Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Bir kitaba dalıp gitmenin...
şöyle 2 senede bir elime bir kitap geçer...bir okuyuşta bitirmek istersiniz ya, hastasıyım öle kitapların...okumayı sevdiriyor insana.
Filmlerin aksine tablo sizin için çizilmişte değil, kendiniz doldurabiliyorsunuz karakterlerin ve mekanların görünüşlerini...
neyse bugün biraz gevezeliim tuttu, forum ahalisinden özür dileriz :kronaz
JauneRouge
09-07-2009, 23:55
i am entel yane onelan
madhouse
09-07-2009, 23:57
5. sayfaya geldiğimde hala dikkatim dağılmamışsa 1 okuyuşta bitirebilirim .q yoksa bi daha almıyorum o kitabı elime :'(
buura arkadaş yabancı dizi uzmanı imiş :D entel entel
:D
evet yakın bi tarzım var benimde :zaf:
bu arada yazdıım şeyi okudum harbi entele kaçıo :D
zufall_allen
10-07-2009, 00:00
stephan king-3 günde bitirdiğimi bilirim kujoyu-hey gidi yaa uyumazdım bitsin diye ne aşkmış zamanında
JauneRouge
10-07-2009, 00:01
1. sınıfta okuduğum hikayeden beri eline kitap almamışlardan mısınız? onelan
en son 1 haftada bi serinin ilk 4 kitabın okudum..5 tane daha da gelio :D iyi kitap şarap gibidir asşlfkmaslfasn fa :silly
öyle olur zaten çok uyku çok uykuyu getirir çok kilo daha çok kiloyu,çok kitap okumak da daha çok kitap okumayı getirir beraberinde
JauneRouge
10-07-2009, 00:06
alakası yok onelan
maaş bağlasalar yine okumam yeminle
çekim yasası diyosun... The Secret onelan
alakası yok onelan
başkası zorlamayacak canım,sen bir tane okuyacaksın,sonrası beğenirsem gelir. bu bir diziye bağlanmak gibi. ya da sigara içmek deyim :love
zufall_allen
10-07-2009, 00:48
alakası yok onelan
yazık be :(
Asimov'un kitaplari guzeldir, o tiptendir.S.King cizgi roman gibi kaliyor yaninda.
Bir de azdir , ama paradoksal kitaplar olur, sonunda basina doner dusunur ama isin icinden cikamazsin.Moebius mesela o konuda superdir. "Kayip Gezegen" mesela.
JauneRouge
10-07-2009, 18:57
başkası zorlamayacak canım,sen bir tane okuyacaksın,sonrası beğenirsem gelir. bu bir diziye bağlanmak gibi. ya da sigara içmek deyim :love
yok ya, sene başında okumuştum bi kitap, sürüklemiştide sevmiştimde ama içimden gelmiyor başka bi kitabı elime alıp okumak.. hele hele roman :kus
Asimov'un kitaplari guzeldir, o tiptendir.S.King cizgi roman gibi kaliyor yaninda.
Bir de azdir , ama paradoksal kitaplar olur, sonunda basina doner dusunur ama isin icinden cikamazsin.Moebius mesela o konuda superdir. "Kayip Gezegen" mesela.
kitabın türü çokta önemli değil...
ben aynı duyguyu harry potter da yaşayan arkadaşlara da sahip oldum...
Harry Potteri guzel filmettiler ama, zaten yazarin mudahalesi yerinde olmustu, ama genelde felsefe agirlikli kurgularda yonetmen gercegi tamamen yansitamiyor ki normaldir.
film nerden çıktı :marchmellow:
film nerden çıktı :marchmellow:
Serap mi goruyorum ama :
Filmlerin aksine tablo sizin için çizilmişte değil, kendiniz doldurabiliyorsunuz
Harry Potter filmedildi, ve kitaba cok sadik kalindi demek istemistim.Ancak Asimov'un filmedilen kitaplari , Mobeiusunkiler mesela, hicbir sekilde ayni dusunceyi veremiyor insana, bu anlamda kitaplari bin basar.
kitaplarım dün vardı...24. saatin sonunda ilki bitti :D
:ura1:
madhouse
12-07-2009, 01:07
kitap kurdu seniiii .q