Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : öldürdüm
böylesine kabuslar neden görürüm bilmem.
dün gece zaten mide ağrısından gece 4 e kadar uyuyaman şu miniminnacık bünyem hiç değilse uykuda iken bişeylerden uzak kalsın.ama yok efendim illa kabuslar görücem sabahın ilk ışıklarında aha noli yine diye uyanıcam :(
vel hasıl kelam ( birleşik yazılır ) dün gece ki kabusumda bi arkadaşıma ait iki tane itin kafasını ezerek öldürdüm :laaan:
Minacettin
05-04-2009, 16:06
Genel olarak yapılan bir yoruma göre ;
Dötün açıkta kalmıştır :hmmm
Bu arada da miniminnacık bünyene geçmiş olsun :'(
mikurukachi
05-04-2009, 16:08
nıyekı? naptı ıtler merak ettım sımdık kabusu :S
gecöıs olsun bu arada
uykumun içine ettiler daha napsınlar :silly
saolun arkadaşlar ufak tefek sıyrıklarla atlattım şükür
iki dostuna zarar vericeksin :silly:
nihilanth
05-04-2009, 16:45
Bastırılamayan şiddet duygusu :D Olur öyle arada. Ben de bugüne kadar adam akıllı kavga etmeme rağmen rüyalarımda onla bunla yumruklaşıyorum arada.
lostname
05-04-2009, 17:07
çocukluğuna inmemiz lazım
Bastırılamayan şiddet duygusu :D Olur öyle arada. Ben de bugüne kadar adam akıllı kavga etmeme rağmen rüyalarımda onla bunla yumruklaşıyorum arada.
+1:vikingup1:
bansheinator
05-04-2009, 20:26
peki nuri alço beni niye vurdu ?
sanal_peri
05-04-2009, 22:22
rüya yorumlarına göre;
KÖPEK
Rüyada kendisine köpek aldığını görmek, onun diğer insanlarla hoş muhabbetler etmesine yorumlanır. Köpeğin ısırdığını görmek, bir iyi arkadaşınız nedeniyle sıkıntı yaşayacağınıza işarettir. Kendisini köpekler uluyor veya havlıyorsa isteklerinin gerçekleşeceğine ve güven içinde olacağına yorumlanır. Eğer köpekleri öldürdüğünü görürse, düşmanlarını alt edeceğine yorumlanır.
sabah ilk işim gördüğüm rüyanın manasına bakmak olmıuştu :D
ben yine serdar ortaci gordum yaa :love:
agresif_panda
05-04-2009, 22:45
rüyanda gidip birini öldürmeni istiyorum kamen. Yaparmısın ? Ben sana içerde krallar gibi bakarım sonra :silly
serdari degil dimi panda?:(
rüyanda gidip birini öldürmeni istiyorum kamen. Yaparmısın ? Ben sana içerde krallar gibi bakarım sonra :silly
vur de vurim abi
Essovius
05-04-2009, 23:14
her gece çatışmadayım köpek ne ki
öldürdüğüm adamların sayısını ben bile unuttum :cigaralib: