Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Yazar burada ne ifade etmek istiyor?
UnicornKnight
29-03-2009, 21:35
"Ya dayi yeni qeldi ya xS ben bizm evin ordaki durakta incm"
ağlamak istiyorum nan, şu sms' den sonra anladım ki yeğenimi tamamen kaybetmişim... iyice emo olmuş...:ağla:
lostname
29-03-2009, 21:36
demek ki sana çok görev düşüyo :D
tut elinden bi rakı içir, laleliye götür, sonra biraz kahve ortamlarına sarsın, bi hafta erkek erkeğe takılırsa düzelir :D, yapmışlığım var ordan biliyorum alskjdf
fdşjhAFaikşldj bu ne lan :kopanzi meali nedir :D
yazar burda şunu anlatmak istiyor: "dayı, mesajın yeni geldi aq, ben evin ordaki durakta inicem, ona göre ayarla, ister gel ister gelme sen bilin, çok da umrumda :)" gibi bir şey demek istiyor sanıyorum.
bansheinator
29-03-2009, 21:43
xS yi anlamadınız sanırım o gözlerini kapamış yuzunu asmış aslında tam da asmamış üzüntü ile ne bok yiyim yaa modeline girmiş bi ifade.
eskiden emoydum ben evet.
UnicornKnight
29-03-2009, 21:48
demek ki sana çok görev düşüyo :D
yemedim yedirdim, giymedim giydirdim...:üzgünç
tut elinden bi rakı içir, laleliye götür, sonra biraz kahve ortamlarına sarsın, bi hafta erkek erkeğe takılırsa düzelir :D, yapmışlığım var ordan biliyorum alskjdf
sknchbsdhvbhsvbkds erkek yeğenim değil nan bu... :D
fdşjhAFaikşldj bu ne lan :kopanzi meali nedir :D
ben de merak ettim...:üzül
yazar burda şunu anlatmak istiyor: "dayı, mesajın yeni geldi aq, ben evin ordaki durakta inicem, ona göre ayarla, ister gel ister gelme sen bilin, çok da umrumda :)" gibi bir şey demek istiyor sanıyorum.
yok değil, daha çok sinem' in de tespitinde bulunduğu üzere çok kızmış bir halde kükreyerek yaptığım telefon görüşmesinin ardından gönderdiği mesajdı bu... :onelan
xS yi anlamadınız sanırım o gözlerini kapamış yuzunu asmış aslında tam da asmamış üzüntü ile ne bok yiyim yaa modeline girmiş bi ifade.
eskiden emoydum ben evet.
çözmüşün genç... :silly:
Beeengbeng
29-03-2009, 22:27
daha tam olmamış o. yha değil ya yazmış dikkatinizi çekerim
emo olma yolunda ilerleme var ama
yol yakınken bişiler yapabilirsin :D
bansheinator
29-03-2009, 22:52
eskiden emoydim şimdi götik oldum
agresif_panda
30-03-2009, 01:03
kapat odasına , kilitle kapıyı , 1 hafta kuru ekmekle su ver bak bakalım nolucak :w00t:
benim kuzenimde feysbuk sayfasında arkadaşlarıyla o biçim antin kuntin mesajlaşıyodu. Aradım telefonla , dedim üşenmem kalkar gelirim izmir e ağzını burnunu kırarım :D işe yaradı .
yolun yakın tarafı yok onu heves etmiş yapıyo yapsın sonra iç benliği ona engel koyar :)
kimseyi boş bırakmamak.arkadaşlarına dikkat etmek gerekir :sevimli:
Essovius
30-03-2009, 06:06
burak senin şu sevimli ifadene bitiyorum he :ohuhuhu:
hayır sizler bitmeyin ben var oldukça :)
YeakYeaa
30-03-2009, 09:35
antibiyotik yazıyorum hemen:üzgünç
nihilanth
30-03-2009, 10:53
geçmiş olsun, acil şifalar :(:(
:P
"Ya dayi yeni qeldi ya xS ben bizm evin ordaki durakta incm"
Senin gibi bi adama gonderilir mi ya bu? :oha:
UnicornKnight
30-03-2009, 13:07
Senin gibi bi adama gonderilir mi ya bu? :oha: di mi yahu...
demekki ben emolardan anlamıyormuşum :D
taqıLsN choCuq Yha taKma kaFana BabuSh xD
Neyse sen bu mesajlari ileride santaj malzemesi olmasi acisindan sakla.Su anlik isine yaramazlar.
UnicornKnight
30-03-2009, 20:57
Neyse sen bu mesajlari ileride santaj malzemesi olmasi acisindan sakla.Su anlik isine yaramazlar. sen öyle diyorsan, muhakkak işe yararlar bir gün...
Minacettin
03-04-2009, 11:18
Geçen gün kardeşim baktım böyle abuk sabuk şeyler yazıyor vurdum savurdum duvardan duvara vurdum kendine geldi. Artık ; ulan , höyt gibi kelimeler kullanmaya başladı. Küfür bile ediyor yani o dereceye geldi.
xD xS ve bilimum x işaretli ifadelerin zebebi eşşeğin ... öhöm :silly
Japon animelerinde mort olan karakterlerden çıkagelmiştir. x şeklini alıyo gözleri, çok şaşırıp, üzüldüklerinde, ölüp bayılıp bittiklerinde (bazen eşşek kadar oluyo gözleri o ayrı (eşşee taktım bugün :D ) ) o şekil oluyo işte aman ne uzattım. :D
Benim yegen cok onceleri farketmisti, cunku baliklar oldugunde gozleri X olur.
bu tokyo hotel dinleyen genç mi? bide senin dişi yeğenin ne zaman türedi de msj atacak kapasiteye ulaştı la?
Beeengbeng
03-04-2009, 18:32
dişi olduğuna dair de tek laf yok ki
Beeengbeng
03-04-2009, 19:35
haaaa laleliye gidemiyomuş akjdakjsd
okumadan yorum yapma bi daha, dışlıyoruz, hatta dışkımızı yapıyoruz :kus
Beeengbeng
03-04-2009, 19:37
dışkında boğul lanet olası şimdi sus ve kajsdakjsldakjs öhöm neyse :melek:
ben yeni üyeyim benimlen düzgün konuş
Beeengbeng
03-04-2009, 19:40
bi kere ben senden yeniyim :D ben üye olduğumda sen geyikler buraya topiğinde mavi mavi fink atıyodun... şimdi sus ve itaat et
sen yeniysen bende gemiyim :silly
Beeengbeng
03-04-2009, 19:45
sen gemiysen ben de direğim
Beeengbeng
03-04-2009, 19:53
rudon sen kıç tarafına git ethan sen de sancak'a onlardan biri gibi davranın
Beeengbeng
03-04-2009, 20:02
aman aman lucifer çık.. evlerden ırak zem zem suyum ve kuranımla geliyorum, turkish exorcist yapıcaz
UnicornKnight
03-04-2009, 20:34
bu tokyo hotel dinleyen genç mi? bide senin dişi yeğenin ne zaman türedi de msj atacak kapasiteye ulaştı la?
la olm bu o zaten, siz bahsettiğimin erkek yeğenim olduğunu nereden çıkardınız nan... :kronaz
erkek yeğenim antigua' da, bildiğin reggae dinleyicisi o babasından dolayı... :mrgreen:
mutualist
03-04-2009, 23:36
ben sorcaktım aynısını asduhahfsdu
mikurukachi
11-04-2009, 09:05
yazar kısıyı ortama sokun bıraz bence ... pc basında oturmaktan beynıne oksijen gitmemiş olabilir:cigara: yada evlendırın onu gıtsın ..
Tranquillity
11-04-2009, 09:22
yazık ...