Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : foruma yeni bölüm?
yaratıcı olun lan :D foruma yeni bölüm lazım, böyle "merak ediyorum" gibi iş yapabilecek, umut fikirler senden yine alşdskfs :D
skimde degil bölümü olabilir
allah yarattı demeyip odunla girişesim var bölümü olsa
Beeengbeng
31-03-2009, 00:23
yeni sitenin felsefesinde az öz bölüm yok muydu? :D özelleştirmeye gerek yok işte geyik forever neyimize yetmiyo
yaratıcı fikirlere açığız tabi neden olmasın :D
Meraklisi var mi benim gibi bimiyorum ama basit ve az miktar tutacak malzemelerle evde deney yapabilecegimiz bi bolum, patates bataryasiyla baslayabiliriz, veya renkli ucan balonlar vs.Is ilerleyebilir de.
ayy öyle tehlikeli bişiiler olmasın ama. ben dayanamam yaparım :silly:
evde küf oluşumu üzerine doktora yaptık biz isteyen olursa deneyimlerimizi paylaşabiliriz :silly:
Beeengbeng
31-03-2009, 00:40
ıslak pamukta fasulye filizlendirmek? :silly:
evde küf oluşumu üzerine doktora yaptık biz isteyen olursa deneyimlerimizi paylaşabiliriz :silly:
küflerimizi yarıştıralım mı ali :silly: ama vazgeçtim yaa levo görür evlenmekten vazgeçer falan :silly:
ıslak pamukta fasulye filizlendirmek? :silly:
tehlikeli bişii değil dimi? o fasulyeler büyüyüp beni yemeye kalkmaz dimi? :silly:
Beeengbeng
31-03-2009, 00:43
küflerimizi yarıştıralım mı ali :silly: ama vazgeçtim yaa levo görür evlenmekten vazgeçer falan :silly:
tehlikeli bişii değil dimi? o fasulyeler büyüyüp beni yemeye kalkmaz dimi? :silly:
*bu yarışa eski evdeki küflerle ben girersem hiç şansınız yok. hadi o 3 aylık tencerelere alışmıştık da tamı tamına 8 aylık bi peynir kabı vardı :D yeşil olmasından sonra dolaptan çıkarıp camın dışına koymuştuk en son kahverengiydi tamamen ve üstüne mantar yapıları vardı belirgin biçimde, doğurmasına bi ay kala attık :silly:
*bunlardan gökyüzüne uzanan fasulyeli masaldaki fasulye sırığından yapıyosun. tek tehlikesi yani; sırığın sonunda bulutların tepesinde bekleyen dev
altın toplamaya çıkıyorum o fasulye sırığından dimiiiiiiii
yemek tarifleri koyalim ozel denenmemis seyler
ben bişiiler deneyebilirim mesela :silly:
arkadaslarla ac kaldikda belki bole hemen biri atlar dedim nerdeeee ;(
I. melih paramiz yok yemek gonder bize :(
sonra moda bolumu koyalim
en son cikan kiyafetler filan demi ipek
bide sigarayi birakanlara destek olmak icin terapi grubu kuralim (maksat mesaj 10 olsun atariye kacacam) :)
bide önder sevdeye ayakkabı alsın grubu kuralım :zaf:
Beeengbeng
31-03-2009, 02:15
ya o değil de şu grupların forumu olayı kalktığına göre hakkaten bi moda bölümü açılsın plsss asl slm nbrr :rolleyes:
onder alir ayakkabiyida dopukdan korkar onder
agresif_panda
31-03-2009, 02:32
bobilerdeki gibi bi fotoşop bölümü yapalım :D her hafta bi popüler konu ve o konuya uygun örnek resim yayınlansın. Grafiğine , yaratıcılığına güvenenlerde hünerlerini konuştursun . Olmaz mı :D
cik o olmaz bence. çalışacağımız değil konuşacağımız bişi olsa :D
Beeengbeng
31-03-2009, 02:36
hem benim yeteneğim yok aman ne güzel ıyy çok berbat demekten başka bişi yapamam o topakta :'(
ayyyy konu nerelere bağladı yine :)
chuchi anlatıklarının doğruluk payı varmı ya ?
konu konuyu açardiye bi konuyu açıcam bak neler oluyo :sevimli:
ayyyy senin o bildiğin aylardan değil onurov sen rahat ol :)
senin için yumuşamış bence doğru algıla :)
onurda bi kayma var, kendisinden şüphe etmemek için herkese travestimsi laflar atıyo :D bu çocuğun geleceği hiç parlak değil :D
Beeengbeng
31-03-2009, 14:09
ayyyy konu nerelere bağladı yine :)
chuchi anlatıklarının doğruluk payı varmı ya ?
konu konuyu açardiye bi konuyu açıcam bak neler oluyo :sevimli:
fasulye sırığı masalını diyosan evet doğru :silly:
neyse ben pişman olmadan kapatalım bu konuyu :utan
o değil de onur ne iş? kajsdkajsd
insensitive
31-03-2009, 19:36
görende sanacak forum kendini astı ilk günlerinde bölüm ihtiyacları oldu hdasuhduahdua
lan bi elindekileri tüket hele de sonra yeni bölüm telasesi icerisinde kavrul
edit: durun su direk tüket lafı olmadı, bana yakısmadı hdasuhduahuda
tüketirken üretmesini bilelim tabi, üretici tüketelim
ne haltsa iste lan :silly
Arz talep, karsilastirmali okullastirma, devletin egitim sisteminde materyalist duzeni kati surette reddetmesi.
Ben de erkek kaldiracam forumdan.
Essovius
31-03-2009, 22:58
ya o değil de şu grupların forumu olayı kalktığına göre hakkaten bi moda bölümü açılsın plsss asl slm nbrr :rolleyes:
cidden moda bölümü güzeldi, yeniden olsun:kirpik
Arz talep, karsilastirmali okullastirma, devletin egitim sisteminde materyalist duzeni kati surette reddetmesi.
ben 55 kiloyum kaldırırken zorlanmazsın :silly:
bi de foruma yeni bölümden ziyade ozi yi tahttan indirelim tarihe adımızı altın harflerle yazdıralım:esrar:
Demokrasiyi desteklemedigim icin kralciyim.
insensitive
01-04-2009, 00:24
taktın benm okullastırma dedigim seye hea :D
insensitive
01-04-2009, 00:25
Demokrasiyi desteklemedigim icin kralciyim.
modernizmi reddettigim icin bana da gerici diyorlar kanka :(
forumdan erkek kaldirmak derken bana mi laf sokuyosun :(
:silly:
insensitive
01-04-2009, 00:31
hayır bana laf sokuyor :(
:silly
bize aciklamak istedigin biseyler var mi baris :silly:
insensitive
01-04-2009, 00:41
cok yalnızım bea ipeng :(
memento mori
01-04-2009, 00:43
hemen en az 10 mesaj atmam gerek :ozi
insensitive
01-04-2009, 00:43
hemen en az ama
astiroid de kasmayın boşuna, temiz bi rekor yaptım
memento mori
01-04-2009, 00:49
onlar senin zamanlarının oyunları zaten becerin damarlarındaki o yaşlı kandan geliyo
oyalamayın beni hemen en az 10 mesaj atmam gerek
hangi oyunu oynıycan merak ettim :D
onurda bi kayma var, kendisinden şüphe etmemek için herkese travestimsi laflar atıyo :D bu çocuğun geleceği hiç parlak değil :D
ne diyon olm sen :D
ibne avatarı yükleyen ben değildim ikaşadsklşfsd :tuozi:
memento mori
01-04-2009, 01:11
notepad i açacam saymın oynayacam :D