura geliyor. 80-90 diyor. Gel onu 35'e indirelim sabit gelsin diyorum ama yok ben memnunum diyor. Ee bu sığıra başka ne diyeceksin? Mastürbasyon yap öyle kendini tatmin et dersem öyle de olmaz.
Çıkar giderim aga diğer hafta. O zamana kadar yeni iş ararım :yes:
ayrılacaksan, hemen iş aramaya başla zaten
Minacettin
02-12-2009, 19:45
Başladım zaten ya.. çevrenizde tanıdığınız bildiğiniz yerler varsa bana bi ulaşın :lam3r
bilgi işlem olursa süper olur he :lam3r
avatarına reklam alan popüler üye imajından vazgeç mina :P
Minacettin
02-12-2009, 19:59
asjhdjasuhd dün avatarı değiştireyim dedim bi anda bu geldi gözümün önüne.. Hiçbir çıkarım yok inanın :p
diğer operatörler ve sabit hatlar falan herşey dahil sabit ücret ne kadar ?
Minacettin
02-12-2009, 20:32
tarifesine bağlı.
77lik tarife de var 14lük tarife de var :hmmm
her yöne sınırsız tarifesi istiyorum ben
gerçi müşteri değilim ama meraktan soruyorum sadece :D
almicaksan dükkanın önünü kapama
Minacettin
02-12-2009, 20:38
80 tl tüm vergiler dahil fiyatıdır.
3000 dakika konuşma süresi.
100 farkı kişiyi arayabiliyorsun :yes:
bana 81 geldi bu ay !
66 deil miydi arkadaş bu
70e razıyım
bana nie 81 geldi?
444'lü numaralar da dahil mi bana :D
vay be nerden nereye kontör isteme topiğinde kontör istemekten hat satıcılığına :silly
Minacettin
02-12-2009, 20:44
bana 81 geldi bu ay !
66 deil miydi arkadaş bu
70e razıyım
bana nie 81 geldi?
444'lü numaralar da dahil mi bana :D
66lık tarife yok ki. Her yöne sınırsız 77 tl. vergilerle birlikte 80-81 tl filan gelir.
Her yöne premium var 69 tl. Vergilerle birlikte 73 filan gelir.
444'lü numaraları ararken başına alan kodunu da koy(212 filan). Sabit aramaya geçsin :yes:
Hem biliyorsundur mesaj atmak 0.25 kuruş.
var mı başka soru :silly
Minacettin
02-12-2009, 20:47
vay be nerden nereye kontör isteme topiğinde kontör istemekten hat satıcılığına :silly
ahsdıuhsda artık kontörlerle uğraşmıyorum. Sınırsız bi hat verdiler konuşuyorum sabahtan akşama kadar :cigaralib:
101 kişi aradıysan herşey değişiyomuş levent :silly
100den sonra her kişi başına 1 tl alıyolarmış ayrıca
çok sıkıştığım oldu ama 1 mesaj bile atmadım :mrgreen:
neyse 81 normal o zaman ha, ok.
444'lü için de tavsiyene teşekkürler :D
lolabunny
04-12-2009, 04:12
avea kullanmam
Minacettin
04-12-2009, 19:04
sebep?
Minacettin
24-12-2009, 20:36
şirket bulun lan bana :(
trapdoor
09-01-2010, 08:52
bende AVEA kullanıyorum ama Turkcell-im i Mum la aramaktayım. Niye taşıttıysam güzelim numaramı AVEA ya... doğru dürüst heryerde çekmiyor, ses kalitesi Turkcell de daha iyiydi, gençTurkcell i ile az sinemaya gitmedik. en kısa zamanda geri dönecem Turkcell e...
Minacettin
09-01-2010, 16:14
dön kardeşim dön :mad:
geç kemalim türksele..
hem unutma
turkcelllinin gücü, türkselin çekim gücü