Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Giydir Bakalim
Bab VerLoren
01-04-2009, 12:25
evet star tvnin birbirinden yaratici programlarinin ardi arkasi kesilmiyor. yarismada 4 insanimsi birbirlerine giydiriyor, hayat bayram oluyor. maco abimiz var, ne idugu belirsin bi insan var 2 tane hanim ablamiz var ki biri dun etegi maco abinin suratina firlatti, ailecek takipcisiyiz :)
offf dun izledim. aslinda fikir guzel ama sacmalamasalarmis keske
highwayman
01-04-2009, 13:29
sacmalamasalarmis
nasıl okunuyo bu ben bi türlü okuyamadım... :(
sacmalamasalarmis diye okunuyo :silly:
saçmalasakta mı saklasak saçmalamasakta mı saklasak :kus
sacmalanmaz taranir :silly:
highwayman
01-04-2009, 14:25
amanın nolmuş burda böyle... :'(
sacmalanmaz taranir :silly:
peki sen hiç saçlı malak gördün mü :silly
madhouse
01-04-2009, 14:35
camış görmüştür o :D
aa bi camış gordum galiba :p
Bab VerLoren
01-04-2009, 14:36
bugun koko$ olan giydirecek milleti bakalim emine erdoganvari giyinen ablamiz bu sefer neyi firlatacak :)
highwayman
01-04-2009, 14:41
sende mi gökhan... :(
Bab VerLoren
01-04-2009, 15:01
ferdi tayfur gibi o ne lan oyle sdkfnkjsdg
gayet basarili buluyorum ben yarismacilari :yes:
Beeengbeng
01-04-2009, 18:29
o dayı ibişi giydirirken yaşanan bi dialoğa denk geldim de. kırmızı ruj sürmeye kalkışıyodu. oğlan da "ayyy siz şimdi banaaağğ neden ruj sürmeye çalışıyosunoaaz? gizli fantezileriniz mi vaaar? ruj sürdürüp dudağıma napıcaksınız? dudağımdan mı öpeceksiniz beniii?" :S
artık tahammüm sınırlarının son noktası damat beğendiyi bile geçmişler tebrikler
highwayman
01-04-2009, 18:30
duyduğuma göre o ibiş dudaklarını türkan şorayın dudaklarına benzetiyomuş... bi de soğan erkeği değilim diyomuş... öle mi...? :silly:
Bab VerLoren
01-04-2009, 18:30
sonrasini kacirmisin, maco dayi saka yaptigini soyledi ibne olanda bir an gercekten surdureceksiniz sandim cok korktum dedi kbkfgjfh
zufall_allen
01-04-2009, 18:54
ben çok beğendim destekçisiyim en kısa zamanda katılıcam ve forumdan birilerini giydircem:silly:
Bab VerLoren
02-04-2009, 12:41
dun kacirdim yaaa
highwayman
02-04-2009, 13:48
tüüü kaç yaşına geldin hala mı kaçırıyon... :mad:
Beeengbeng
07-04-2009, 13:59
şimdi tv'yi açtım ve denk geldim ikinci kez :D bu tipleri nerden buluyolar allaaşkına imkanı olanlar şu anda açsın da televizyonu bi baksın :D
forumda ismi geçtiği için geçen tv'de denk geldi bi bakim dedim bakmaz olaydım 2 dkkda gördüklerim yetti ya :rolleyes: insanlar insanlıktan çıkmış delirmiş
Beeengbeng
07-04-2009, 14:13
o dayı ibişi giydirirken yaşanan bi dialoğa denk geldim de. kırmızı ruj sürmeye kalkışıyodu. oğlan da "ayyy siz şimdi banaaağğ neden ruj sürmeye çalışıyosunoaaz? gizli fantezileriniz mi vaaar? ruj sürdürüp dudağıma napıcaksınız? dudağımdan mı öpeceksiniz beniii?" :S
artık tahammüm sınırlarının son noktası damat beğendiyi bile geçmişler tebrikler
ya işte ben bu dialoğa denk geldim znp ya geçen gördüğümde de :S hakkaten acayip. hani tipleri tamam ajanslardan topluyolar dikkat çekicileri seçip bi de iyice karakteristik misyonlar yüklüyolar artık bu tarz programlarda iyi hoş da artık ben orta çağ mantalitesinde insan sirkleri izlemek ya da görmek istemiyorum hakikaten