PDA

Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : [FB 2.Hafta] Fenerbahçe 3-0 Sivasspor

Sir Lancelot
10-08-2009, 12:06
16 AĞUSTOS 2009 PAZAR

21.00

FENERBAHÇE - SiVASSPOR

(FB ŞÜKRÜ SARACOĞLU)

J i n x
10-08-2009, 16:20
4leriz

oziloz
10-08-2009, 19:54
Fenerbahçe gol yer ama farklı kazanır.

J i n x
10-08-2009, 21:05
yemeyiz..

bu arada fb tv'de istatistiklerimize bakıodum. Önder salaaa nerdeyse isabetli pas yerine isabetsiz pas kasmış. Bu adamla olmayacak gibi :D 14 top kaybı ne lan? nası bi defanssın olm sen

tavsu kuble
16-08-2009, 23:05
fb 3-0 aldı ama ortada futbol felan yoktu dos santos güzel bi gol attı bi de bi çalımı var köşede, başka da futbol mutbol yok. hele sivas bitmiş, ilk 10a girersin öpsün başına koysun.

oziloz
16-08-2009, 23:15
ilk yarısı çok berbat bir maç oldu. Tamamen bir orta saha mücadelesi. İkinci yarı ise zevkliydi. Volkan inanılmaz 2 kurtarış yaptı. Biri gol olsa Fener bugün yenilebilirdi. Fenerbahçe'nin ilk golü ofsayt. İkinci golü Emre kornerden attı. Direğin dibinde bekleyen Sivaslı oyuncu salak gibi ıskaladı topu. Üçüncü gol muhteşemdi. Dos santos 3 kişiyi çalımlayıp attı golü..

Corey
16-08-2009, 23:24
vay be dos santos süper gol atmış

Umo
17-08-2009, 00:21
dün rıdvan yine bir galatasaray galibiyetinden sonra her zamanki gibi artık bir geleneksel haline gelen aglamaklı surat ifadesi kızgın tavırlarıyla yea 2 si penaltı biri kendi kalesine biride baroşa carptı girdi. organize atak yoktu galatasarayın orta sahası çok kötü sıkıntı ceker derken. o topları oraya rüzgar mı getirdi rıdvan nası organize degil. hemde bir önceki maçtan 6 oyuncu rotasyona uğramışken. ya boyle rotasyon mu olur galatasaray ilerde sıkıntı ceker deyip rijkaarda sallarken. bu gün ne değişti rıdvan. fener atınca biri ofsayttan emre şut cekti kazıma geldi biri cornerden bala göte biri sivas defansının stoperi üzerine gelen oyuncuyu bacakları acık beklerken ne değişti rıdvan birden yorumlarında dos santos içeri kat eden tiriplink yapabilen oyuncu, keita adamın üzerinden aşırtıp gecerken, galatasaray keita ile sıkıntı ceker. ne değişiyo rıdvan bir günde biz ne kaçırıyoruz bu maçlarda. dos santosun golü güzeldi o ayrı. fenerbahçeli arkadaşlar alınmasın benim haykırışlarım rıdvana o bizim aramızda.

oŋυrov
17-08-2009, 00:26
90. dakika da tahminimi bozdu dsantos :D

J i n x
17-08-2009, 01:39
Dos Santos fena adam demiştim ustaaaaaaaa, adamı ilk maçında uyandım ben :ozi (uluyum di mi?)
hemen şu golleri izleyem