PDA

Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Bu şekilde ben de okurum.

Minacettin
16-06-2009, 15:20
Bu cümleyi bir çok kişiden duyuyorum.
"Ohooo böyle hiç ders çalışmadan okuyorsunuz... Bu şekilde ben bile okurum. Hatta senden daha iyi dereceyle bitiririm okulu"

Bunları söyleyen kişilere feci şekilde küfür edesim geliyor. Özellikle babam çok kullanır bu cümleleri. Oku da görelim.. Ee hadi başla okumaya bakalım geçebilecek misin sınıfı....

Evet ders çalışmadan geçiyorum sınıfı... Bu zamana kadar da hiç ders çalışmadan bu zamana geldim..

Söylemeyin artık bu saçma sapan salakça cümleleri...

Alttaki spoiler biraz küfürlüdür açmayınız...
Yaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ........... bitirirsiniz okulu öyle.. Hadi okuyun da görelim mk... Söylemesi ne kadar kolay değil mi? Bi başlayın okumaya da sonra görürüm ben sizi.. Götünüz tutuşuyor mu tutuşmuyor mu sınıfı geçeceğim diye...

KsKLee
16-06-2009, 15:26
Senelerce dirsek çürüttüm de zamanı gelince, çok etkilidir.

Lider
16-06-2009, 15:28
bi de konuyu bilmeden test çözenler var, öss gibi sınavlar da başarılı olacağını sanıp yanılanlar..
onlar da
ayrı
gittikleri dersaneyle alakalı bi durum
temel yokk

JauneRouge
16-06-2009, 17:08
ders çalışmam, sınava çalışırım :cigaralib

tonguefu
16-06-2009, 18:03
son gece sabahların
diğer zamanlarda ne yaparsanız yapın

emir
16-06-2009, 21:43
ben okula gitmeden de geçiodum :silly o yüzden 2 sene uzattım :silly

h376
16-06-2009, 21:45
Bu cümleyi bir çok kişiden duyuyorum.
"Ohooo böyle hiç ders çalışmadan okuyorsunuz... Bu şekilde ben bile okurum. Hatta senden daha iyi dereceyle bitiririm okulu"

Bunları söyleyen kişilere feci şekilde küfür edesim geliyor. Özellikle babam çok kullanır bu cümleleri. Oku da görelim.. Ee hadi başla okumaya bakalım geçebilecek misin sınıfı....

Evet ders çalışmadan geçiyorum sınıfı... Bu zamana kadar da hiç ders çalışmadan bu zamana geldim..

Söylemeyin artık bu saçma sapan salakça cümleleri...

Alttaki spoiler biraz küfürlüdür açmayınız...
Yaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ........... bitirirsiniz okulu öyle.. Hadi okuyun da görelim mk... Söylemesi ne kadar kolay değil mi? Bi başlayın okumaya da sonra görürüm ben sizi.. Götünüz tutuşuyor mu tutuşmuyor mu sınıfı geçeceğim diye...
Bölümün ne ?

Minacettin
16-06-2009, 22:00
Bilgi yönetimi

kamen
16-06-2009, 22:07
oku da nasıl okursan oku :p

zufall_allen
16-06-2009, 22:54
bari babana küfretmeseydin :(

Minacettin
16-06-2009, 22:57
Babama küfretmiyorum. Asla da küfretmem. Ama böyle o kelimeleri kullandığı zaman deli oluyorum. Okumak kolay geliyorsa oku diyorum işte...

zufall_allen
16-06-2009, 23:06
tüm söleyenlere küfretmedin mi spoiler de ondan dedim :D milletn her dediğini takmak akıllı işi değil zaten boşver konuşmak hamurunda var insanoğlunun pek seviyo