Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Tabata Beşiktaş'ta
Bonservis bedeli: 8 milyon euro
İsmail Köybaşı + Tabata = 15 milyon euro = 30 Milyon TL
para bok herhalde :D
pilavustunout
28-08-2009, 01:47
şampiyonlar liginden aldığı 15 milyon avroyu antep'e verdi.antep'in de besiktas'a ne gıcığı varsa ayhan'ı yasladılar yetmedi, ismail köybaşını yasladılar yetmedi şimdi de tabata.Ne diyeyim ki artık ben.
28 yaşında türkiye ligin de oynayan bir futbolcuya bu kadar para vermek bana hiç mantıklı gelmiyor :D
çok para..
bi boka yarasa bari :D (CL'de)
agresif_panda
28-08-2009, 04:13
en sonunda çıldırcam , gidip endonezya 3. liginden bi takım tutucam ya olmucak böle :ozi
28 yaşında türkiye ligin de oynayan bir futbolcuya bu kadar para vermek bana hiç mantıklı gelmiyor :D
asdfasdf lan sanki beşiktaş antep e vekaleten katılıyor şampiyonlar ligine beşiktaş oynuyor parayı antep alıyo
yapacağınız transferin içine ediyim
DECO , QUARESMA beklerken anca tabata'yı alabildiler o paraya :D
Sir Lancelot
28-08-2009, 11:54
antep gitsin van der vaart'ı alsın
o güce sahipler bjk sayesinde artık :D
Minacettin
28-08-2009, 13:11
Yılın transferi :D
bjk garanti şampiyon :yes:
agresif_panda
28-08-2009, 13:40
tabata , koy tabuta , salla salla vur duvaraaasdasfgfk errorr onelan
yeter ulannnnnnnnnnnn ! kafana meteor düşsün başkan , hemde tabata kadar ! ne acaip bi adammışsın anlamadım ki ben :mad:
para var huzur var olum :silly
JauneRouge
28-08-2009, 15:54
beşiktaşa acımaya başladım :(
para var huzur var olum :silly
para var tüp var aga, lpg sıkıntısı yaşamıosnuz sadece :kopanzi
kendinizi gaza getirionuz paso :D
gaza geldiğim fln yok benim şahsen tüpçüyü bilmem neye geliosa gelsin :D durmak yok devam a.q. çocuğu :D
sdfpoğjasdfpoajsdf :kopanzi
güzeel .q
tavsu kuble
28-08-2009, 20:44
sergen diyo da az mı diyo şlfdg
beşiktaş galatasaray fenerbahçe olmasa bu topçu olsa olsa 1 milyon euro eder. kötü oyuncu değil tamam ama bu para çok. bu paraya çok daha iyi oyuncular alınırdı, yazık oldu.