Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : [Dünya KupasI Elemeleri] İspanya-Türkiye
Sir Lancelot
28-03-2009, 02:58
28 Mart 2009
Cumartesi
23:00
İspanya - Türkiye
(Santiago Bernabeu)
Sir Lancelot
28-03-2009, 03:00
çıkarmadan 5
Sir Lancelot
28-03-2009, 03:03
ibrahim üzülmez vuruyoor top çizgiyi geçti diyor hakem 6 oluyor
sabriden şut orta karışımlı toplar bekliyorum
agresif_panda
28-03-2009, 03:09
görünen köy kılavuz istemez :mad ( smayliler yok )
ilk yarı 3, ikinci yarı 5... oynayın 1000 misli garanti :)
Bab VerLoren
28-03-2009, 12:39
direk Türkiye
Sir Lancelot
28-03-2009, 12:43
amansız ol
kalede volkan mı var? :D adffasasdas
Sir Lancelot
28-03-2009, 12:47
fatih terim, volkan ile casillas aynı kalitede dedi geçenlerde
sabriyle direkte aynı kalitede hatta direk daha kaliteli
turkolar geliyo :sevimli:
bansheinator
28-03-2009, 13:05
kalede volkan var malesef kesin cebine taş falan koymuştur ileri zeka.
gökhan gönül, emre aşık, hakan balta, ibrahim üzülmez, aurelio, emre, tuncay şanlı, arda turan, semih ve nihatmış ilk onbir
harbiden dünya kupası elemesi olucak :) ispanya
Beeengbeng
28-03-2009, 13:18
eyes wide shut diyosunuz
dün yanımda saiyah bir x6 durdu içinde bi baktım ibrahim toroman;
-pardon birşey sorabilirmiyim (kibar)
-tabi buyrun
-kireçburnu neresi acaba
-bende tarifi verdim
-çok sağol canım teşekkür ediyorum dedi
-ne demek önemli değil
yanında bir hatun vardı abovvvv yakışmış toromana :sevimli:
bansheinator
28-03-2009, 13:30
kireçburnunu bilmiyormuymuş :onelan:
x6 sı var ama gps i yok :küs:
gps'in de haberi yoktur ama kirçeburnundan :D
insensitive
28-03-2009, 14:00
koruz :yes:
insensitive
28-03-2009, 14:43
sikoruz dedim o kadar :cigaralib
26. Dakika Torres, İbrahim'e çalım atarken kaydı. Hakem faul dedi. Ayıp Ayıp! Ceza alanı sağ dış bölgesi!
İnternetspor'da ki yoruma bak :kopanzi
gol yersek, ince pasdan yeriz ispanya başka zor gol aatar gibim.
gol atarsak, presten-pas hatasından atma olasılıgımız yüksek =)
rıdvan dilmen: panik yok panik yok
şom ağzını açmasa olmaz ak
ispanyadan daha iyi oynuyoruz aslında, çok düz oynuyo spain :)
yok böle saçma bi diziliş
ceza sahasında 6-7 oyuncu var
ön ve arka direkte kimse yok herkes kale önünde beklio
ulan sanki mikrofonun başına 3 kişi oturtmuşlar espanyol diye bagırıyo 100 bin kişilik stadda 3 kişinin sesi geliyo mac basından beri
birde rıdvanın dedigine göre bu takım bizim takım degilmiş bizim takımı mactan once soyunma odasında baglayıp yerine özbekistan milli takımı çıkmış heralde
deli olacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun... 2. yarı ispanya deli gibi paslaşınca salak oldu bizimkiler :D
bizimkiler zaten salaktı, yani nasıl avrupa ve dünya kupalarında yarı final oynayabildik, halen hayret ediyorum...
pilavustunout
29-03-2009, 02:32
tek suçlu fatih terimdir. Halı saha maçlarında bile çağımayacağım ibrahim üzülmezi kadroya alıp o kanadı otobana çevirdi.nihat tahammül etti. emre belözoğlu gibi ne idiğü belirsiz ofansif orta sahadan bozma defansif orta saha oyuncusunu nasıl oynattığına nasıl takıma aldığına şaşıyorum. Elinde Sercan gibi bir oyuncun var BAtuhan gibi bir kulen var oynatmıyorsun gidiyorsun sabriyi , Gökhan ünal ı alıyorsun yazıklar olsun hocam elinle verdin şu maçı.
ya yakıştıramıyorum ya böyle oynamayı bizimkilere
dünya 3. sü olmuşsun, maçtan önce fatih terimin güzel bir nasihat vermesi gerekirdi. verseydi eğer böyle olmazdı sonuç. üzülüyorum bu duruma böyle oynanmasına. türkiye ne zamandır bu maçı bekledi hazırlandı.. hiç mi önemsenmedi bu durum.. yazık
sana gitte kupayı al getir diyen yok amk, istesende yapamazsın bunu da bari maçı alsaydın
çağırılan kadroda iş yok, oynatılan oyuncularda hiç iş yok. ispanya 1-0 yatmasa 4-5 olurdu maç. gol yedikten sonra orta saha kısa devre yaptı. ne arda'nın, ne emre'nin, ne ayhan'ın ne de tuncay'ın hayırlı bi işi olmadı maç boyunca. sabaha kadar o kadroyla oynasak ispanyaya zor gol atardık. bizim için en iyi sonuç beraberlik olurdu, o da olmadı.
Bab VerLoren
29-03-2009, 11:17
servet sakat
"...Bu arada İspanyol spor gazeteleri de Türkiye’nin İspanya’ya nazaran daha etkili bir futbol oynadığını belirtti..."
:D Allah allah
ulan yenerdik bunları ya :(
insensitive
30-03-2009, 16:50
yahu yensek bu sefer aslanlar süper takım denirdi hea hdusahduahu, emreden terim vazgecemedi, bunun üstüne birde ibrahimi almıs delirdim
lakin ibrahim sanılanın aksine cok iyi oynadı, ramosa ayar verilememesi ibrahimden degil ardayı o kanatta mevkilendirmesindendir, lan :mad
nese takım cok basarılıydı volkan süperdi, defans sanılanın aksine mükemmel bir is cıkardı ama orta saha cok ezik kaldı
tucay hayvan olmus
yenilen gol ise sansızlıktı resmen
yakaladıgımız pozisyonları gole cevirebilseydik alırdık macı, cünkü pozisyonlar %100lük pozisyonlardı
terimin adam degistirme düsüncesi elinde patladı, ardından golde gelince haydaa ne bok yiyecez simdi diye dötü tutustu o ayrı :D
ama helal olsun cok basa bas bir mücadele cıkardılar