PDA

Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : [BJK 8.Hafta] Beşiktaş 1-0 Denizlispor

J i n x
03-10-2009, 20:45
Dk 43. 0-0

Beşiktaş taraftarı bol bol "Yönetim istifa" diye çığırdı...

Aynı yönetime, şampiyon ve kupa sahibi olduklarında neden aynısını sölemediler?
Ayrıca puanları da yönetim kaybetmiyor ya... Kalitesiz taraftar yığını işte.

Maça gelince, denizli çok zayıf, beşiktaş biraz daha becerikli ve şanslı olursa çok rahat ÜST olur...

NemesiS
03-10-2009, 21:58
Dk 43. 0-0

Beşiktaş taraftarı bol bol "Yönetim istifa" diye çığırdı...

Aynı yönetime, şampiyon ve kupa sahibi olduklarında neden aynısını sölemediler?
Ayrıca puanları da yönetim kaybetmiyor ya... Kalitesiz taraftar yığını işte.

Maça gelince, denizli çok zayıf, beşiktaş biraz daha becerikli ve şanslı olursa çok rahat ÜST olur...

arkadaşım sen de bizim taraftara bok atmak için bahane arıyosun resmen ha!!! daha geçen gün tabataymış bilmemneymiş bizimle beraber sen de dalga geçmio muydun yuhlamıo muydun bizim yönetimi
şimdi 8 mio euro verdiği adamı kulubede oturtan teknik direktöre kalması için yalvaran bizim yönetim deil mi??? ayrıca geçen sene boyunca tamam sevindim kabul ediyorum ama "umarım şampiyon olmayız kupa almayız" cumlesinin dilimden düşmediğini şampiyon olunca da aha sıçtık bu yönetim şimdi bi 5 sene daha kök salar die tepki koyduğumu hatırlatmak isterim
öyle de kötü böyle de kötü sen de adın gibi biliosun ve şurda kalkıp bu başlık altında beşiktaş taraftarına bok atmanın senin gibi adama hiç ama hiç yakışmadıını da söliiim !!!!! tabi sen bu yönetim şeklini beeniyorsan al senin olsun!!!

oziloz
03-10-2009, 22:02
hohaha :D

NemesiS
03-10-2009, 22:05
ayrıca ite kaka da olsa skora bakılırsa bu tezahuratın işe yaradığı da aşikar :D

J i n x
03-10-2009, 22:07
Yönetiminizi tabi ki beğenmiyorum :D

Ben dün omuzlara aldıkları başkana bugün istifa diyen taraftar yığınlarına kalitesiz diyorum...

Yönetiminiz eşşek, hocanız apayrı bir eşşek. ŞANStan başka hiçbirşeyi olmayan bir adam M. Denizli. Bizi şampiyon yapmış tek Türkmüş müş.. Umurumda değil. Teknik DİREKTÖR kesinlikle değil.

Bu gidişat iyi değil , ama bunları TAKIMINIZ yapıyor. Ben şu anki pozisyonda YÖNETİME bağırmanın saçma olduğunu düşünüyorum. Şahane transfer yapamadığınız açık. Transferlere çok para verdiğiniz açık ama bu yönetimin sorunu,kimseyi bağlamaz. Geçen seneki kadrodan hangi yıldızları kaybettiniz ki? GÖNDERİLEN cissenin falan eksiğini mi hissediyorsunuz, HAYIR.

"Söylesene bize hocam , Takım niye oynamıyor?" tezahüratını daha doğru bulurdum.

Takım ruhsuz, futbolculardır suçlu. Motivasyonları düşmesin diye onlara laf etmiyorsunuz. Futbolcular da, "oh fatura bize kesilmedi" hesabı yan gelip yatıyorlar, ruhsuz oyunlar devam ediyor.

J i n x
03-10-2009, 22:07
1-0 , Tabatanın tek golüyle Denizli galip

NemesiS
03-10-2009, 22:14
bak kendin diosun bu teknik direktör olmayan teknik direktörü takımı çalıştırsın die koyan kim?? yönetim!!
işe yaramaz adamlara bi ton para yağdıran kim?? yönetim!!
geçen sene nası şampiyon olduk??? yönetim sayesinde mi?? hayır!! fb-gs kötüydü ondan
bugun yönetim istifa diye bağpıranlar da geçen sene şampiyon olunca demiröreni alıp omzuna çıkaranlar değildi emin ol!!!

NemesiS
03-10-2009, 22:15
sinirlendirme adamı çift gidiorum :D

J i n x
03-10-2009, 22:21
Sinirlenme, taraftarınız kalitesiz itiraf et kurtul :D

Bizim aramızda da sarhoş köpekler var, rüştüyü döven, kezmana söven , alexin arabayı tekmeleyen :D Ama bunları artık tribünlere sokmuyoruz. En son ne zaman Fener tribününün küfrettiğini gördün :) İYİ DÜŞÜN, hatırlaman çok zor olacak. (SALLAMAZSAN :D)

Şu kötülüğü oldu, tribünlerimiz sizinkiler kadar iyi değil tabi ki. Ama ultraslan zayıflamış bu sene, bizimkilerde de kıpırdanma var. Sizden sonra, biz iyiyiz tribünde diyebilirim :D En azından kaliteliyiz :D (illa darlicam, rahat edemiyorum)

NemesiS
03-10-2009, 22:33
valla ben 2-3 senedir gidiorum maçlara küfür duymadım bizim tribünde dooru düzgün
yönetim istifa die bağırmak da bence yönetimden memnun değilsek gayet normal bişey kalitesizlik değil
sizin taraftarı bilmem ben ilgilendirmiyo

tonguefu
03-10-2009, 22:41
boyle yonetim gs de olsa maç falan izlemem canaydın zamanında izlemediğim gibi

Minacettin
03-10-2009, 23:11
Denizli'den bi poh olmaz. İlerde düzgünce çoğalamıyorlar. Gol atamaz bu takım :yes:

fOCUS
03-10-2009, 23:19
Geçen sene Denizli takımı 5. 6.'lıktan liderliğe çıkardı gibi saçma salak övmüşlerdi. Halbuki Denizli Ertupruldan takımı aldığında BJK zaten liderdi diye hatırlıyorum. Beşiktaşı oraya düşüren yine denizliydi. Ha ordan çıkaran Denizli değildi zaten. Ligin üst kısmı komple alt kısmı aşağıya indiydi :D Denizli bu sene Beşiktaşa sıfır çektirmese Avrupa'da bari. Olmayacak şey değil.

J i n x
03-10-2009, 23:27
Türk antrenörden adam olmaz...
Ersun yanaldan hala ümidim var, o da bir 11 tutturunca ROTASYON falan yapmadığı için kaybetmeye başlıyor bi yerden sonra.

Bülent Uygundan da ümitliyim. Gerisini kaldır at

fOCUS
03-10-2009, 23:28
yılmaz vural var bide :silly :D

J i n x
03-10-2009, 23:34
değişik motivasyon yöntemleriyle (tekme, tokat) :D

Umo
03-10-2009, 23:57
lan junior aziz fener stadında küfür yokmuş bok yok :D inönüde de yok hee evet bi biz ediyoruz küfür. ulan daha geçen galatasaray maçında metin oktay için yapılan saygı duruşunu bozup ali sami yen e ana avrat küfür etmedi mi gerçe bu gün kendi başkanlarının kızına bile küfür etmişler insanlıktan çıkmışlar artık. ayrıca sadece gol oldumu hep beraber goooooooooool diye bagırmaktan başka beraber bir organizasyon yapamayan fenerbahçe taraftarı nası ultraslanı geçmiş anlamadım :D fener tribünlerini bizdne önce karşılaşmaya adana demirspor bursa ankaragücü felan onlarla karşılaştırmak lazım.

yıldırım demirören gidecekte kim gelecek

J i n x
04-10-2009, 00:01
"bok yok"
evet çok güzel bir ispat :D

bsg umo ya.. küfür yok bizde olm.
Bu sene çöküşte tribününüz. Bizimkiler de , son 5 senenin en iyisi, kendi içinde yani.
Sizden her türlü iyi.

Çevirip çevirip aynı besteyi, senkronize dahi olmayarak, cılız sesle , sçarak söylüyorlar. Bu budur. Ben öyle görüyorum, duyuyorum. Hiçbir zaman seyircimiz MÜKEMMEL iddiam olmadı. Ama bu sene bizim seyirci size BASAR. bu kdr yani

Umo
04-10-2009, 00:07
yoo gayet iyi tribün bi tek son strum graz maçında sıçtılar farkında herkes. ultraslan kapalıdan eski açığa gecti oranın üstü kapandı daha güclü ses cıkıyor. eskişehirliler bile demiş bu sene deplasmanda daha çok ses cıkıyodu eski acıktan. son maçta ultraslan eski acığa gectigi için kapalı eski acıga uymadı kendi takıldı o yüzden bütünlük saglanamadı ama düzelecek. fener tribünleri şuan ne biliyo musun futbolda beşiktaş gibi hep 3. büyük olarak kaldı beşiktaş nası fener le cimbomun yanına yaklaşamıyosa başarıda tribünde de fener böyle maalesef. haa elektronik ıslıkta iyisiniz :D

J i n x
04-10-2009, 00:15
asdfuhadpofj

yörü

RudeBoy
04-10-2009, 11:04
İlk dakikalar iyi başlanmış sonrası fosss, sene başından beri diyorum adam gibi bir forvet alınsaydı bu işler böyle olmazdı, son vuruş yok. Nihat çürük v.s. v.s. çokta fanfinifon

Umo
10-10-2009, 04:28
olaylara bak 30 35 tane karagümrüklü giriyor beşiktaşın kapalısına kim var yok girişiyor sonunda ele geçiriyolar tribünü pankartlarını asıyolar. hani çarşı nerde

YouTube - Broadcast Yourself.
YouTube - Broadcast Yourself.