PDA

Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : The Last Airbender

kelebek
27-06-2009, 20:42
Son hava bükücü.

Tür : Fantastik / Macera /
Yönetmen : M. Night Shyamalan
Senaryo : Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko, M. Night Shyamalan, Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko
Görüntü Yönetmeni : Andrew Lesnie
Müzik : James Newton Howard
Yapım : 2010, ABD

Oyuncular

Noah Ringer (Aang) , Nicola Peltz (Katara) , Jackson Rathborne (Sokka) , Dev Patel (Zuko) , Seychelle Gabriel (Yue)

Hava, Su, Toprak, Ateş… Kaderleri birbirine bağlanmış dört ülkedir. Ateş Ülkesi’nin diğerlerine karşı vahşice bir savaş başlatmasıyla bir anda herşey değişir.

Koskoca bir yüzyıl geçtiği halde bu yıkım sürecini değiştirecek en küçük bir umut belirtisi bile yoktur.

YouTube - The Last Airbender Teaser Trailer!! **OFFICIAL**

Konusu: Aang adlı 12 yaşındaki (Buz dağında 100 yıl donarak kalması düşünülünce 112 yaşındadır) bir Hava Bükücü, Güney Hava Tapınağı'nda yaşıyordu. Yaşlı keşişlerden kendisinin Avatar olduğunu öğrendi. Normalde bir Avatar'a gerçek kimliği 16 yaşına bastığında söylenirdi ancak keşişler 4 ulus arasındaki savaşın yaklaşmakta olmasından korktukları için bunu daha önce açıkladılar; çünkü bir savaş başladığında barışı getirebilecek ve dengeyi yeniden sağlayabilecek tek kişi Avatar'dı. Kısa bir süre sonra Aang, öğreticisi ve koruyucusu Keşiş Gyatso'dan ayrılmak ve eğitimine devam etmek için Doğu Hava Tapınağı'na gitmesi gerektiğini öğrendi.

Korkmuş ve kafası karışmış olan Aang, uçan bizonu Appa ile birlikte kaçmaya karar verdi ama Güney Okyanusu'nda ani bir fırtına ile karşılaşıdı ve okyanusun dibine doğru batmaya başladı. Kendinden geçmiş bir halde bilinçsizce Avatar Hâli'ne geçen Aang, kendisini ve Appa'yı korumak için avatar halini alarak bir balon yarattı. Ancak Aang yarattığı buzdağının içinde Avatar hâlinde kaldı ve bu buzdağı Güney Kutbu'na doğru sürüklendi.

UnicornKnight
27-06-2009, 20:45
bu gerçek mi, hakikaten çekildi mi / çekiliyor mu... :S

kelebek
27-06-2009, 20:46
Çekimleri devam ediyor, sanırım 2010 yılı başlarında vizyona girebilir.

Minacettin
27-06-2009, 20:51
Evet ya sabah bunu gördüm. Zaten çizgi filminin hastasıydım. Bakalım filmi de çizgi filmi gibi tutulacak mı...

Summer 2010 :cigaralib:

http://www.imdb.com/title/tt0938283/

UnicornKnight
27-06-2009, 21:09
yönetmeni gördüm, sokka hariç başroldekileri gördüm, gerek yokmuş olmasa da olurmuş dedim... :yes:

J i n x
27-06-2009, 21:31
Olmasa da olmaz.
Aang baba bu savaşı durduracak başka yolu yok !

oziloz
28-06-2009, 03:57
Ben daha önce açmıştım bunu :D

http://www.sinetr.com/fragman/avatar-the-last-airbender/

UnicornKnight
28-06-2009, 04:14
ya kenk hakkat küfretsen yeridir, nan imdb' ye baktığımız kadar bakmıyoruz şuraya... vallahi geldiğinde odunla kovala beni piknikte bunun için... :(

oziloz
28-06-2009, 06:39
vallahi forumdan site ile ilgili hiç destek alamıyorum. sseni kovalarım da yönetimi napayım :D

oŋυrov
28-06-2009, 06:43
niye la ben yorumluyom arada :'(

edüt

bu kaçıncı tema mk

edöt

fakat sonuncuya göre güzel

h376
28-06-2009, 07:52
Ulan katara için o sübyanı mı seçmişler. Hayallerim yıkıldı lan :mad

Septik
28-06-2009, 08:00
çok üzüldüm yaaa. hiç çekmeseler daha iyiydi. shyamalan çekeceğine ben çeksem dah iyi yapardım galiba. istemiyorum böyle filmi. 2. Peter Jackson vakası olucak. :(

Lider
28-06-2009, 14:18
o kadar hareketi izledikten sonra veledi görünce küfür edesim geldi lan :( yerden bitme

edit: fragman karesinde veledin olduğunu gösteriyo gerçi, tahmin etmeliydim :(

Serco
28-06-2009, 15:47
Fragmandan güzel bir şey'e benziyor...

mandalina_35
01-07-2009, 04:19
guzele benziyo vizyona girsede bi izlesek... saol paylasim icin benim dikkatimi cekti ...