Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Kural 7: Yeni üyeleri terslemek
yeni üyeleri sevdiğim pek söylenemez.
gelen de kalıcı olmuyor görüldüğü üzre.
ha uyarı verilir verilmez de eskiler hep aranır burda :yes:
JauneRouge
06-07-2009, 05:01
bizde terslenmiştik, maşak konusu olmuştuk. sevdik, sevildik nihayetinde öyle olması gerekmiş. onu bilirim :hmmm
aga ben yeni arkadaşların önünü açmaktan yana tarafım.
Mutlaka ki, her foruma giren kişi geyiqer olamıyor. Ama şans ta vermioruz ki, şahsi şovlarımız için yeni gelenlere abes laflar ediliyor. Bu konuda hassas davranıyorum ben, eskileri yıpratmak değil amacım.
Amaç, eskilerin de yenileri kucaklamasını sağlamak. Muhabbet çeşitlensin.
bizde terslenmiştik, maşak konusu olmuştuk. sevdik, sevildik nihayetinde öyle olması gerekmiş. onu bilirim :hmmm
devrecilik mantığıyla herkes yeni gelene bi tekme koysa , nereye kaçacağını şaşırır millet :D
lan bana bana kötü şeyler yapılmıştı . ki lan hala yapılıo :'(
ben arada takılmayı seviorum yenilere .. ama terslemek olmasın :yes:
JauneRouge
06-07-2009, 05:11
devrecilik mantığıyla herkes yeni gelene bi tekme koysa , nereye kaçacağını şaşırır millet :D
ya devrecik mantığı biraz ama, çırak dayak yemese zor usta olur :silly burası standart dışı bi forum herkes ah cicim, vah cicim diye davranmak zorunda hissetmiyor kendisini. en azından böyle userlar var. kafasını eseni yazan, fırsat buldumu laf koyan, üzerinden espiri yapan forum. böyle olduğundan dolayı seviyorum belkide
takılmak ayrı, "geldiğine pişman etmek" ayrı.
EMPATİ yaparak atılan mesajda sorun olmaz sanırım.
Siz ilk defa üye olmuşsunuz diye düşünün, size denmesini istemediğiniz şeyleri söylemeyin - dert olmaz
bana mı dedin ya ."geldiğine pişman etmeyi "
ben bi şe yapmıorm valla :'(
demedi sana ben sana acıklıcam sena merak etme
ama ben dedim ya takılıorm die :'(
bi buçuk saat sora buluşuoruz :love
JauneRouge
06-07-2009, 05:16
ya terslemek olur ama, kişiselliğe fazla girmemek gerek
Beeengbeng
06-07-2009, 05:17
eski forumun sonlarında ve yeni forumla beraber de abartıldı biraz bu yenilere tavır mevzuu. hani çok normal ufak sataşmalara laf edilir oldu. öyle bir şey ki gayet geyik ortamından kaynaklanan bir lafa sırf yeni üye içerledi diye uyarı alır oldu insanlar. o yeni üye o kadar kırılgan kalacaksa zaten zor uyumu. ha ama abartılması yahut saçmalanmasından taraf da değilim.
1.5 mu az kalmıs lan hazırlanayım anca yetişirim
bize çetin üyeler lazım.
çıt kırıldımlar mümkünse 10 mesaj hakkını kullanıp oyun salonuna geçsin.
Mutlaka ki, her foruma giren kişi geyiqer olamıyor. Ama şans ta vermioruz ki, şahsi şovlarımız için yeni gelenlere abes laflar ediliyor. Bu konuda hassas davranıyorum ben, eskileri yıpratmak değil amacım.
çok doğru söyledin hayatım aklın yolu birdir.:hurra
Yeni üyeleri kucaklamak lazım evet
bansheinator
06-07-2009, 12:50
espriler dönüyor tabi ama sonuçta kimse kimseyi rencide etme hakkına sahip değil. bence cezası olmalı. yeni üyelere antipatik gibi duruyorum ama alakası yok.
zufall_allen
06-07-2009, 14:16
yeni üyeleri sevdiğim pek söylenemez.
gelen de kalıcı olmuyor görüldüğü üzre.
ha uyarı verilir verilmez de eskiler hep aranır burda :yes:
kalıcı olmuyorda bunda tek sebep gelen değildir heralde sinan değil mi?
yeni üyelere tepkiyi o kadar saçma buluyorum ki bu forumda fazlasıyla var mantık işi değil geleni yenisin diye göndermek(buna sebep olmak).ve her gelen konulara yazmak için gelmek zorunda değil sanırım üye olurken böyle bir durumla karşılaşmadım ben hiç?isteyen sadece okumak için takılmak için arada bir yazmak için gelebilir geyik yapmak için arada bir de girip çıkabilir sanırım.yeni üye hazımsızlığı çekiyo biçok insan çok gereksiz
JauneRouge
06-07-2009, 14:25
belkide birbirimizin kısmetini kapatıyoruz onelan adshuhfsdg
zufall_allen
06-07-2009, 15:09
belkide birbirimizin kısmetini kapatıyoruz onelan adshuhfsdg
kısmet mi bekliyosun :kehkeh:
JauneRouge
06-07-2009, 15:12
kısmet .q
PeNTaGRaM
06-07-2009, 16:24
Dayı adamına göre deği$iyor be :D
Bak pilavüstü nohut $eker gibi çocuk, hangi topağa yazsa bakıyorum ne yazmı$ diye , bu adamı niye tersleyelim. Ama bir de Anti PoP mu ne vardı. Hiç sıkılmam hiç ü$enmem hayatımın sonuna kadar sata$ırım. Ki$i zaten hakettiği $ekilde kar$ılık buluyor diyebiliriz :D
pilavustunout
06-07-2009, 18:43
Dayı adamına göre deği$iyor be :D
Bak pilavüstü nohut $eker gibi çocuk, hangi topağa yazsa bakıyorum ne yazmı$ diye , bu adamı niye tersleyelim. Ama bir de Anti PoP mu ne vardı. Hiç sıkılmam hiç ü$enmem hayatımın sonuna kadar sata$ırım. Ki$i zaten hakettiği $ekilde kar$ılık buluyor diyebiliriz :D
şımarırım kabıma sığmam :D
zufall_allen
06-07-2009, 18:45
avatarın ilk baktığımda ürküttü beni ohuhuhu
pilavustunout
06-07-2009, 18:47
avatarın ilk baktığımda ürküttü beni ohuhuhu
arada lazım :mina
zufall_allen
06-07-2009, 18:50
arada lazım :mina
ulu orta sergilemeseydin sen yine de keşke :silly
eski üyeleri tersleyene bi uygulama yok mu :p
Deneyimli üyeler, yeni üye üzerinden espriyle şahsi şov ve rant kovalamasın aga. Hiç sıkıntı kalmaz. Tamam bunun makarası da oluyor, olmuyor değil. Ama EMPATİ be aga.
Sevmediğimiz yeni üyeyle muhattap olmak zorunda değiliz sonuçta.
Muhattap alınmayan insan zaten gidiyor. Ama belki arada çok kaynayan kişiler oldu gitti, nice potansiyel geyiqerlar uzadı gitti :D
serena53
06-07-2009, 20:41
Kabul edilene kadar burda her yeniye bir gıcıklık yapılıyor Sir Lancelot sağolsun
onun sayesinde baş edebildim :D
PeNTaGRaM
06-07-2009, 20:50
:canim: :D
madhouse
06-07-2009, 21:06
Kabul edilene kadar burda her yeniye bir gıcıklık yapılıyor Sir Lancelot sağolsun
onun sayesinde baş edebildim :D
ben hala kabul edilemedim mesela :silly
zufall_allen
06-07-2009, 21:26
ben hala kabul edilemedim mesela :silly
yeni yeni eskidin desene :silly
madhouse
06-07-2009, 21:27
yeni yeni eskidin desene :silly
güzel cümle :silly
Sivrilme ugruna , ortami, insanlari tanimadan satasmaya baslayan yeni uyelere 2-3 tokat hakki olmali.
bansheinator
09-07-2009, 19:02
espriler dönüyor tabi ama sonuçta kimse kimseyi rencide etme hakkına sahip değil. bence cezası olmalı. yeni üyelere antipatik gibi duruyorum ama alakası yok.
fikrimi değiştirdim boshvere katılıyorum bi çarpmak lazım.
madem her şey eşit,ceza verilirken sadece eskiye değil yeniye de verilsin
madem her şey eşit,ceza verilirken sadece eskiye değil yeniye de verilsin
:kopanzi
Sivrilme ugruna , ortami, insanlari tanimadan satasmaya baslayan yeni uyelere 2-3 tokat hakki olmali.
tamam, o eklentiyi de ekleriz onelan
mutualist
10-07-2009, 00:01
uyarı sora ban :D
Bab VerLoren
02-12-2009, 22:29
hic iplenmemekten iyidir bence, terslemeninde bir ilgi göstergesi oldugunu varsayarsak
Beeengbeng
02-12-2009, 22:33
bab nerelerdeydin sen :D oylamalar biteli oldu bayağ :silly
bunun için ankete gerek yok ki her forumda kural olmuş artık bu yeni gelen üylere kötü davranmak :silly
ben de üvey evlad muamelesi görmüştüm
Beeengbeng
02-12-2009, 22:36
bi de yeni de gelmedin sen ha. ama çok sinir bozucu gülme efekti kullanıyodunuz gazdanadamla beraber kabul et :D
Bab VerLoren
02-12-2009, 22:37
bab nerelerdeydin sen :D oylamalar biteli oldu bayağ :silly
böyle bir konuyu gözardi etmemek gerektigini düsündüm
örnekleyece olursak ; gerizekali
sana olur olmadik sözler söylenseydi, türlü densizlikler yapilsaydi üvey evlat muamelesinden iyi olmazmiydi ?
hep öyle hep :silly
Beeengbeng
02-12-2009, 22:38
hadi len. sen hele hiç kötü muamale görmedin
kabul ediyorum gülmeyi çok sonra öğrendim sjsfd yok zamanla oluyo ilk başta sinir bozucu olsa da :silly
evet ben karşılaşmadım öle nedense :D
Beeengbeng
02-12-2009, 22:42
kabul ediyorum gülmeyi çok sonra öğrendim sjsfd yok zamanla oluyo
valla sen görsen sen bile gıcık olurdun. kankigiller :silly
evet ben karşılaşmadım öle nedense :D
çok sindirildi bu toplum hep ondan