Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Baş ağrısına en iyi ilaç?
JauneRouge
23-07-2009, 07:43
:gözdön anket geliyor
bansheinator
23-07-2009, 10:58
novanın iğnesi iyidir. ama benim tek ilacım advildir. olmadığı yerde majezik.
highwayman
23-07-2009, 11:18
hiçbiri... :S
tonguefu
23-07-2009, 11:34
önce baş ağrısının türü önemli
migren sinüzit yoksa salla gitsin kullanmaya bile gerek yok
nöbetten önce avmigran geç kaldırsam apranax şimdilik idare ediyor
Beeengbeng
23-07-2009, 14:38
her şeye her yerde apranax... mideyi sevip atsa da
son 4 seneyı askın bır suredır daımı basım agrımakta bu yukardakılerın cogunu kullandım hatta potborı yapmıslıım 4-5 apranax ı ıcmıslıım (nası olduysa zehırlenmedım yada mıdem rahatsız olduu halde bıse olmadı ölemedim de :D ) var ama gecmıyı agrı kesıcı ne onu unutucam yakında
apranax iyidir ama mide deler resmen, bi de cataflam vardır ki, her türlü ağrı için (diş bel sırt kafa göt kol bacak) birebirdir, severek takip ederiz kendisini.
apranax başağrılarımı 5 dkk içinde geçiren tek ilaçtı
midemde direkt bi rahatsızlık yaratmamasına rağmen doktorum zaten sakat olan midemde yeni yaralar görünce apranax içmemi yasakladı
o yüzden başım ağrıdığında uyumak benim için tek ilaç :rolleyes:
cataflamı dene genç, mide dostu, süper bi ağrı kesici
edit. ekşiye baktımda pek mide dostu değilmiş :D
karanlık bir odada sessizlik içinde biraz uyku majezik eşliğinde
pilavustunout
23-07-2009, 17:41
majezik keser atar koparır :D
konuyu görünce aklıma "kız" geldi.. bunu yazacaktım ki benden daha iyi düşünenlerde varmış sdlfksdjfk
sex tabi ki sdlkfsdlk
:silly
şaka bi yana
majezik iyidir..
serena53
23-07-2009, 20:11
novaljin benim en iyi ağrı kesicim
bu arada yenı bı agrı kesıcı olan arthrotec de ıyıdır ama sadece bas agrısına gerı kalanda ıse yaramıyı mıde ye de bı etkısı yok (mıdemde uc noktada reflu ve bılımum raatsızlıklar var dıe bunu verdılerdı bana :D )
Ben klasik yöntemler, bildiğimiz ilaçları içerim. Minoset plus, Vermidon. Zaten diğerleri yasak mideden dolayı. Aspirin içen yok hayret ettim... :hmmm: Herkesin trombositopenisi mi var ki ???
Nadiren de majezik. Eğer ağrıya dayanamıyorsam artık...
Ayrıca... Baş ve mide ağrılarıma karşı çok etkili bir yöntemim var. Ağlamak. (= Vücuttaki toksinleri atıyorum ve stresten arınıyorum. Hele hele ağladıktan sonra gelen uyku kadar tatlısı yok. (=
http://www.geyikler.net/forum/showpost.php?p=51802&postcount=34
çok ağlıyosun sende :P, cıks cıks hiç yakışmıyor :D
ağladıktan sonra uyku uyumak bana da çok tatlı geliyo ama 1 kere uyumuşumdur sanırım bu zamana kadar..
zufall_allen
23-07-2009, 23:51
parol ya da minoset
Michael Faraday
24-07-2009, 23:13
novalgin iyidir, alternatifi ise apranax olabilir :)
dişim ağrıdığı zaman majestik kullanırım.baş ağrısına ilaç kullandığımı hatırlamam.masaj yaptırırım.
edolar fort :yes: yeni bir ilaç sayılır.. sağlam.
cycladol, apranax...
edolar yeni değil.etol muadili
agresif_panda
25-07-2009, 16:16
strese, yorgunluğa, uykusuzluğa bağlı ağrıdığında başım majezik yeterli , ama hastaneye gitme zamanım yaklaşıpda hemoglobin oranımda bariz düşme olduğu zamanlar sabah ve akşam birer apranax anca kesiyo :yes:
PeNTaGRaM
25-07-2009, 16:37
Majezik ve apranax iyidir.
başım ağrıdığında kıyma makinasına sokuyorum direk.
Beeengbeng
26-07-2009, 00:29
daha da çıkarma
"kıyma makinasına sokuyorum" ne lan? nasıl bir şey bu?
bey, döndünün kocası taksitle kıyma makinasına soktu biz ay başını beklemeye devam edelim : (
gazdanadam
26-07-2009, 05:01
Majezik,masaj,uyku...of mis
durun bir saniye hangi baştan bahsediyorsunuz ? :)
JauneRouge
26-07-2009, 12:20
eyvah, topağın şifresi çözüldü :silly
haha . böyle sakat şeylerden bahsediyorsunuz... sonra şifre mifre... baş ağrısına en iyi sex gelir... ama ondan sonra ağrılar başlarsa doktorunuzla konuşunuz. dsfkoasd
JauneRouge
26-07-2009, 12:23
aga nerde satıyorlar o ilacı :)
ehm... burası düzeyli bir sit sdkgoasjkgosdfjgsdfkasd ..sdkasogfo
tüm yetkili bayiilerimizde war abi... özenle iste... ama satılan ürün geri alınörrasafldsa ...
JauneRouge
26-07-2009, 12:32
bu ilaçtan taze içmek lazımmış, daha etkili oluyormuş .q
pembe yada kırmızı reçete kabul görüyor ne yeşil reçetesi arkadaşm? ineklerlemi beraber olacan ? öyle yeşil meşil ...
yok yani öyle inek minek fantazin warsa karışmyalım hiç.
JauneRouge
26-07-2009, 12:34
ohow kim kaldı eskilerden :D, aheste aheste edit çekerden pala koymuş bile lafı :silly
hazaodashd ... çok sıkıldım buğra sadfğkpsfğsdkf... piknik olayına girebilirim 8 ağustosta o zamana kadar arkadaş edinmem lazm yenilerden sonra gruplaşma yaparım falan dksgğfogasfğ
JauneRouge
26-07-2009, 12:38
seni zaten eskiler tanır, yeniler örnek alır falan filan asudhaf
beni örnek mi alırlar? yok artık sofjasdofsd ...böyle bir şakalar komiklikler. o deilde zafer warmı la hala buralarda?
bu arada gruplaşmada sakat birşey belirteyim dedim.
JauneRouge
26-07-2009, 12:40
arada gelir iki post sallar gider onelan özledim onun zürafasını her topikte görmeyi :(
ben biras adapte olam onuda çekerim foruma... biz bi formumuzu bulalım teheyyy... sonrası gelir saten... kaos falan .... saniyede 15 post falan. sfgasga
ben gazete alıp gelem ... havada alırım ... post falanda gelmiş olur değişiklik olsun ..
JauneRouge
26-07-2009, 12:46
gelde bi el at şu işe.onelan mana çıkmasın forum morum olayı :p