Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : okey le bitmenin
ya isim vermek istemiyorum ama . buğra gibi . son taş gelir gelmez hemen bitmek sux
bugün 6 el bekledim ben bittiim halde okey atmak için . başka türlü bitmem ve hep ben biterim :cigaralib
çok açım lan ben :'(
JauneRouge
03-07-2009, 04:30
kim 32 taşla oynasa okeyle biter heralde
bi kere çaldım lan . ona da gerek yoktu aslında . iftira atma ak :mad
JauneRouge
03-07-2009, 04:31
ya isim vermek istemiyorum ama . buğra gibi . son taş gelir gelmez hemen bitmek sux
bugün 6 el bekledim ben bittiim halde okey atmak için . başka türlü bitmem ve hep ben biterim :cigaralib
çok açım lan ben :'(
qweqsadnasömfn
JauneRouge
03-07-2009, 04:32
bi kere çaldım lan . ona da gerek yoktu aslında . iftira atma ak :mad
valla ben takımım adıma görevimi yaptım, top bizi sevmedi. önümüzdeki maçlara bakıcaz
var öyle tipler ya eli kurtarmak için taş gelir gelmez biten. ne bi eşime sorayım ne bi döneyim bitti desinler diye hemen biten show amaclı hareketler uzun vadede bi işe yaramadıgını gördük ama hepberaber
dkfasşj umut :love eşim :canim
süperdik . ezdik onları onelan
JauneRouge
03-07-2009, 04:40
var öyle tipler ya eli kurtarmak için taş gelir gelmez biten. ne bi eşime sorayım ne bi döneyim bitti desinler diye hemen biten show amaclı hareketler uzun vadede bi işe yaramadıgını gördük ama hepberaber
ulan utanmadan gelip buraya mesaj atıyorsun yüzsüz herif. soluna 11 yaşındaki tecrübesiz içinde hiç bir kötülük bulunmayan gayet masumane yaşayan, hayatın hiç bir zorluğu ile karşılaşmamış, toz pembe bir hayat sürdüren sübyanı koyduk sana tonla taş atmasına rağmen bir el bile bitememiş, ayrıca eşinle beraber taş çalarak bittik diye sevinip üstüne laga luga yapıp taş gelir gelmez biten bilmem ne diye bok atıyorsunuz. ortada taş bitmiş okey yok, ikinizde tekesiniz bitmeyene enayi derler lan. sizden oyuncu değil oduncu olur anca.
bitmemiş oyununda davasını sürdürmeyin pls. oks? onelan
jhksdfsf bugra zaten mynet botu gibi oynuyodu:D
bu nasıl bi kıskançlıktır ya :D
JauneRouge
03-07-2009, 04:43
elinizde okey patlayınca 5 karış ağızla ıstakama bakıyordunuz ama onelan
yerden okey bekliyodum bitmedin oldu di mi şimdi
bu bira niye biter arkadaş bitiyo hep ya bitmesin a q :(
JauneRouge
03-07-2009, 04:48
SİKTİRİN ULAAAĞNN
asdlösgdfh
alşksdpofkasp :D
haa bi de gondola binmekten korkmıştunuz di miiiii :D alksjd onelan
JauneRouge
03-07-2009, 04:51
valla eğlencesiz geldi diye binmek istemedim ama umutu bilmem. bindikten sonra transa geçti sorularıma cevap vermedi falan. bi ara gözleri kapamış dua ediyodu onelan
JauneRouge
03-07-2009, 04:53
yazıklar olsun
hee korkudan bugraya sarıldım
JauneRouge
03-07-2009, 04:55
sana
senin karşında bungee jumping turkiye 1. si duruyo
JauneRouge
03-07-2009, 04:57
oha neden ki :'(
sevgilimle aramı bozmaya çalışıyorsun