Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : yuh artık
Beeengbeng
31-03-2009, 02:14
hani deriz hep bi şeyi kaybedince en beklenmedik yerden çıkar diye de; odamdaki birikmiş bardakları mutfağa götürdüm ve içinde nescafe kalmış bi kupayı döktüm bir de lavaboda ne göreyim, iki gündür fellik feliik her yerde aradığım zippom :D
hakkaten yuh :D
bu arada yanmıyo şu anda, gaz doldurup denicem bakalım tekrar :lam3r:
Beeengbeng
31-03-2009, 02:18
sevgilim çakma görünümlü gerçek zavallı zippom iki gündür 3ü bi aradanın içindeymiş :'(
sevgilim gözlerim bozukken onu şeker sanıp nescafeme atmıştım :(
Beeengbeng
31-03-2009, 02:21
audhaushda ay ama şeker gibi zaten di mi :rolleyes:
bu olay bana da çok oluyo :D
agresif_panda
31-03-2009, 02:34
şeker bal canım cicim diyerek olayın vehametini azaltamazsınız :D nescafe bardağında üstelikde nescafenin içinde zippo çakmağın ne işi var len :eek:
Beeengbeng
31-03-2009, 02:34
bu olay bana da çok oluyo :D
kalmış nesacafenin içinden zippo çıkması mı :D
Beeengbeng
31-03-2009, 02:35
şeker bal canım cicim diyerek olayın vehametini azaltamazsınız :D nescafe bardağında üstelikde nescafenin içinde zippo çakmağın ne işi var len :eek:
ya ben de onu diyorum :'(
nolucak benim bu halim :'(
kalmış nesacafenin içinden zippo çıkması mı
hayır, kaybettiğim birşeyi bulamamam :D sonra acayip acayip yerlerde buluyorum :D
ya siz naber ya :kopyat:
2si bir arada :sevimli: olacağı bu :kopyat:
eva ve chuchi'nin odasına belediye ekiplerini göndermek farz oldu :silly
YeakYeaa
31-03-2009, 09:21
höh:Dkardeşimin oturduğu kanepenin minderinin altından da kaşık,kase filan çıkardı:Dmutfağa götürmeye üşeniyomuş:kuuut:
bansheinator
31-03-2009, 09:25
ahuahah valla ben bi pislik bi dağınıklık görmedim :D
agresif_panda
31-03-2009, 13:03
reçel kavanozunun içinde de para falan saklarlar ama dikkat etmek lazım içinde reçel yokken saklarlar :silly:
Beeengbeng
31-03-2009, 13:54
ahuahah valla ben bi pislik bi dağınıklık görmedim :D
seni seviyorum sinem :canim: arkadaş arkadaşın reklamını işte böyle yapar :silly:
@znp: ya yakında çöp ev olarak haberlere çıkarsak şaşmam :silly:
bizle yarışamassınız o konuda boşuna ümitlenmeyin :silly:
Size bizim sebze'nın odasının fotoğrafını yollarım görürsünüz. Ayrıca oda apış arası ile bira ve osuruk karışım bir şey kokuyor, onu yollayamam tabi.
zufall_allen
31-03-2009, 18:04
toparlanmalısın yardıma geliyim mi:silly:
bansheinator
31-03-2009, 20:52
valla ben gördüğümü söylüyorum pis değil dağınık da sayılmaz :D gayet de şirin bi odası var hatta gördüğüm en mükemmel temiz öğrenci eviydi :D hele bizimkilerin yanında lkjakas
zippo ne renkti, pembe deme :D
bansheinator
31-03-2009, 20:55
ya niye demesin onur :D
çuçi bayan pembe de olur kırmızı da
zufall_allen
31-03-2009, 20:56
kırmızııııı:sam:
Beeengbeng
31-03-2009, 20:59
neden demiyim hakkaten pembe :D
onur bastırılmış iç güdülerinin ört bası adına böyle çıkışlar yapma :silly:
bansheinator
31-03-2009, 21:01
kıskandı bence lkjslahfsi
bi erkeğin pembe zippo taşıması olmaz yani
neyini kıskancam allasen :D
bansheinator
31-03-2009, 21:22
ya bırak
odama bok atmayin daha az once temizledim :D
bu arada bilgisayarim bozuldu yine... aslinin laptopundan giriyorum. bilgisayarim bozulunca odami temizliyim bari dedim. ist.a gitmeden once odamdan guve cikmisti :S guve neden olur yaa biri aciklasin bana :( gardrobumun hepsini kirli sepetine attim. pooff tiksindim yaa... kac saattir ugrasiyorum bide. gardrobun raflarini sildim... sifonyerimin cekmecelerini bosalttim, sildim ve yeniden yerlestirdim. yerleri sildim... kulkedisi oldum bugun yaa :(
madhouse
01-04-2009, 06:53
odama bok atmayin daha az once temizledim :D
bu arada bilgisayarim bozuldu yine... aslinin laptopundan giriyorum. bilgisayarim bozulunca odami temizliyim bari dedim. ist.a gitmeden once odamdan guve cikmisti :S guve neden olur yaa biri aciklasin bana :( gardrobumun hepsini kirli sepetine attim. pooff tiksindim yaa... kac saattir ugrasiyorum bide. gardrobun raflarini sildim... sifonyerimin cekmecelerini bosalttim, sildim ve yeniden yerlestirdim. yerleri sildim... kulkedisi oldum bugun yaa :(
güve mi? :D
bansheinator
01-04-2009, 08:21
güve ne be :D
zufall_allen
01-04-2009, 09:23
havalandırmazsan dolaplarını güve olur :)
odami havalandirmiyorumki dolabi havalandirayim :D nabiim cok usuyorum ben yaa :(
lostname
01-04-2009, 11:23
aa orda da bişi görmedin mi :silly:
ipek odasını mı toplamış :eek:
toplamakla kalmadim bide temizledim :girl:
yanınıza en değerli eşyalarınızı alın derhal sığınacak bi yer bulun dünyanın sonu gelmiş olmalı :S :silly:
Bab VerLoren
01-04-2009, 12:21
4 gundur klavyemi bulamiyordum. sabah cay demlemek icin caydanligi aldim o da ne , klavye caydanligin icinde, yuh artik
ayy hemen ayakkabilarimi aliyorum :silly:
PeNTaGRaM
01-04-2009, 13:27
Geçen makarna yaptık bizde , içinden çorap çıktı :silly:
ip yerine çorap çıkıyor artık demek ilginç :silly
PeNTaGRaM
01-04-2009, 16:35
ip ne ki ? ip ne ?