Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : [FB 3.Hafta] Diyarbakırspor 1-2 Fenerbahçe
Sir Lancelot
18-08-2009, 20:21
24 Ağustos Pazartesi
21.00
Diyarbakırspor-Fenerbahçe
(Diyarbakır Atatürk)
fanatik'in gizli haberine göre ziya doğan 8 önlibero ile maça çıkacakmış.
deplasmanda militan kesicez
inanılır gibi değil ama fenerin kazanmasını hatta farka koşmasını istiyorum
bu ırkçılıkla nereye kadar..
bu sarı lacivert formayla mücadele edecek ekip kurtuluş savaşında millet cephede savaşırken ingiliz ordusuyla maç yapan takım mı. hani şu başkanı atatürk e suikast girişiminden asılan asdfasdg
bu ırkçılıkla nereye kadar..
kes lan kusursuz varlık :nah2:
Sen de secde et zikret , en büyük :fb: de tövbe et
bu sarı lacivert formayla mücadele edecek ekip kurtuluş savaşında millet cephede savaşırken ingiliz ordusuyla maç yapan takım mı. hani şu başkanı atatürk e suikast girişiminden asılan asdfasdg
böyle muhabbetlere girersen işin içinden çıkılmaz..!Yok o hain yok bu hain diye uzar..!
asdlouıhgasd sikkoya bak hele ya.. mnakoim, siz lisenizi açıp fransızların vatanı bölmesine izin verirken, bizimkiler hem cepheye mermi taşıdı hem sahada soktu çıkardı... ne konuşuosun
fener bi tane eline aldı :D
siftah yaptık gol yeme konusunda, umarım başka konularda da siftahlar yaşanmaz
lostname
24-08-2009, 22:29
farka gider artık :silly
Diyarbakırspor ilk yarı 2-3'ü bulabilirdi. Hakikaten çok baskılı ve tempolu oynadılar. Direkten toplar döndü felan.. İkinci yarı Fener sazı eline aldı goller geldi..
Fenerbahçe'nin ilk golü hayatımda gördüğüm en güzel gol organizasyonlarından biriydi. İnanılmaz keyif aldım. İkinci yarı Diyarbakırspor taraftarı kendi takımını baltalamaya başladı. Sahaya su şişesi, taş, anahtarlık, kaya felan atmaya başladılar. Oyun durdukça durdu. Yine oyunun durduğu andan 1 dk sonra Kâzım taktı içeri. Çok düzgün ve sert vurdu. Üçüncü gol penaltıdan ama bence penaltı değildi. Semih bıraktı kendini..
80' Güvenlik güçleri olaya hemen müdahale etti... Sahaya atılan yabancı maddeler var. İstenmeyen görüntüler Diyarbakır'da...
79' Bu arada tribünden bir taraftar sahaya atlayarak, yeşil zemin üzerinde koşmaya başladı.
noluyo lan
Ben en sığır taraftar olarak kendimizi bilrdim ama bu Diyarbakırspor taraftarı daha bir sığırmış. Ayrı bir cins bunlar.. Resmen "bize bu sahada maç izlettirmeyin" diyorlar.
saracoglunda da gecen hafta rambo girmedi mi 15 bin lira ceza verdiler cok caydırıcıymış gercekten 45 bin e localar anasını satayım 15bin verir saha içinden izlerim :D
radyoda ikinci yarının bi kısmını dinledim.
Diyarbakırlı bi taraftar, sahaya atlayıp volkanın yanından geçerek gol olmuş :ozi
Bariz bir şekilde tüm dünyaya haykırmış bastırılmış cinsiyetini :kopanzi
ilk golün organizasyonu harbiden diyarbekiri dağıtmış be..
kazım da gavura vurur gibi vurmuş :hihihi:
valla geçen sene kazımın hali ortadaydı herif bu sene çoştu
OsLeadER
26-08-2009, 17:53
Aziz Başkan ilk defa doğru konuştu. Helal olsun. Diyarbakır taraftarı mal olmamalı biraz akıllı olmalı kıvamında