highwayman
01-07-2009, 16:08
üç arkadaş (arkadaş olduklarından emin değilim) ölüyo... diğer tarafta onları bir zebani karşılıyo ve soruyo: '' Avrupa cehennemine mi yoksa Türk cehennemine mi gitmek istersiniz...? '' içlerinden biri soruyo aralarında ki fark ne diye... zebani: '' Avrupa cehenneminde herşey nizami her gün bi kaşık b.k yiyosunuz sonra işinize bakıyosunuz...'' ilk arkadaş hemen atlıyo '' ya ben hep Avrupa'da yaşamak istemişimdir dünyada nasip olmadı bari burda Avrupa görelim... '' ve Avrupa cehennemine gidiyo... ikinci arkadaş '' bende Türkiye'de sıkıntılar çektim bari burda çekmeyim bende Avrupa cehennemine gitmek istiyorum...'' diyo... üçüncüsü ise '' ben Türk doğdum Türk öldüm Türk cehennemine gidicem'' diyo ve Türk cehennemine gidiyo... aradan 60 yıl geçiyo ve bunlar buluşuyo... Türk cehenneminde ki soruyo '' anlatın bakim nasıl gidiyo...'' 2 arkadaş '' ya ne olsun herşey nizami her gün 1 kaşık b.k yiyip keyfimize bakıyoz senin hayat nasıl...'' ya nasıl olsun bi gün b.k oluyo kazan olmuyo, bi gün kazan oluyo b.k olmuyo, bi gün hem b.k hem kazan oluyo ama dağıtacak adam olmuyo... anlıcanız 60 yıldır bi b.k yiyemedik... ''
:D:D
:D:D