Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : trip atanlara/yapanlara
böyle sürekli beni aramadın, benle konuşmadın, nie cevap evrmedin die trip atanlara uyuzum. Hadi bir iki kere nese de yani sürekli artık böğğğğ. Senin zorunla mı arıcam konuşcam canım istemio demekki :mad:
kızma yiğidim elbet bunun da çaresi vardır.
aaa bi fena oldum bak :mad:
Butterfly
05-04-2009, 18:50
sevmiyoruz sizi :mad:
Bab VerLoren
05-04-2009, 18:51
vardi 116551 kere vardi hatta :ura1:
Butterfly
05-04-2009, 18:52
dur diyemiyoruz size :mad:
lostname
05-04-2009, 20:03
az evvel kasap attı trip :(
bansheinator
05-04-2009, 20:16
niye aramadın maja ha ?
aramadım aramıcam da :mad:
Beeengbeng
05-04-2009, 23:44
kıl olmamak elde mi ? ezik misin arkadaşım, ben kalkıp da bi hayırsızlık yapıyosam ona göre davranırsın olur biter, ha hayırsızlık yapmıyor da sen benden gereksiz yere aşırı bi ilgi mi bekliyosun samimiyet derecemizin üstünde? o zaman iki kere "ezik misin?" :D hakkatenkıl olmakla kalmıyor acıyorum da böylelerine :D ama kıl olma duygum daha ağır ki heralde trip atan kişiye ya aman canım ne alakası var demek yerine "ya iyi de şimdi nedir yani bu?" tarzı konuşmayı tercih ederim. tabii ki kişi hakikaten çok çok yakın olduğum haklı yere bozulmuş ve normalde tripkar olmayan bi insan olmadığı sürece.
ya bu dediklerini nasıl yapıyosun yada nasıl yaptın merak ettim chuchi:)
ya bi kere sen daha değişik düşünen cinsdensin(bayan)sizler tribin en büyüğü değilmisiniz ya :sevimli:
Beeengbeng
06-04-2009, 02:29
o trip başka burakçım :sevimli: bu trip böyle saçma sapan yok efendim ay hiç aramıyosun yok efendim cevap vermiyosun vay efendim hiç benle ilgilenmiyosun tripleri. bi arkadaşın bi arkadaşa yapmasına gıcık olunası durumlar. he dediğin tribin de aşırısı gıcık tabi de kız evi naz evi biraz :silly ciddi ciddi trip yapıp duran kızlar gıcık olsa da az bi geyiğine de olsa trip olacak yahu hatun dediğinde; o işin işvesi cilvesi
Beeengbeng
06-04-2009, 02:32
sallamayın
donumda sallarım seni
tamam da sen neden bukadar sinerlendin chuchi :sevimli:
trip denince aklıma ya kadın (parrdon bayan) yada saçmalık geliyo. naz olur ama şuan reel konuşalım o ap ayrı bi durum.
gerçekler tripi kaldırır :)
Beeengbeng
06-04-2009, 02:48
sinirlendim mi? oha be burak artık kafan mı güzel :D
sadece sinirlenme,laf olsun diyeydi (aramızdaki muhabetten)
olsun ne diyeyim :(
yanlış kelime seçmişim konuya gör
Beeengbeng
06-04-2009, 02:58
yok dedim gene neye sinirlendim :D kendimden şüphe ettiriyosun :silly
trip atasım geldi ondan :silly
salak ya herşeye sinirleniyo manyak mıdır nedir
işde deminde ondan bahsettim :sevimli:
pardon umonun yazdığına değil chuchinin yazdığına deminki lafım :sevimli:
Beeengbeng
06-04-2009, 03:02
salak ya herşeye sinirleniyo manyak mıdır nedir
asjhdakshdkajhsdka :thefinger:
umut ne zamandır aramıyosun beni valla darıldım
şuan buragın deminki meselasına örnek veriyorum asfdasgd
Beeengbeng
06-04-2009, 03:07
işte burda...
(7.mesaja cevap)
o nasıl cevap ben anlamadımki:(
Beeengbeng
06-04-2009, 03:29
vizontele cevabı :hihihi:
YeakYeaa
06-04-2009, 09:50
vayyy:hmmm:
Ya hic mi usenmiyorsunuz , selam sabah fasli 40 saat suruyor, gittim gorusuruz kismi da keza.
benim gittim görüşürüz kısmı çok kısa sürüo, çöt die çıkıorum :kronaz
Bence eğer yakın birisi ise bu aramayıp triplere maruz kalan böyle yakınacağına,senle konuşmak zorunda değilim diye kendi kendine söyleneceğine karşısındakinin onu anlamasını bekleyeceğine direk yüzüne söylemeli artık görüşmeyelim,ya da benim seni artık aramamı bekleme diye. belki karşıdaki çok vefalı belki çok polyyanna ne biliyosun?
:(