Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : özgerin pasta neli olsun
EL_Diablo
09-08-2009, 14:29
biz seçelim sen ye
anket süper olmuş :D ben neli istediğimi yazmayım, siz karar verin onelan
JauneRouge
09-08-2009, 14:39
emmeli mi gömmeli mi onelan
pastadan bahsediyoz la onelan
JauneRouge
09-08-2009, 14:52
emmeligömmeli pasta yok mu :/
amerikan pastası var onelan
JauneRouge
09-08-2009, 14:55
o olabilir .q
PeNTaGRaM
09-08-2009, 16:22
Bankadaki kıza soralım .q
Michael Faraday
09-08-2009, 17:22
rokoko nedir ya
EL_Diablo
09-08-2009, 20:30
rokoko nedir ya
dondurmalı pasta
Aaaa, muzlu cikolatali kazanir diye dusunmustum, gaz verelim
http://img355.imageshack.us/img355/534/bananaslitue2.jpg
rokoko nedir ya
mokoko gibi bişi :kusmuk
JauneRouge
10-08-2009, 18:40
gerizekalı pasta var mı acaba :kus
Michael Faraday
10-08-2009, 19:43
:ermm:
:çarmıh
o değilde pasta almaktan vazcaydım, divan pastanesine girmeden önce ne o çocuk muyuz da pasta alıp kutlayacaz falan diye düşündüm ama gene de fiyatını öğrenmek istedim, 40 tl den başlıyomuş fiyatları, oha, almışken iyisini almak istiyosun, sorsam istediğim tür pastanın fiyatını 60 falan der heralde deyip hiç sormadan kolay gelsin diyerek uzaklaştım onelan
çocuk olmamak en iyisi onelan :silly:
EL_Diablo
10-08-2009, 21:47
e orası öle
süt tozu yumurta tozu ucuz margarin ile yaparlar bide
bizde yiyecek sektöründekiler parayı vurma amaçlı yapar
en isim yapmışlarından bir pastane zinciri var örneğin maglen çikolata alalırız genelde iş adamlarına hediye için tarihi geçmiş olanı kakalamaya baktılar fark etmesek götürecektik
tutup avrupada iş yaptığımız otellere türkiye özgü bişey götürürdük fıstıklı lokum alırdı peder sürekli pelitten bigün onların önünde bi açtı paketi kurtuluydu lokum rezil olduk otel müdürüne
artık antep fıstığı götürür çokta severler :D
hele şuan bulunduğum şehirde gidiyorsun peynir alıyorsun paketi hava almış meğer bi açıyorsun evde küflenmiş gidip değiştirmeyede üşendim attım çöpe yaptığım spagettiyi peynirsiz yedim :mad:
kıymayı buranın en iyi kasabından aldım dedim yağsız olsun die gözüme bakarak yağlı verdi neyse aldık koydum makarnanın sosuna yerken sinir kıkırdak çıktı yemekten de iğrendim
insanların daha kendine saygısı yok ki sana bana olsun
eskiden insanlara hatasını sölediğin zaman yüzü kızarırmış öle anlatırlar şimdi utanmadan baskın çıkıyorlar
para para dien evde hatunu şımarık çocuğu bekler soyunu devam ettirecek ya bazı soysuzlar
JauneRouge
10-08-2009, 22:04
adam makale yazmış muakoyim vay muaokoyim
e orası öle
süt tozu yumurta tozu ucuz margarin ile yaparlar bide
bizde yiyecek sektöründekiler parayı vurma amaçlı yapar
en isim yapmışlarından bir pastane zinciri var örneğin maglen çikolata alalırız genelde iş adamlarına hediye için tarihi geçmiş olanı kakalamaya baktılar fark etmesek götürecektik
tutup avrupada iş yaptığımız otellere türkiye özgü bişey götürürdük fıstıklı lokum alırdı peder sürekli pelitten bigün onların önünde bi açtı paketi kurtuluydu lokum rezil olduk otel müdürüne
artık antep fıstığı götürür çokta severler :D
hele şuan bulunduğum şehirde gidiyorsun peynir alıyorsun paketi hava almış meğer bi açıyorsun evde küflenmiş gidip değiştirmeyede üşendim attım çöpe yaptığım spagettiyi peynirsiz yedim :mad:
kıymayı buranın en iyi kasabından aldım dedim yağsız olsun die gözüme bakarak yağlı verdi neyse aldık koydum makarnanın sosuna yerken sinir kıkırdak çıktı yemekten de iğrendim
insanların daha kendine saygısı yok ki sana bana olsun
eskiden insanlara hatasını sölediğin zaman yüzü kızarırmış öle anlatırlar şimdi utanmadan baskın çıkıyorlar
para para dien evde hatunu şımarık çocuğu bekler soyunu devam ettirecek ya bazı soysuzlar
öyle ya insanlar çok değişti, kim kimi afedersin nasıl sker ona bakıyo
aga zor gerçekten alıştığın ortamı bırakıp başka bi yerin insanlarına alışmaya çalışmak
normalde yaşadığın yerde peynir bozuk çıksa da oradakiler seni beni tanıdığı için gidip şikayet etsen de alttan alıyo, sürekli müşterimiz bu bizim, istediğini verin diyebiliyolar kendi aralarında
başka yerde de bu değişmez gerçi, müşteri memnuniyeti sonuçta. senin için demiyorum, insanlar çekinebiliyo bazen alışamadığı yerde yaşadığı zaman, lanet olsun deyip zorunlu kullanmak zorunda kalıyo
istesen değiştirebilirsin aldığın ürünü ama 1 değil 2 değil, hep bozuk veriyolar.. kendimden biliyorum
ne uğraşacan aga, yabancılara bozuk kakalıyolar :)
Biz de rotoryanken keskul yerdik cok likorlu cikardi, mason olduk tuglalar kirik cikti,simdi lions olduk, sirtimiz yere gelmiyor, en fazla ingiliz satolari zincirlerinle is yaparken saray helvasi aliyoruz, kutusunu degistiriyoruz Guylian ile.
Dogu Hilton Otellerinin Ceo'su Marcus gecen bisey demisti ama unuttum ya :D
EL_Diablo
10-08-2009, 23:06
kolay yoldan para kazananı seven zihniyetteki insanların korumasını yapan bi adam ile geçen konuşmada
adamın dediği şuydu
ya kardeşim devlet ne uğraşır insanlarla bıraksın sütçü süte su katsın parayı bulsun tutup süt üreticisi olsun ilerde üretime katkısı olur
bunu söleyen adam paralı adamdı
söylüyebileceğim çok güzel laflar vardı da müşterimiz aynı zamanda sesimi çıkardım dinledim :D