Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Hugo Broos
Minacettin
22-06-2009, 21:47
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/2025-7Y4J6T7V.jpg
Takımınızın yeni Teknik Direktörü Belçikalı Hugo Broos oldu. İstanbul’da Başkanınız Sadri Şener ile bir araya gelen Broos’la yapılan görüşmenin ardından taraftarlar anlaşmaya vardılar. Buna göre Belçikalı teknik adam Trabzon’a gelerek yarın düzenlenecek bir basın toplantısıyla resmi sözleşmeye imza atacak.
Kaynak : Trabzonspor.org.tr (http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=2024#Icerik)
hugonunda amına koyım tolga abinin de
Bab VerLoren
22-06-2009, 21:55
taraftar tepkili
onur noldu bizim şu samsung işi :kopanzi
UnicornKnight
22-06-2009, 22:45
yok artık ebenin LeBron James amaninmorkoyun... adamın son yönettiği takım ligi 15. tamamlamış, sadri başkan bunadı iyice heee... :mad:
UnicornKnight
22-06-2009, 22:46
hugonunda amına koyım tolga abinin de sen çıkar bi de ben... ehm dolanayım... onelan
:kopanzi kıskananlar çatlasın mı onurum
:kopyat:
asldkhaosdhsdf
psaıfhqpewfı9hqefph 23085721390 56y9ehflnz xcv
szfhjn*epa ge95rgphasdroghe4wtg
spdşovhjpasıfghnaperghsfgpaso9uj29u7r0w4-ğt
jpsf9g*uy b0w9ugehtg +-8rs5jh+6e56jrdğpogıu*aesyhg
:kopanzi
bu kim olm?
neyse hayırlı olsun , nası oluosa :twisted:
(bkz.adamı daha tanımadan , yerden yere vurmak hemen kovdurmak.)
(bkz.devre arasında yönetim+hoca istifası)
hugo bross ile anlaşmaya varamayan trabzonspor rotayı tekrar calvin kleyin'e çevirdi :D
ajsiid,gksalş hugoooo bosss :D
DaReDeViL
23-06-2009, 01:31
ulen var ya rezil bir transfer ya... 13. teknik direktörde piyangoyu tutturduk:mad rezil rezil...son takımı küme düşmüş:D
laf etmeseydiniz samet aybabaya :D
pilavustunout
23-06-2009, 03:43
sametin ahı tuttu :D bir de ts resmi sitesi sağ tarafta bulunan yattara'nın tipi nedir oyle yakfjlsşfjlajdklasjdkçaj taraftar kart kombine kart kldjlasfhnklshlas
JauneRouge
23-06-2009, 03:47
bang bross'un kurucularındanmış :silly
Küme düşen takımın başına devre arasında mı ne geldi. Geldiğinde takım zaten sondan 2. idi. Yani bu abimiz özellikle gidip küme düşürmedi. Tabi eriksonlar nokyalardan sonra bu transfer biraz soru işareti :D
Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlüğe başlayan Broos ilk deneyimini 1988 -1991 yılları arasında R.W.D. Molenbeek takımında yaşadı. 1991 yılında Club Brugge teknik direktörlüğüne getirilen Bross altı yıl görev yaptığı bu takımla birlikte 2 defa lig şampiyonluğu, 3 defa da Belçika Kupası kazandı.
1997 � 2002 yılları arasında Excelsior Mouscron takımını çalıştıran Hugo Broos 2003 -05 yılları arasında R.S.C Anderlect takımının başında yer aldı. R.S.C Anderlecht ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Broos 2003-04 sezonunda bir kez daha Belçika Ligi Şampiyonu oldu.
Hugo Broos Anderlect'in ardından 2005-08 yıllarında K.R.C Genk takımında görev yaparken geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Yunanistan'ın Panserraikos FC takımını çalıştırdı..
Hugo Broos kariyeri boyunca 2'si Club Brugge (1992-1996), 1'er tanesi de R.S.C Anderlect (2004) ve KRC Genk (2007) takımlarında olmak üzere 4 defa yılın teknik direktörü ödülünü kazandı. Hugo Bross evli ve ikisi kız biri erkek 3 çocuk sahibi.
...
belçikada yılın teknik direktörü :D
OsLeadER
23-06-2009, 19:47
Ersun Yanal bile şampiyon yapamadı ki FB GS rezildi bu sene. Bu adam hiç bi p.k yapamaz ki yine FB GS bu sene kimseye bişey kaptırmaz.
http://www.uefa.com/competitions/uefacup/news/kind=1/newsid=840844.html
onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uurrr
gel iki yorum yap da makara yapak ya, üzüosun ama bak
UnicornKnight
24-06-2009, 23:51
ne var yahu, diyorum abi seneye hedefimiz bank asya 1. lige gitmek... onelan
kıskanıyorum ama bu bankasya hedefinizi, çatlamasam bari?
Sir Lancelot
25-06-2009, 00:43
haftalardır bir td getiremeyince , isim karizma almışlar :D
samet aybaba'yı istemeye git hugo bilmem neyi getir, enterasan işler bunlar.
UnicornKnight
25-06-2009, 00:51
kıskanıyorum ama bu bankasya hedefinizi, çatlamasam bari? sizi de bekleriz... onelan
saçmasapan konuşmaya gerek yok.
Lucescu'yu geldiğinde kaç kişi tanıyordu? Ya da Daum?
Adam Belçika'da defalarca şampiyonluk kazanmış. 4 defa yılın teknik direktörü seçilmiş. Son küme düşen takıma devre arasında gelmiş ki takım zaten o zaman sondan 2. idi.
Rahat olun. :D
Dereyi görmeden paçaları sıvamayın.
şu üstteki rijkaard a saldıran adamla aynı mı lan :hmmm
hea aynı.
çifte standart.
zoruna mı gitti :D
takım gururu kabardı ozimin , örselemeyin.
hugoyu sevmeye kaptırmış kendini :D
başarılı olur işalla
pilavustunout
25-06-2009, 04:36
Trabzon ne zaman amatör yöneticilerden kurtulur o zaman çağ atlar.
Trabzon yönetimi ne zaman ki 10 ton taşak basar ve kendi şehir halkını dinlemez ,
"susun la laz uşakları sanki hepiniz teknik direktörüsünüz de yönetimden iyi biliosunuz. ya da basın parayı , yapıcaz diyin hizmeti biz bırakalım. konuşmayın lean" der , işte o zaman bişeylerin altyapısı olur.
her takıma baskı oluyor ama bu trabzonun baskısı çok acaip aga.
adamlar bu sene göz göre göre şamp'ı kaçırdı , bi de CL'yi kaçırdı. Ersunu kovdu falan.
Bu nası iştir, bu ne tezcanlılıktır bre
takım gururu kabardı ozimin , örselemeyin.
hugoyu sevmeye kaptırmış kendini :D
başarılı olur işalla
yok lam ne kabaracak :D kombine bile almıyorum bu sene..
Benim lafım zaten kendi taraftarımıza. Takımı 5 dk'da şampiyon ilan edip aynı sürede küme düşürebiliyorlar.. Geneli sığır olduğu için...
Hayır neticede bir adam gelmiş. Çiftçi de olsa önyargının bir faydası yok..
kombinemi almıyorum ne lan. takıma küsmek felan, illa 20 transfer mi yapsın sadri fu (:
yok ulan takıma ne küsecem. Sığır sürüsü içinde izlemek istemiyorum sadece. Her maç bir sinir harbi yaşıyorum. :D
ozi, gözlerimi yaşartıosun, trabzonluların sığır olduklarını içeriden görebilmenden dolayı seni tüm kalbimle kutluyorum. ama sende bir sığırsın, bunu da kabullen, gerçi bu bir sonraki aşama...
sdşikjadsifkşlsdilş haklısın :silly
o aşamaya biz de hazır değiliz, ahali olarak
UnicornKnight
26-06-2009, 02:29
sigi gidin nan ibişikler, biz sığırsak siz de çamışsınız, malaksınız... :huhh:
saçmasapan konuşmaya gerek yok.
Lucescu'yu geldiğinde kaç kişi tanıyordu? Ya da Daum?
Adam Belçika'da defalarca şampiyonluk kazanmış. 4 defa yılın teknik direktörü seçilmiş. Son küme düşen takıma devre arasında gelmiş ki takım zaten o zaman sondan 2. idi.
Rahat olun. :D
Dereyi görmeden paçaları sıvamayın.
gelelim ki trabzonspor belçikada oynamıyor
lucescu daum örneklerini verdim..
aferin, geri alabilirsin.
:D aposdfıhaosfıh hayret bişey