Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : [Şampiyonlar Ligi] Beşiktaş 0-3 Wolfsburg
JauneRouge
03-11-2009, 19:25
21.45
Star Tv
JauneRouge
03-11-2009, 19:49
damam mığğğ devam mığğ ?
Konuk ekipte bir önceki maçta kırmızı kart gören Grafite yok, Dzeko ise son 4 maçta gol atamadı. Formda forvet olarak hafta sonu iki gol kaydeden Martins'e dikkat etmek gerekiyor.
Wolfsburg'ta işler iyi gitmiyor. Herthayı bile yenemedi eeşeoğlular... İnönüde galibiyet onlar için yalan... 1-X oynanır.
beşiktaşta sanki işler çok iyi gidiyo :D
bence berbere kalırlar gene
JauneRouge
03-11-2009, 20:52
maç almanya'da dimi?
evet
hayır :D
Minacettin
03-11-2009, 21:04
Bjk alır :yes:
beşiktaşta sanki işler çok iyi gidiyo :D
bence berbere kalırlar gene
dur bi yaaa.. tahminci gibi konuşucaz iki dakka hevesimi kursağımda bırakıyosun :silly
JauneRouge
03-11-2009, 21:16
beşiktaşın sezon başından beri maçları nerdeyse hep alt bitti. iki takımda gol yollarında sıkıntılı bu maç alt biter. 2.90 :silly
hakem galatasaraylı :silly
0-1
Gol Misimoviç
dakika 15...
:'(
yuh yaa nasıl vurdu eleman :S
ben izlemeye başladıımda bjk biraz yükleniodu ama son toplarda bi kabızlık bi heyecan , bi yaratıcılık kıtlığı.
wolfsburg çok rahat, buldu golü. takılıo elemanlar
Bjk biraz zor gol atar. Çok kabız bir takım..
Ne ligde ne de cl'de bjk'nin hiç bir maçı zevk vermiyor. Böyle gudubet bir takım olabilir mi? :D
diğer maç Mençıstır 2 - 3 CSKA onelan
bjk hakikaten bayık ha..
takımın tepedne tırnaa değişmesi lazım
yönetim , teknik direktör ve futbolcuların en azından yarısı !
ruhsuzluk var, belli ki herkes suç atacağı birilerini bulmuş ve fazla uğraşmak istemiyor.
sttret takılayım böyle - tadındalar.
Camiaya saygı sıfır.
Yönetim en azından bunun adına bir toplantı , bir moral yemeği, bi atılım bişi yapması lazım.
Bu arada acı koymuşlar, ikinci yarıyı izlemedm ama 3lemişler.
muhtemelen ikinci yarı da aynı şekilde gitmiştir.
bjk taraftarına üzülüorum :( , tubii :alright: :canim
Minacettin
04-11-2009, 00:19
Ne boktan bi oyun oynuyor bu beşiktaş ya..
tonguefu
04-11-2009, 00:20
tek sorumlu yönetim
Valla seviyorum ben beşiktaşımı ne olursa olsun ama, bu kadar ruhsuz oynanmazki, hiç mücadele denen birşey yok, gözlükte takmaları lazım fena derecede gözleri bozulmuş oyuncuların, o kadar öküzlemesine pas veriyorlarki sanki karşılarında rakip futbolcu yok, antremanda arkadaşına pas veriyor. orta saha desen bitik, koşan oyuncu yok, bu ne rezilliktir yahu, taraftar nasıl tezahürat yaparsa yapsın haklı, oraya giden taraftar bunu hakediyor muydu?, doldurmuşlar stadı sevgileri ile yazık vallahi.
yazık tabi..
bi de bi not düşmek istiyorum
"kartal gol gol gol, anında bit ! "
http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CSpor%20Foto%5CDemiroren%20Olay%5Cdemi rorennn-(Salt-Okunur).jpg
Minacettin
04-11-2009, 12:10
ajhosdıshadıuhsauıhdasıuhdas bu ne yaaa :D:D:D
avrupadaki 3 temsilcimizden birinin maçı haftaya iyi başladık wolfsburgumuz 3 puanı aldı steua ve galatasaray da yarın kazanırsa kazançlı bir hafta olacak ülke puanı için
İngiliz spikerde ilginç Beşiktaş analizi
05 Kasım 2009 Perşembe 10:51
Beşiktaş’ın Wolfsburg'a yenilmesi Avrupa’da da dikkat çekti... SKY TV'ye maçı anlatan Daniel Mann siyah-beyazlı ekip için şu ilginç analizleri yaptı...
Beşiktaş’ın Wolfsburg karşısındaki hezimeti, Türkiye kadar Avrupa’da da dikkat çekti... İngiltere’de maçı yayınlayan SKY Televizyonu’nda karşılaşmayı anlatan Daniel Mann ve yorumcu eski futbolcu Tony Gale birbirinden ilginç açıklamalarda bulundular.
İşte Tony Gale ve Daniel Mann’ın’ın yorumlarıyla Beşiktaş-Wolfsburg karşılaşması...
-Bu duruma anlam vermek güç. (Martins pozisyona giriyor, taraftarlar Kartal gol gol gol diye bağırıyor) Herhalde Wolfsburg gol atsın diye bağırmıyorlar.
-Hakan Arıkan çok yetersiz. Tüm topları sektiriyor. Kalecinin bu davranışları, Wolfsburg’u uzaktan şut atmaya itiyor. (Ardından Misimoviç’in golü geliyor)
-Beşiktaş’ın bir sistemi bile yok. Mutlaka kazanması gerekiyor, ama ne hücumda çoğalabiliyorlar, ne de savunmada iyiler. Ayrıca sahaya yayılış çok hatalı. Beşiktaş kornerlerde hem topu, hem de adamı kaçırıyor.
-Tabata çok vasat bir futbolcu. Hatta vasatın da altında. Ödenen yüksek maliyet gerçekten ilginç.
-İbrahim Kaş ne duracağı yeri, ne de nasıl defans yapılacağını biliyor. Kaş yakışıklı bir oyuncu. Futbolcu değil de mankeni anımsatıyor!
-(İlk yarı bitiyor) Wolfsburg mutlu, ama Beşiktaş daha mutlu. Çünkü ev sahibi takım kalesinde 3 gol birden görebilirdi.
-Beşiktaş’ta sadece Fink ve Ferrari futbolcuya benziyor. Ayağına top yakışan iki futbolcu var. Geri kalanı ise sıradan isimler.
-Sadece seyircinin desteği, Devler Ligi’nde ilerlemek için yeterli değil.
internethaber
ewet burdan denizlinin ishal olduunu anlayabilioruz
JauneRouge
05-11-2009, 14:05
sadlslşaf topcuları itin gıcına zokmuş
artık eşeğin ...na su kaçtı :silly
son 15 resmi maçında 9 gol.
nerde taktik, nerde anlayış denizliiii?
futbolcuların formda olduğu zamanlarda herkes seni ADAM sandı denizliii...
Bjk'ye de sıfır çektirecekti az daha da, yine şans işte :D , en azından bi beraberlik aldı kartal :D
bi fenere olur o :D 0 çekmek
denizlisel bi olaydı ama , yine kadromuz iiydi o zamanlar
barçaya ispanyada revivo frikik çakmıştı
sonra cvp gelmişti
90+2de de rivaldo koymuştu sora :(
beşiktaşı izledim ben ferrari saglam adam zaten bi o iyi oynuyor. bizim servetin yanında oynasın isterdim fizigi cok iyi. onun dışında beşiktaş iyi savunma yapıyo kapandı mı manu da gelse zor acıyo ama bu maçta mecburiyetten ofansif oynadılar kendi evinde oynuyor diye. bide bu beşiktaşın sistemine göre sag ve sol pes tabiriyle left right winger oyuncusu yok niye böyle oynuyolar anlamadım var da lafın gelişi bobo flan oynuyor kanattan bindirmeyince gol mol atamazsın
ebliyolar işte orda burda
o değil de ibrahim üzülmezin futbolunu beğendim, yada takım kötü diye iyi geldi
denizlisel bi olaydı ama , yine kadromuz iiydi o zamanlar
barçaya ispanyada revivo frikik çakmıştı
sonra cvp gelmişti
90+2de de rivaldo koymuştu sora :(
siz gol atabildiniz mi o sene onelan
iyiymiş lan :silly
siz gol atabildiniz mi o sene onelan
iyiymiş lan :silly
evet, gol değil goller attık.
birkaç maçı da öne geçip sonra kaybettik.
öyle bi kepazelik
mustafa denizlinin oyunu taraftar gibi izlemesi ve müdahele etmemesi !!!!