PDA

Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Bazı şeyleri görmek için üniversite bitirmek yetmez...

Mihver
12-09-2009, 22:10
YouTube - anadolu kad?n?

madhouse
12-09-2009, 22:19
bu teyzeye bayılıyorum

Umo
13-09-2009, 01:23
bi insan anadoluda analar diye başlıyorsa konuşmaya o konuşmadan bi hayır bekleme

Mihver
13-09-2009, 03:40
Kadının tek tek konuşmalarını kesersek ortaya farklı birşey çıkmıyor zaten. Çocuk büyüten çok kişi var mesela.Ama nasıl büyüttüğünden de bahsediyor.Sadece bütün olarak güzel bir noktaya değiniyor.

aura
13-09-2009, 09:07
bu kadınla ilgili çok küfür ettim.yine ederim.

EL_Diablo
13-09-2009, 17:14
Bazı şeyleri görmek için üniversite bitirmek yetmez...

çok pardon da neyi görmüş veyahut onun gördüğünü kim görmemiş ki bize bizi anlatıyor

çok özgür olursun tabi dağda tepede kimse karışmaz tabi kimse kısıtlamaz seni ( ki bu bazı köylerde farklıdır git bakalım urfadaki köylere gör kısıtlanmış kadınları )

dağ tepe dere ova burda karışmaz kimse sana

şehir başlı başına kısıtlamalardan oluşur
zengin mahallesi ile fakir mahallesi vardır
fakir mahallesinde bir hırsız zengin mahallesine soyguna gitse zengin mahallesinden geçen her fakire burda ne geziyorsun sorusu sorulur bunu talep eden zenginler olur çokta doğaldır kormacı önlemler alınır herkez gerekirse zan altında bırakılır burası şehirdir

bi köyde git kavga et dağ başında biri ile kimse karışmaz

şehirde nara at polis kenara çekip hesap sorar senden

şehir hayatı doğal bir kalıplaşma oluşturur istensede istenmesende

farklı haraket eden göze batar ve rahatsız edilir

ama nimetleri fazladır bedelleride ağardır

köyden şehir hayatına saf temiz gelip yediği binbir kazıktan sonra dejenera olup şeytana pabuç giydiren çok köylü gördük

şehirde bir çocuk yetiştirmek onu bırak kendini doyurmak köyde 7 çocuğa bakmaktan çok daha zordur bu zorluk fiziksel değildir sadece köyde olduğu gibi çok daha karmaşık psikolojik sosyolojik zorlukları vardır

martaval okumasın nine

tonguefu
01-10-2009, 11:17
bırakın üniversiteden mezun olmayı prof olmuş cahiller tanıdım. en son bölüm başkanı bile olmuştu.o derece

OsLeadER
02-10-2009, 12:34
yüksek derece yani