PDA

Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Öncelikli hedef Avrupa!

UnicornKnight
04-07-2009, 17:38
Öncelikli hedef Avrupa!
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, öncelikli hedeflerinin Avrupa Ligi'ne kalmak olduğunu söyledi.
04/07/09 13:06
http://htspor.haberturk.com/2009/07/04/resim/haber_ic_157005.jpg
Şener, bordo-mavili kulübün 59. genel kurulunda oy verdikten sonra basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu.
Şampiyonluktan önce bir hedef oluştuğunu belirten Şener, ''Öncelikle play-off turunu geçerek Avrupa Ligi'ne kalmak istiyoruz. Avrupa Ligi bizim tarihimizde hiç yok, şampiyonluk tarihimizde var. Bu ligde olursak, Aralık ayına kadar ortalama Avrupa Ligi'nde 6 maç yapacağız. Hem kulübün ekonomisine hem de kentin turizmine katkı sağlamak açısından bunu önemli buluyoruz'' dedi.
Şener, geniş bir kadrolarının bulunduğunu dile getirerek, ''Avrupa Ligi'nin yanı sıra şampiyonluk ve Türkiye Kupası'nı kovalayacağız. Geçen sene büyük transferler yaptık. Bu yıl da 3-4 transfer daha gerçekleştirdik. Bu yıl da 20 transfer yapamadığımız için herkesten özür diliyoruz. Çünkü 40 kişilik yerimiz yok'' diye konuştu.

http://htspor.haberturk.com/spor-haber/157005-Oncelikli-hedef-Avrupa.aspx

la bi sıs, hem fakir hem şeyi büyük bunak seni... daha hala daha konuşuyorsun utanmadan bir de yetinmeyip ironi yapıyorsun... :mad

J i n x
04-07-2009, 18:11
"Bu yıl da 3-4 transfer daha gerçekleştirdik. Bu yıl da 20 transfer yapamadığımız için herkesten özür diliyoruz. Çünkü 40 kişilik yerimiz yok''

doğru demiş ama :D

oziloz
04-07-2009, 18:21
Vay be..

3 gün önce baba dediğimiz adam şimdi bunak oldu demek.. :D

Bu kafa 25 sene değil 50 sene de geçse şampiyon olamaz. Trabzonspor taraftarına söylediklerim boşuna değil.. Sadri Şener zamanında kimsenin yapmayacağı büyük fedakarlıklar yapmıştır. Şimdi bile takımın başına ricalarla, yalvarışlarla geçirilmiştir ve kendisini Trabzonspor'a adamıştır.. Trabzonspor o geldiğinde neredeydi, şimdi nerede.. Bir bakmak lazım hakaret etmeden önce..

kamen
04-07-2009, 18:23
süper ligi aştınız yani

J i n x
04-07-2009, 18:25
bunamış lan bu , bunu da deniştürelim ahı aha aha

Umo
04-07-2009, 18:26
ne turizmi lan dünya kupasına mı katılacan :D

UnicornKnight
04-07-2009, 19:06
yok yavrım festival gibisin sana katılacağız... :kronaz

UnicornKnight
04-07-2009, 19:11
Vay be..

3 gün önce baba dediğimiz adam şimdi bunak oldu demek.. :D

Bu kafa 25 sene değil 50 sene de geçse şampiyon olamaz. Trabzonspor taraftarına söylediklerim boşuna değil.. Sadri Şener zamanında kimsenin yapmayacağı büyük fedakarlıklar yapmıştır. Şimdi bile takımın başına ricalarla, yalvarışlarla geçirilmiştir ve kendisini Trabzonspor'a adamıştır.. Trabzonspor o geldiğinde neredeydi, şimdi nerede.. Bir bakmak lazım hakaret etmeden önce..
büyük lokma yiyecek ama büyük konuşmayacak o zaman kenk, bir iş kesinleşmediği sürece (ki son dakikaya kadar kesinmiş gibi röportajlar dahi verdi ona buna telefon görüşmeleri aracılığı ile) kesinmiş gibi konuşup da başaramayıp insanları hayal kırıklığına uğratmayacak, sçtığı yetmezmiş gibi bir de sıvama mahiyetinde bi zitime derman olmayan vasıfsız herifin tekini takımın başına getirmeyecek... (düşünüyorum da samet aybaba bile bu hugo' dan daha iyi fikirdi nan, ayrıca hugo' nun a.k. yetmezse bi de tolga abinin a.k. onelan)

velhasıl kelam isterse ağzı ile kuş tutsun, şu saatten sonra bi cacık olmaz kendisinden... ayrıca ben kimseye rica ettiğimi, kimseye minnet duyduğumu hatırlamıyorum zittirip gidebilir, hatta mümkünse gitsin...

anlamama ihtimaline karşın (canım memleketim :silly ) bir kez daha belirtmek isterim ki şampiyonluğun a.k. sana bişi olmasın kenk, şampiyonluk vs vs değil bu değerlendirmedeki kıstaslarım, sadece ama sadece yetersizlik, boşboğazlılık ve basiretsizliğidir... :yes:

Umo
04-07-2009, 19:23
daha fazla turist cekmek istiyosanız cıkın futbol federasyonundan turizm ve kültür bakanlığına katılın bundan sonra tanıtım amaclı mahalle aralarında plajlarda maçlar oynayın. cale yattara alanzinho broşür dagıtsın ne biliyim kolbastıyla dans yarışmalarına katılın asdjfkasdgsdf:D uefaya turist cekmek için gitmeyin ama ya

J i n x
04-07-2009, 19:42
onur, sen lazsın aga

burak
04-07-2009, 19:50
büyük düşünen başkan hesabı :sevimli:

oziloz
04-07-2009, 20:50
büyük lokma yiyecek ama büyük konuşmayacak o zaman kenk, bir iş kesinleşmediği sürece (ki son dakikaya kadar kesinmiş gibi röportajlar dahi verdi ona buna telefon görüşmeleri aracılığı ile) kesinmiş gibi konuşup da başaramayıp insanları hayal kırıklığına uğratmayacak, sçtığı yetmezmiş gibi bir de sıvama mahiyetinde bi zitime derman olmayan vasıfsız herifin tekini takımın başına getirmeyecek... (düşünüyorum da samet aybaba bile bu hugo' dan daha iyi fikirdi nan, ayrıca hugo' nun a.k. yetmezse bi de tolga abinin a.k. onelan)

velhasıl kelam isterse ağzı ile kuş tutsun, şu saatten sonra bi cacık olmaz kendisinden... ayrıca ben kimseye rica ettiğimi, kimseye minnet duyduğumu hatırlamıyorum zittirip gidebilir, hatta mümkünse gitsin...

anlamama ihtimaline karşın (canım memleketim :silly ) bir kez daha belirtmek isterim ki şampiyonluğun a.k. sana bişi olmasın kenk, şampiyonluk vs vs değil bu değerlendirmedeki kıstaslarım, sadece ama sadece yetersizlik, boşboğazlılık ve basiretsizliğidir... :yes:

Kim hangi konuda kimi hayal kırıklığına uğratmış ona bakalım.

Sezon başı:

Yönetimin Söylemi: Hedefimiz avrupa kupalarına katılmak
Taraftarın Söylemi: Şampiyon olacağız.

Sezon sonunda takım ligi 3.bitirip uefa kupasına katılıyor. Taraftar ise çıldırıyor.

Teknik direktör seçimi:

Yönetim Samet Aybaba ile anlaşıyor. Samet Aybaba Trabzonspor'un temelini oluşturan ve o kadro bozulana kadar 3-4 sene ekmeği yenilen kadroyu, taktik anlayışı oluşturan hoca idi. Ayrılması da saçma sapana bir para cezası sebep olmuştu. Peki Samet Aybaba ile anlaşılınca ne oldu? Taraftar isyan etti, hatta yönetim içinden bile tepki koydular. Ben olsam Sadri Şener'in yerinde çoktan ayrılmıştım. Çünküğ bu camiayı bu hale getiren camianın kendisinden başkası değil.

Sonra Eriksson ile oturup pazarlık yaptılar. Yani Eriksson'un kaale alıp yönetimle oturması bile büyük başarıdır. Ne bekleniyodu ki? Eriksson'un "ne olur teknik direktörünüz olayım" demesini mi? Senin gibi bir kaç "gaz" arkadaş yerel medya ve ulusal medyanın pompalamasıyla Eriksson ile anlaşıldığını zannedip iş kesinmiş gibi konuşmaya başladı. Sonra da haliyle göt oldular. Bu işlerde erken konuşmak iyi değildir. Ha keşke gelseydi ama gelmeme ihtimali zaten gelme ihtimalinden fazlaydı. O dönem ben de gaza gelmişimdir ama yine de "mantık" kısmını "gaz" kısmından önde tutmuşumdur. Yönetim büyük ihtimalle anlaşacağız demiş. Demek ki öyle bir izlenim almışlar hocadan. Sonra hoca vazgeçmiş ya da kararı olumsuz olmuş. Ne var bunda?

Sanki Trabzonspor aşmış bir takım da Avrupa'dan hocalar sıraya girecek anlaşmak için.. Önce kendini ispatlayacaksın. Galatasaray Avrupa'da başarılı olmasaydı Rijkard gelir miydi?

Bu takımın başarısızlığına sebep 2 kesim vardır. Birisi taraftar diğeri yerel basın. Sürekli eleştiri, sürekli negatif düşüncelere sahip bir ortamda başarı olamaz. Bak Galatasaray'a 3.ligden oyuncu bile alsalar olumlu bir yan bulup sevinebiliyorlar. (Her ne kadar taşak geçsek de :D) Senelerdir hiç bir teknik direktöre 2 sezon bile sabredemedi bu taraftar ve yerel basın. En sabırlı oldukları zamanda Trabzonspor kupa kazanmıştır.

Sadri Şener Ersun Yanal ile Trabzonspor'u yeniden dirilten bir kadro kurdu. Senin değerinin ve kalitenin iki katı futbolculara sahip Fenerbahçe ve Galatasaray'ın önünde ligi tamamladık. Hatta Şampiyonlar ligi son anda kaçtı. Yönetimin şu ana kadar ki tek ve en büyük hatası Ersun Yanal'ın arkasında duramayışıdır. Sezon başındaki söylemlerini yok saymalarıdır. T.d seçimi ve diğer konularda bir hatası yok. Hatta Trabzon ve Trabzonspor'un en başarılı sayılabilecek kesimidir.

Hugo Bross iyi bir hoca. Disiplinli ve gerçekçi bir teknik direktör. Bu kadro ile şampiyonluğa oynamamı beklemeyin diyor. Ki bu takımın geçen sezon şampiyonla arasında 2-3 puan vardı. Düşün yani adamın kafa yapısını. Samet Aybaba da iyi olurdu Hugo Bross da iyi olacak. Hani şimdi yine Eriksson meselesindeki gibi erkenden konuşuyorsun. Olur da bu takım iyi yerlere gelip başarı sağlarsa döneklik yapma.. Yine eleştirmeye Tolga abi demeye devam et :D

UnicornKnight
04-07-2009, 21:18
sdjosjkdvjksdvdsjknvjdkvndsjk peki kenk... lakin gözden kaçırdığın bir şey var ki "ericsson gelmiyor" dendikten sonra bile sadri başkan halen daha sanki gelecekmiş gibi gündem yaratan röportajlar veriyordu telefonla ona buna, her şeyden öte bu ibiş cinconlarla, keş kargalarıyla, genç travestibahçelilerle dşşk geçerken bir anda madara olmak fena koydu bünyeye... :D

oziloz
04-07-2009, 21:22
Tamam işte aynısını yapma diyorum :D Yine anlık gazlarla konular açıyorsun.. Sadri Şener iyidir. En azından şu anki potansiyel adayların en iyisidir.

Sir Lancelot
04-07-2009, 22:30
tekrardan başkanlığa seçilmiş

Teknik direktör Samet Aybaba ile prensipte anlaşan, ancak yaşanan tartışmalar sonrasında bu transferden vazgeçen ve olağanüstü genel kurul kararı alan Trabzonspor'da, başkan Sadri Şener güven tazeledi.

19 Mayıs Spor Salonu'nda dün başlayan ve bugün yapılan seçimle sona eren 59. genel kurulda, kulüp başkanı Sadri Şener, kullanılan 786 oyun geçerli olan 648'ini alarak yeniden başkan seçildi. Şener'in oluşturduğu yönetim kurulunda, 8 yeni isim yer aldı.

Divan Kurulu, 138 üyenin oyunu ise oy pusulasındaki yönetim kurulundaki bazı isimlerin çizilmesi nedeniyle geçersiz saydı.

DaReDeViL
05-07-2009, 01:31
valla benim bu yönetime inancım yok artık... ersun yanal gibi bir adamın arkasında durmayıp gönderdiler... geçen senede amacımız avrupa kupaları idi... ee avrupa kupasına katıldık ama ersun gitti nasıl iş anlamadım... hüseyin öküzünden umut dallamasından tayfun kazmasından kurtulmadıkça bizden bir cacık olmaz...