Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : True Blood
İzleyen var mı? Dün ilk sezonu bitirdim. Anna Paquin hariç gayet güzel geldi. Alacakaranlık'dan çok daha iyi..
ben de son zamanlarda izlediğim filmleri bi gaza gelip yazabilsem ne şık olacak ama...
yoruluorum be :(
bi gaz versene ozi
şu yazını da okuyalım bakalım tarzı neymiş
UnicornKnight
28-06-2009, 19:45
ben sadece önemli sahnelerini izliyorum... onelan
video da ki kıç iyiymiş andjlfşkşads
ben sadece önemli sahnelerini izliyorum... onelan
azuhauha. :D
izlemez olaydım bildiğin vampir fik fik
ilk bölümüne denk gelmiştim dizimax'te, öyle kaldı.
Ozi, sana sorum var.
True blood ve Fringe'i nasıl buluyorsun? Sıfırdan başlayıp takip edilecek diziler mi cidden?
Fringe'in içindeki JJ ABRAMSçılık beni çok baydı. Lostta kaldırabiliyoruz ama hep aynı haltı yaşayamam ben. bir türlü tamamlanmayan diyaloglar, sorulmayan sorular. Enine boyuna konuşulmayan konular, efendi gibi oturun olayların müzakeresini yapın. Herkes mi tezcanlı, herkes mi gizemli mk... Sinir bozucu bir tarz aslında. Hadi Lost'ta ilk seferdi , adada yeniden herşeye başlamk fikriydi falan, yedik gitti. Ama frinç ne lan, yiter
oziye sorduğun soruyu kendi açımdan cevaplıyım, true blood ı sevmedim ama bütün bölümlerini izledim, büyük ihtimalle sende öyle yaparsın , finge ye gelince ilk 5 bölümü izlemiştim, süper ötesi xfiles çakması geldi bana, abartı şekilde yapmacık durmasıda ayrı konu, hiç sevmedim, seveni de sevmedim o derece :silly
UnicornKnight
28-10-2009, 15:19
çok sağlam tokuşturuyorlar ama eyle beyle değil... onelan
fena dizi değil ama öle çokta süper sayılmaz
zaman geçirmek için iyi
hatunlar fena :D
ilk bölümüne denk gelmiştim dizimax'te, öyle kaldı.
Ozi, sana sorum var.
True blood ve Fringe'i nasıl buluyorsun? Sıfırdan başlayıp takip edilecek diziler mi cidden?
Fringe'in içindeki JJ ABRAMSçılık beni çok baydı. Lostta kaldırabiliyoruz ama hep aynı haltı yaşayamam ben. bir türlü tamamlanmayan diyaloglar, sorulmayan sorular. Enine boyuna konuşulmayan konular, efendi gibi oturun olayların müzakeresini yapın. Herkes mi tezcanlı, herkes mi gizemli mk... Sinir bozucu bir tarz aslında. Hadi Lost'ta ilk seferdi , adada yeniden herşeye başlamk fikriydi falan, yedik gitti. Ama frinç ne lan, yiter
Fringe'e ben de başlamıştım. Hatta znp ile beraber izliyorduk. 5-6 bölüm sonra baydı. Bıraktık
True Blood güzel. Eğlenceli. Takip ediyorum ama yaz dizisi.. Sonbahar- Kış aylarında araya girecek hep..Tabi bir lost ya da prison break beklersen büyük hayal kırıklığı olur.
sırf bu hatun için izleniyo :D
http://jessicahamby.files.wordpress.com/2009/06/true-blooddotnet_season2_029.jpg
bir de anlamadığım niye köpek dişleri sivrilmiyoda saçma sapan ön dişlerin hemen yanındakiler sivriliyor ki. bol şit
ben bunun için izliyodum onelan
http://static.hometheaterforum.com/imgrepo/b/bc/htf_imgcache_41971.jpeg
bu öldü ama yine de izledin :D
frinç bayar , tru bılad iidir diosunuz.
dexterla birlikte öğütürüz
UnicornKnight
28-10-2009, 20:30
vampir insan ayırt etmem, buldum mu çok pis çarpışırım... onelan
flashforward da izleyin o da kötü
Essovius
28-10-2009, 20:55
müziği süper
YouTube - True Blood Opening Credits
frinç bayar , tru bılad iidir diosunuz.
dexterla birlikte öğütürüz
turu bılad iyi değil aslında ama bir şekilde izlettiriyo kendini :D
agresif_panda
29-10-2009, 00:56
Fringe 2. sezon 5. bölüme kadar yayınlandı sanırım. tamamını izledim. Bi X-files tadı vermesede bazı bölümler haggaten güzel ama genelde ayntrakt frankfurt . True blood mu o ne lan ??? tez buluna ve izlene :ozi
13 Haziran'da yeni sezon başlıyor. O tarihe kadar mini klipler yayınlanacakmış. Kısa film tadında. İlki gayet eğlenceli olmuş :D
http://www.youtube.com/watch?v=vCetVLWQjeY
Essovius
28-04-2010, 18:21
oleyyy :marchmellow:
http://www.youtube.com/watch?v=ZFAwFtTsgys
PeNTaGRaM
06-05-2010, 20:17
Konusu bildiğin vampir açılımı işte. Severek izliyorum 2 günde 2 sezonu bitirdim bok var gibi, kış başından beri yeni sezonu bekliyorum işte ohuhuhu
Ama 2. sezonda ortaya çıkan bu öküz kafalı karı felan çok baymıştı :yes:
PeNTaGRaM
24-08-2010, 21:05
Sookie allah belanı versin, mal, dangoz dişlerine attırdımın ketosu. Bok var gittin Eric'e , şimdi sana bi zenci yollasın da gör ebenin örekesini :mad:
Essovius
26-08-2010, 00:25
bi dkka noluyorr ericin gay sahnelerinden sonra hayalkırıklıgıyla son izlediğim bölümü unuttum sankiii
en son spikeri oymuşlardı sonraki bölüm çıktı mıı ??
PeNTaGRaM
26-08-2010, 01:09
Evet :D
Ya zaten harbi midem bulanmaya başladı amma çok gay ilişki koymaya başladılar ha. Lafayette, Eric, Ruseel.. ohooo ohuhuhu
crystal'da shapeshifter çıktı bende bambaşka bişey bekliyodum :D
PeNTaGRaM
01-07-2011, 22:10
Oha nan Bill ne olmuş öyle :sumuk
Sevmedim diziyi. İlk sezonu iyi gibiydi. 2. sezon 7. bölümdeyim. 3. sezonunun da dvdlerini aldım. :( Bu ne yaa. pompiş paso. Sıhıldım. Mecbur izliycem. Başka dizim kalmadı.
PeNTaGRaM
31-07-2011, 08:55
Evet ikinci sezon sıkıyor biraz. 3. sezon güzeldi ama 4. sezon'un 5. bölümü çıktı geçen hafta helecanla izliyoruz çok güzel gidiyor :D
3 e mi atlıyım şimdi. Onu mu diyosun. Bu mu yani :(
bu sayede anladımki başroldeki hatun güzel olmayınca izleyemiyorum ben
PeNTaGRaM
31-07-2011, 17:37
3 e mi atlıyım şimdi. Onu mu diyosun. Bu mu yani :(
İkinci sezonu ben oturup izlemedim mesela. Yarım saatlik diziyi Tara'nın bölümlerini atlayarak izle birşey kaybetmeden 15 dakikada bitirirsin :D:D
PeNTaGRaM
31-07-2011, 17:38
ayrıca belirtmeden geçemicem harbiden o sookie'nin dişleri o gerzek tipi beni öldürüyo öldürüyo. Bill'de ne buluyorsa ( ahanda spoiler:D ) o kızda. Bill'e hatun mu yok beaa..
Kraliçe müthişti mesela! :hebele Jessica da muhteşem. Sookie' nin tek güzel olan yanı :laaan: yok lan. Fiziği iyi gibi ama. İyi iyi.. 2. sezon bitti.
Bu arada ayrık dişliler zengin olurmuş. naalakaysa
true blood dan nefret ediyorum şu an sevmediğim birini hatırlamama neden oluyor.
PeNTaGRaM
31-07-2011, 20:22
Kraliçe müthişti mesela! :hebele Jessica da muhteşem. Sookie' nin tek güzel olan yanı :laaan: yok lan. Fiziği iyi gibi ama. İyi iyi.. 2. sezon bitti.
Bu arada ayrık dişliler zengin olurmuş. naalakaysa
Ya söylemesi ayıp ama Sookie tam kafasına kese kağıdı geçirilecek bi hatun. Vücut ve fizik gayet iyi. Ama konuşma tarzı ve suradı bok ediyor karizmayı :D
Essovius
01-08-2011, 09:31
o değil de erici iice maymun ettiler ya resmen içim cız ederek izliyorum :(
PeNTaGRaM
01-08-2011, 10:36
Ne kadar sevmesem de şu sookie dangozunun ırzına geçip sonra kenara atacağı zamanı sabırsızlıkla bekliyorum :D