Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : kullandığınız gitar markası?
http://www.geyikler.net/forum/f9/kullandiginiz-telefonun-m-rkasi-nedir-t1591/
http://www.geyikler.net/forum/f10/kullandiginiz-araba-markasi-t1606/
ömrüm boyunca hep bu sorunun cevabını aradım, nedir?
mutualist
24-06-2009, 03:00
9 yaşında bi cort action bas gitarım var :)
kullanmam, kullananı da sevmem
Beeengbeng
24-06-2009, 03:02
guitar hero
ibanezi işaretledim, adını seviyorum bilmiyoruğğm yağnii
pilavustunout
24-06-2009, 03:05
gitarım olmadı hiç ama 1 adet piyanom 1 adet kemanım ve 1 adet bazukam oldu :bohuu ibanez iyidir ibanez :D
en çok işaretlenecek markayı tahmin edene, bir sepet yumruk !
gitarım olmadı hiç ama 1 adet piyanom 1 adet kemanım ve 1 adet bazukam oldu :bohuu
bazuka mı :eek:
buzuki olma ihtimali var mı? :roll:
votkaci da, seçenekler üzülmesin piç kalmasın die hepsine birden oy vermiş
mutualist
24-06-2009, 03:08
epi ve cort :yes:
9 yaşında bi cort action bas gitarım var :)
ömrüm boyunca zerre hazzetmedim cort'dan. özellikle elektro gitar. üretmeyin arkadaşım, çorap üretin cort marka çok giyerim ben, of.
hee mutunun var bi dene, onu sevdim o güzel onelan
ömrüm boyunca zerre hazzetmedim cort'dan. özellikle elektro gitar. üretmeyin arkadaşım, çorap üretin cort marka çok giyerim ben, of.
sen ne çalıyon peki aga
Beeengbeng
24-06-2009, 03:10
aldın eline heralde?
votkaci da, seçenekler üzülmesin piç kalmasın die hepsine birden oy vermiş
bu elimden geçmeyen alet kalmadı demek oluyor. 1958 les paul dışında tabii, o da gibson sayılır aslında.
aldın eline heralde?
elime vermedi onelan
pilavustunout
24-06-2009, 03:13
bazuka mı :eek:
buzuki olma ihtimali var mı? :roll:
ne münasebet bazuka tabiki :D
http://farm4.static.flickr.com/3004/3037218661_f626aa0e14.jpg?v=0
gayet memnunum ebenden :silly aosdghaıosufh
sen ne çalıyon peki aga
bir adet ibanez rg, bir jackson amerikan king v (yıldız kasa) bir de laylaylom yapımı taş gibi sb dreams geçti elimden.
Beeengbeng
24-06-2009, 03:15
bu arada hep merak ettiğim (hayatım boyunca aslkjdlak) bi soruyu gündeme getirmenin tam sırası bence. şimdi buzuki o aleti çalan insana deniyo hani, peki aletin adı ne oluyo? yani ud udi falan mantığından hem alete hem çalana buzuki dememiz ters değil mi?
bazuka çalana bazukatör deniyor benim bildiğim. desolator gibi.
mutualist
24-06-2009, 03:17
ben de kendi gitarım dışında hiçbi corttan hazzetmedim, teller fender super bass, klavye falan gül ağacı ve 2000 yapımı gitar olduğu için biraz ayrı diğer cortlardan. ben daha hiç bileğimin ağrıdığını yada parmaklarımın acıdığını hissetmedim o kadar slap çalışmama rağmen..
onun gibisini kullanmadım :)
ha para sorunu var tabi, elindekiyle yetinmek, yapabildiğinin en iyisini yapmak gerek :) herkes ister fender jazz bass :D gibson les paul :P
ben de kendi gitarım dışında hiçbi corttan hazzetmedim, teller fender super bass, klavye falan gül ağacı ve 2000 yapımı gitar olduğu için biraz ayrı diğer cortlardan. ben daha hiç bileğimin ağrıdığını yada parmaklarımın acıdığını hissetmedim o kadar slap çalışmama rağmen..
onun gibisini kullanmadım :)
ha para sorunu var tabi, elindekiyle yetinmek, yapabildiğinin en iyisini yapmak gerek :) herkes ister fender jazz bass :D gibson les paul :P
slap atarken neden bileğin ağrıyor, anlamadı ben : )
mutualist
24-06-2009, 03:21
parmak acısını boşuna eklemedim oraya :D
sıkılıyom ben de bazen müzik dinlemekten, yapası geliyo insanın.. o kadar dinle dinle sıkıyo insanı, kendi yaptığım bir şeyleri dinleme ihtiyacı duyuyom.. bi gün yapacak olursam bu konu aklımda olur onelan
bazuka çalana bazukatör deniyor benim bildiğim. desolator gibi.
bence çalana buzuki deniyo, aletin adı buzuk
Beeengbeng
24-06-2009, 03:28
büzük çalan nedir peki?
pilavustunout
24-06-2009, 03:29
büzük çalan nedir peki?
dübür
Beeengbeng
24-06-2009, 03:31
teşekkürler :) bir gün büzük çalmaya karar verirsem bu topiğe geleceğim ilk olarak :)
insan hep büzük dinlemekten sıkılıyo, yapası geliyo :)
Elimde iyi bir admira flamenco var. Çalmıyorum zaten beceremiyorum da, 6 yaşına bastı. 20 yaşını geçtiği an ciddi fiyata satıcam
tonguefu
25-06-2009, 01:20
nutella yiyorun şuan çok nefis
nihilanth
25-06-2009, 13:50
yok be, tanıdıkça anlaşıyosun. valla :silly
PeNTaGRaM
25-06-2009, 14:57
Girne City barda konsere çıkacağım günden bir önceki gün prova için gitmi$tik, sahneye çıkıp zerzevatları yerle$tirdik, ben tonu almak için metallica'dan frantic denedim. 12 lik tellerle mi ye çektim akordu ve dominor bastığım anda 5 dakika önce önde oturan diğer grubun elemanları " pff adama bak Cort ile çıkıyor" derken 4-5 $arkıdan sonra oturdukleri yerin su götürdüğünü farkettim( nasıl akmı$sa artık ).Provadan sonra millet abi naptın sen buna modifiye mi ettin manyetikleri, teller ne abi hangi model bu kaç para nerden aldın fln.
Gitarları kötülemem ben tarzını bileceksin gitarının ona göre çalacaksın manyetiklerini tellerini pedalını iyi seçtikten sonra alayı güzel olur.
Marcus Antonius
27-06-2009, 04:31
Adam gibi bir miksere bağladıktan sonra da orta halli bir gitarla ve yeteneğinle öttürürsün ortamı. Bende var Epiphone LP Std. Güzel gayet ama Cort'u sevmem ayrı :P
air guitar :P
ama çalıyo olsaydım dean razorback ten başka gitara el sürmezdim
Essovius
27-06-2009, 13:18
buzuk diyelim