Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : [BJK 1.Hafta] Büyükşehir Belediyespor 1-1 Beşiktaş
Sir Lancelot
04-08-2009, 00:05
07 Ağustos 2009 Cuma
21.00
Büyükşehir Bld.spor - Beşiktaş A.Ş.
(Atatürk Olimpiyat)
LigTV aldım ben geçen ay. Artık her maçı yorumlarım :D
İlk yarı 1-1 bitti.
Beşiktaş'ın golünü Fink attı 32'de. 3 dakika sonra İbrahim Akın cevap verdi.
İlk yarı itibariyle genel olarak Beşiktaş'ın biraz daha topa hakim olduğunu söyleyebilirim. Pozisyon zenginliği açısından da Beşiktaş daha başarılı. İstanbul Belediye'de İbrahim Akın tek başına oynuyor. Attığı gol de 3 kişiyi peşpeşe çalımlayarak gerçekleşti. Şahaneydi.
Bu maç böyle bitmez :silly
bu maç öyle bitti, artık hiç maçı yorumlama :silly
geçmiş olsun beşiktaş :D
Valla ben Denizli'nin Fenerbahçe maçında yaptığı sığırlıktan ders aldığını sanmıştım almamış :D
İkinci yarı Holosko ve Yusuf'u çıkarıp 2 santrafor koydu. Orta sahayı yine rakip takıma bıraktı. Ayrıca Belediye'nin tüm siyahi oyuncuları mal. Herve Tum da beceriksizin tekiymiş :D
Tahminkar'da iyi başladım :silly
http://www.geyikler.net/forum/showpost.php?p=60749&postcount=10
ibo güzel gol atmış ama ha tek başına yaratmış adam :D
ibo kim acaba
toraman mı üzülmez mi
yoksa ibb'deydi, akın mı ?
bu arada ne de güzel oluyor, kargaya da koyması be aga.
1 puanla başladılar ne güzel :D
kompela :D
avatarıma da bi yorum yap artık :kopanzi
forma güzel olm , ama cemil ibnesinin giymesi iyi olmamış hele o pembe donuyla :D
senin avatar yapman da senin fanatikligin diyecegim bi bok yok :D intikamım acı olacak :silly
agresif_panda
08-08-2009, 12:18
Takım ebesinin bişeysi gibiydi :yes: ben İbb bi gol daha atar dedim atamadılar :yes: Böyle gidersek bi umut 5. , 6. hafta da denizli yi kovarız :silly
flying_dagger
08-08-2009, 12:46
lahn yazık oldu be :/ gerçi ilk hafta bütün büyükler mıçar gibi geliyo