PDA

Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Emniyet Çarşı'ya karşı

Lider
14-11-2009, 00:36
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/emniyetcarsi.hlarge.jpg

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı'da şok gelişme...

Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı şok kararla sarsıldı.

Denizlispor ve Wolsfburg maçlarında tribünlerden yükselen kötü tezahürat ve çıkan olaylar nedeniyle aralarında amigo Alen Markaryan'ın da bulunduğu 36 Beşiktaşlı taraftara 1 yıl statlara giriş yasağı ve 2 bin tl para cezası verildi.

Alınan bilgiye göre stada giriş yasağı verilen 36 kişi, Beşiktaş'ın hem iç hem de dış sahadaki tüm maçlarında bir yıl boyunca statlarda yer alamayacak.

kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/id/25021121/

JauneRouge
14-11-2009, 00:37
kılık değişir gene girer :D

J i n x
14-11-2009, 00:41
:bravo

Evet...

agresif_panda
14-11-2009, 00:54
Çarşı bi sevdadır , kanunla kuralla bitirilemez !

J i n x
14-11-2009, 00:56
ade ordaannn

OsLeadER
14-11-2009, 13:49
Bitirilir anam bitirilirr... :D

NemesiS
14-11-2009, 13:55
levoya giren çıkan neyse anasını satım hemen sevinmiş :huhh:

J i n x
14-11-2009, 14:41
levo , teröre karşı :mad

NemesiS
14-11-2009, 15:17
terörist miyiz lan biz :mad

tribal
14-11-2009, 15:43
%100 haklı bir taraftarız biz :D 36 kişiden ibaret değil bizim taraftarımız, hatta bu olay çarşıyı daha da kızdırır gibime gelio, demiröreni çıldırtılar iyice :D

J i n x
14-11-2009, 15:52
Sen değilsin ama bir kısım taraftarınız terörist :mad:

tribal
14-11-2009, 16:23
La fb ve gs'nin taraftarları kadar taşkınlık yapmıyor bizimkiler neresi terörist bunların ? :D

J i n x
14-11-2009, 16:28
hakkaten oha ama, kendinde misin tribal :mrgreen:

tribal
14-11-2009, 16:30
yok olmayabilirim :D yani beşiktaş taraftarıyız da, sadece taraftarım yani öyle maçıda izlemem maça da gitmem çok nadir belki, :D ben hala neden terörist olduklarını anlamadım :D

J i n x
14-11-2009, 16:37
kaybettikleri maç sonrası beşiktaşta dolaşırsan anlarsın :) ,gs veya fb atkısı veya forması filan bulunan biri gezemez - ARABADA dahi olsa.....

Parke taşların havalarda uçtuğunu ve araba camına isabet ettiğini, arabaların sallandığını (tek başına bayan şoför vardı, korkudan titriyordu kadın), bira şişelerinin havalarda uçup caddede patladığını gördüm... Asıl acizlik te polisin dahi birşey yapmaması

Hiçbir İstanbul takımında olmadığı kadar holigana sahip taraftar kitleniz var. Bunlar gerçek.
Beşiktaş önemli bir maçı kaybetsin ve sonra KAZAN'ın oralarda biraz takıl - anlarsın, gözlerinle görürsün.

Umo
14-11-2009, 16:40
sanki mecidiyeköyde gezebiliyon ya da kadıköyde :D

J i n x
14-11-2009, 16:41
umocan bi ilerle yaa..... :D

FB'nin veya GS'nin holigan sayısını , BJK'ninkiyle cidden karşılaştırmicaksın di mi?

tribal
14-11-2009, 16:42
Çarşının hırçın tavrı bundan etkindir muhakkak, da fblilerde gslilerde yapıyor bunu, daha geçenki maçınızda televizyonların önünde yıktılar ortalığı, holiganın hepsi aynı, ayrıca cadde tarafında da hiç gs kıyafeti giyip gezebilen görmedim, sıkıyo gezsinler modu var o kısımda da.

J i n x
14-11-2009, 16:50
Değinmek istediğim noktayı kaçırmayalım , kim daha çok sayıda holigana sahip ?????

Hangi tribünün daha ciddi anlamda temizliğe ihtiyacı var ?

Cevabınız bjk değilse, aynı fikirde değiliz :D ve birbirimizin fikrini değiştirebileceğimizi de sanmıyorum. Uzatmak istemem.

tribal
14-11-2009, 16:52
Valla bjk deel benim fikrim :D

NemesiS
14-11-2009, 18:20
kaybettikleri maç sonrası beşiktaşta dolaşırsan anlarsın :) ,gs veya fb atkısı veya forması filan bulunan biri gezemez - ARABADA dahi olsa.....

Parke taşların havalarda uçtuğunu ve araba camına isabet ettiğini, arabaların sallandığını (tek başına bayan şoför vardı, korkudan titriyordu kadın), bira şişelerinin havalarda uçup caddede patladığını gördüm... Asıl acizlik te polisin dahi birşey yapmaması

Hiçbir İstanbul takımında olmadığı kadar holigana sahip taraftar kitleniz var. Bunlar gerçek.
Beşiktaş önemli bir maçı kaybetsin ve sonra KAZAN'ın oralarda biraz takıl - anlarsın, gözlerinle görürsün.

bu anlattıklarını kadıköyde de caddede de yaşıyor o terörist dediklerin çıkarın at gözlüklerinizi bi ilerleyin artık yaaawwwwwwwww

beşiktaş taraftarı sizinkilerden daha çok takımına aşık daha çok ruhunu ortaya koyuyor die holiganlıkla suçlama yani inkar etmiyorum bizde de taşkınlıklar oluyo saçmalayanlar oluyo sizde de oluyo ama sen hep tek taraflı bakıosun
ve yıllardır bu konuyu tartışıyoruz amk bi yere varamadık :D

J i n x
14-11-2009, 18:34
YOK demiyorum, sizinkiler kadar değil diyorum.
Sizin taraftarınız takımına daha tutkun, bunu da inkar etmiyorum.

ama sizin daha çok holigan sayınız olduğunu görmek bu kadar mı acı bir gerçek olur ya :mrgreen: ?

NemesiS
14-11-2009, 18:45
holiganla terörist aynı şey değil bi kere kafadan! ki takımını bu kadar yerin dibine batıran bi yöneticiyi maçlarda protesto etmek holiganlık değil resmen adam keyfine göre ceza kesmiş adamlara sen de alkışlıosun
pü senin kalıbına :mad:

J i n x
14-11-2009, 19:04
Hooliganism refers to unruly and destructive behaviour. Such behaviour is commonly associated with sports fans, particularly supporters of association football and university sports. In some countries, the hooligan elements of a group of supporters are known as Category C. The term can also apply to general rowdy behaviour and vandalism, often under the influence of alcohol or drugs.

ekşiye göre de :

Genelde karşılık olarak "futbol teröristi" deyimi kullanılır. Taraftarlık boyutunu abartmış, tutkuyu, zarar vermek, şiddet uygulamak, acı çektirmek, perişan etmek gibi kurallara taşımış genellikle ırkçı kişiler.

Tüpçüyü savunmak için veya onu eleştiriyorlar diye tribünlerden atılmalarını desteklemek için alkışlamadım.

İŞİ GÜCÜ OLMAYAN, hayatta bir baltaya sap olamamış, ancak tribünde kendilerini bir bok sanan ve tribün işini adeta SAVAŞ ALANI kumandanlığı edasında yöneten bu vandallara ve holiganlara karşıyım. Bundan dolayı bir kez daha :alkis:

Nasıl ki Sefa'nın yasaklanmasını da alkışladıysam, aynı şekidle.

J i n x
14-11-2009, 19:06
(bkz. hayatta bir bok olamadım amigo olayım, tribün kovalayayım)
hatta farklı bir açıdan
bkz. bir bok olamadım Müslüman olayım bari de ordan kovalayayım. [başka yerden anlayanlar lütfen uzasın]

Umo
14-11-2009, 22:02
bu anlattıklarını kadıköyde de caddede de yaşıyor o terörist dediklerin çıkarın at gözlüklerinizi bi ilerleyin artık yaaawwwwwwwww

beşiktaş taraftarı sizinkilerden daha çok takımına aşık daha çok ruhunu ortaya koyuyor die holiganlıkla suçlama yani inkar etmiyorum bizde de taşkınlıklar oluyo saçmalayanlar oluyo sizde de oluyo ama sen hep tek taraflı bakıosun
ve yıllardır bu konuyu tartışıyoruz amk bi yere varamadık :D
bak seeen neymiş o bizden daha fazla takımını sevdiğini gösteren şeyler

J i n x
14-11-2009, 22:14
güçlerimizi birleştirelim umo :mad: bi seferlik şu musibeti alt etmek için !

sarho$
14-11-2009, 22:16
çarşı iyidir ben severim çarşıda pazarda laylay gezmeyi :D

Umo
15-11-2009, 02:07
güçlerimizi birleştirelim umo :mad: bi seferlik şu musibeti alt etmek için !
olm dur onlar bize lazım ya feneri yensinlerde puan farkını kapatalım

kamen
15-11-2009, 02:12
demirören kendisine küfür edenlere sizi bitiricem demişti.
küfür eden kitle çarşı mensubumuydu acaba.
emniyete bu yönde bi ricası olmuş olabilir mi tüpçünün ?

J i n x
15-11-2009, 02:22
olm dur onlar bize lazım ya feneri yensinlerde puan farkını kapatalım

sen bu dediine inandın mı peki?
bjk için en ii ihtimal 0-0

ligin en az gol atan 5.takımı , en az gol yiyen 2.takımına karşı olcak.
Tamam derbi atmosferi farklıdır filandır fıstıktır ama bu kabız kartal bize gol atamaz beaa

RudeBoy
15-11-2009, 12:07
bence en terbiyeli, efendi taraftar grubu gençfönör bahçe

J i n x
15-11-2009, 15:26
evet :sevimli:
asdfoahf