Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : 4 Temmuz 2009 - Düğün
Eski yönetici/lamer Paro kardeşiniz yine eski üyelerden Ceku ile evleniyor. Gelemezsiniz ama söyleyeyim dedim. Bilenler var tabi :D
JauneRouge
01-07-2009, 04:56
Allah bi yastıkta kocatsın. ben sanki paroyu damatlıkla hatırlıyorum :S
agresif_panda
01-07-2009, 05:03
Yöneticiler sırayla evleniyo, Sıra kime geldi :D
Allah bi yastıkta kocatsın , evlensinler barklansınlar sonra tekrar dönsünler foruma , ikisinide özledik :)
gidebilecek olanlar çok çok tebrik etsin, selam söylesin bizim adımızada
tebrikler 2 sinede. bi yastıkta kocasınlar.. :sevimli:
tebrikler umarım mutlu olurlar :zaf:
bansheinator
01-07-2009, 09:26
sıra levente geldi asldkaldj
tebrik ediyorum kendilerini :D
madhouse
01-07-2009, 09:48
tebrikler
UnicornKnight
01-07-2009, 10:59
duyuruların en bi güzeli, yıllar süren hasret ve kavuşmak için gün saymalar artık sona eriyor... bir ömür boyu mutluluklar diliyorum paro kenkimle ceku yengeme... :canim
nan ipenk, sıkıştır senin herifi iyice elinizi çabuk tutun... ben bile sizden önce evlenecem bu gidişle... onelan
gökçe kardeşim valla elde olsa gelirdim düğüne de, o tarihlerde sırbistanda olabilirim be kuşum. Gerçi istanbulda da olsam, siz trabzanya dasınız ya neyse...
duyuruların en bi güzeli, yıllar süren hasret ve kavuşmak için gün saymalar artık sona eriyor... bir ömür boyu mutluluklar diliyorum paro kenkimle ceku yengeme... :canim
nan ipenk, sıkıştır senin herifi iyice elinizi çabuk tutun... ben bile sizden önce evlenecem bu gidişle... onelan
kenk levo beni sıkıştırsın aushuas :D 28-30 iyidir :D
tebrikler ve mutluluklar gökçe ve sevdaya :zaf:
Sir Lancelot
02-07-2009, 00:04
nişanlarına gitmiştim, ama düğüne zor çok uzak.
Allah mesud etsin, bi yastıkta kocasınlar, çok emek verdikler ve mutlu sona ulaştılar. Tebrikler
zufall_allen
02-07-2009, 00:04
mutlu olurlar inş.çok güzel olur herşey :aşıklar
Essovius
02-07-2009, 00:34
mutluluklar :girl:
SkyAsteR
02-07-2009, 01:43
sonlu bir hayatta sonsuz bir mutluluk dilemek ne kadar mantıklı bilemiyorum ama yine de geleneği bozmadan söylim, sonsuz mutluluklar "O" arkadaşlara :)
Bab VerLoren
02-07-2009, 12:50
ben onlari evlendi diye biliyordum:D allah mesud etsin bir yastikta kocasinlar
pilavustunout
02-07-2009, 18:56
Tebrikler Upuzun mupmutlu yıllar dilerim :D
fotoğraflarını görmüştüm imajlarda çok mutlulardı,umarım hep devam eder :)
Ben de hep evlenmislerdir diye dusunuyordum.Allah mutluluklarini eksik etmesin,bir yastikta kocasinlar.