Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : vitamin destek
Beeengbeng
06-11-2009, 11:01
her zaman sağlıklı beslenme lüksüne sahip değilim. son zamanlarda da ufak tefek sorunlarım var vitamin hapları alayım diyorum da neler alayım? misal son 2 haftada 3 tırnağım düştü, tırnak güçsüzlüklerine genelde çinko eksikliği diyorlar gerçi ama. aşırı bi bitkinlik var üzerimde durmadan, çok kolay yoruluyorum. uyku problemlerim var ciddi ciddi buna vitaminin yardımcı olabileceğini sanmıyorum gerçi. saçlarım çok fazla dökülüyor, bağ ağrılarım var. önerilere açığım
madhouse
06-11-2009, 11:06
ablamın eczacı arkadaşı supradyn vermiş iç diye :D kışın takviye gerekiyormuş zaten biraz. en basit bulunabilir vitamin supradyn :D tavsiye ederim :silly
Beeengbeng
06-11-2009, 11:24
supradyn kullanırdım eskiden. bu bitkinlik haline b vitamini önerildiğini söylemişti bi tanıdık ama hangi b acaba
madhouse
06-11-2009, 11:26
ya one a day falan var. kadın erkek için ayrı falan bişeyler. hiç içmedim ama :roll
bansheinator
06-11-2009, 11:28
mümessil bi arkadaş geçen hafta önermişti bana ama hatırlamıyorum zaten hatırlamadığım için önermişti alsjakdh
Beeengbeng
06-11-2009, 11:28
:D hafızam iyi allahtan. hatta hafıza performansı düşürücü vitamin varsa onu alabilirim :silly
bansheinator
06-11-2009, 11:41
benim iyi değil ya kafam sürekli karışık bu yuzden bi çok şeyi unutuyorum :D geçen haftalardan birinde 3 kişiye söz vermişim kurs çıkışı görüşürüz die işte o gün o ilacı önerdi arkadaşım :utan:
Beeengbeng
06-11-2009, 11:44
o zaman ben senin ajandan olayım sen de benim enerjim :silly
bansheinator
06-11-2009, 11:51
ahah süper ihtiyacım olan ihtiyacın olan :D enerjimde sıkıntı yok meaaşallah :love:
one a day in 50+ ı var, 50 yaş üstü kişiler için ama içerisinde ekstradan bir sürü mineral felan da var, askerde kullanıyodum memnundum , bence iyi gider.
Essovius
06-11-2009, 17:18
supradyn standart onu kullan istersen ama cevizdir bademdir kuruyemişlerden alsan vitamini hem daha zevkli hem daha doğal. hem günde 1 avuç fındık iyi gelir :twistedsal:
http://www.ttnetvitamindestek.com/
PeNTaGRaM
06-11-2009, 19:27
O zaman sizi vitamin destek hattımıza bekliyoruz.
Dengesiz Çay Tabağı
17-11-2009, 16:44
ben apikopal b vitamini ni öneriirm sana bedeni ve zihni çabuk yorulma, unutkanlık gibi semptomlarda endike imişşş:D ben şu an bahsettiğim ilacı bady yaptığım için kullanıyorum herhangibi yan etkisini görmedim... tavsiye ederim...
bitde arkadaşlar spradyn adlı muti vitamin ilacını önermişler. bende spradiynin bi türevi olan pharmaton adlı multi vitamin ve mineral kominasyonun önereceeğim sana... spradyne göre biraz phalı ama daha iyi imişş... spradynin fiyatı 6-7 lira arası buda 37 lira...
Allah acil şifalar versin...
http://www.kocereczanesi.net/main/pharmaton__ginseng_g115_11_vitamin_ve_7_mineral_ko mbinasyonu-60-54-2.html