PDA

Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Vodafone Blackberry Storm kampanyası...

UnicornKnight
12-06-2009, 23:57
Hani 1-2 haftadan beri televizyon kanallarındaki reklam kuşaklarında 2 ya da 3 kez aralıklarla dönüp duran şu tahattütnameli kampanya bahsettiğim... Allah aşkına İstanbul çapında her hangi bir Vodafone Shop' a uğrayıp kampanyadan yararlanmak için başvuruda bulunmak istesenize bakın ne cevap verecekler... Neymiş efendim şu an başvuru alamıyorlarmış da, cihazlar henüz gelmemiş de... YAHU arkadaşım, mal mısınız ki ortada olmayan ürüne dair deli gibi bir reklam kampanyasına giriştiniz... Neymiş adımızı soyadımızı telefon numaramızı alarak ürün geldiğinde haber vereceklermiş falan de feşmekan da... Nan dünden beri 2 e-mail geçtim müşteri hizmetlerine "geri dönecem ben sana" tadında otomatik cevaplar geldi, lakin dönmediler, yetinmedim 2 tane de şirket mail adresimden yolladım beyle signatürlü signatürlü ona da aynı cevap... yetinmedim bugün kıydım kontürlerime hem 0212 çıkışlı hem de 0542 çıkışlı müşteri hizmetleri hatlarını aradım, son zamanların modası olan müşteri hizmet yetkilisine eriştirmeme amaçlı santral robotu ile cebelleştim... Yani hakikaten Vodafone' un bu kafayla Türkiye' de iş yapması zor, şu yaptıklarını batı avrupa pazarında yapmayı g.tleri yer miydi hakikaten merak içindeyim... :yes:

kamen
13-06-2009, 01:42
blackberry ile iphone aynı klasman ürünleri mi ?

UnicornKnight
13-06-2009, 01:59
gibi gibi, değil gibi... ben daha ziyade 18 ay boyunca sınırsız internet (beylece cihazın en büyük eksisi wi-fi' si olmayışı bir eksi olmaktan çıkıveriyor) ve push e-mail hizmetini de cazip bulduğum için blackberry düşünüyorum... bununla beraber tabii ki apple store' daki kadar geniş bir eklenti ve 3. parti yazılım desteğine sahip değil henüz, lakin olanlar da gayet yeterli ve şukela... bakalım artık, vodafone kolpa değil de hakikaten böyle bir kampanya yapıyorsa edineceğiz bi tane göreceğiz ebemizin örekesini... :silly

emir
13-06-2009, 02:51
reklamı senden başka kimse görmemişmi acep :hmmm :alright

UnicornKnight
13-06-2009, 03:01
söylediğin cihazın kalmadığı falansa onu ben de merak edip sordum, daha henüz hiç gelmemiş ki ellerine... :kopyat:

=TuO=
13-06-2009, 12:38
htc touch HD al onurum, turkcell kampanyası vardı onunda galiba, Iphone'unda, BB'ninde eline azına yüzüne göz çukurlarına verebilecek bi alet :D

UnicornKnight
13-06-2009, 13:16
kenk turkcell' in kampanyalarındaki data servisleri limitli, işime gelmiyor o yüzden... :yes:

=TuO=
13-06-2009, 13:24
zaten hd vermmiolarmış :D 3d veriolarmış..

=TuO=
13-06-2009, 13:26
http://www.htc.com/www/product/touchhd/product-tour.html

=TuO=
13-06-2009, 13:35
http://www.geekinc.fr/2008/09/17/exclu-review-du-htc-touch-hd/

UnicornKnight
13-06-2009, 14:48
yavlum, iyi tamam hoş... lakin ben bir kerede hayvani para bağlamadan cihaz sahini olmak ve sınırsız internet & push email kullanımından faydalanmak peşinde koşuyorum... yoksa htc tartışmasız bir şekilde piyasayı domine eden ürünlerin sahibi, bu yadsınamaz bir gerçek... :yes:

=TuO=
13-06-2009, 15:30
valla ben 1 gb net ile touch aldımdı işte tcellden, aylık 75 ytlye, işimi görüyo fazlasıyla .D

UnicornKnight
13-06-2009, 18:18
işte vodafon 1gb falan demiyor, cihazı pc' ye bağlayıp modem olarak kullanman ya da wap servisinden yararlanman harici (dikkatini çekerim gprs ya da 3g değil, tarihe karışan wap) tamamen sınırsız web erişimi ve push e-mail hizmeti, yanında ön ödemesiz olarak blackberry storm, o yüzden çok cazip zaten de cihaz yok ortada... en nihayetinde lütfedip bugün arayabildi müşteri hizmet yetkilisi, lakin sorduğum soruların cevabı halen yok... sorularım;

"Neden cihazlar gelmese bile tarifeye başvuru kabul edilmiyor, nihayetinde cihazlar geldiğinde aldığım hattın aktivasyonu yapılıp cihaz ile birlikte teslim edilebilir değil mi?"

"Cihazlar ne zaman gelecek, neden ortada cihaz olmadığı halde varmış gibi habire reklam yayınlanıyor"

ve

"Bayilerin başvuruları her hangi bir sıra ya da kayıt numarası belirtmeden sadece isim soyad telefon numarası bilgileri alarak sıraya koymaları ne derece etik, bu bir çok suistimale neden olmaz mı"

şeklindeydi... Lakin yok, hatun kişi dut yemiş bülbül gibi adeta, yetmezmiş gibi bir de sorduğum sorular baya bir sıkıştırmış olacak ki kekeleyerek cevap verdi... Supervisor' una bağlamasını da isteyebilirdim ama nihayetinde günde 72 çeşit insanla uğraşan biri olarak ona da hak veriyorum, üst merciden adam gibi bilgi verilmediyse onlara da o ne cevap versin ki...

Nihayetinde gayet istekli bir şekilde yaklaştığım mevzuya giderek soğuyorum, hani kısa sürede oldu oldu, olmadı vaz geçeceğim ve yeni nesil Android os kullanan cihazların piyasaya düşmesini bekleyeceğim...

Bakalım, hayırlısı...

=TuO=
13-06-2009, 19:01
kenk bişi anlamadım pcye bağlanıp modem olarak niye kullanamıosun? bunu nasıl denetleyebilirler ki?

UnicornKnight
13-06-2009, 19:28
çıkış yapılan aletin uin' i ile eşleştirme yapılıyor sanırım, bu telsim zamanındaki tahattütlü kampanyalarda da vardı, zira tahattütlü cihaz alıp da tahattüt verilen faturalı hattı başka cihazlarda kullanıp verilen cihazlarda da başka operatörlerin kartlarını kullanan abonelerin baya bi başlarının ağrıdığına sıklıkla şahit olmuştum... bu bahsettiğim bilgisayara bağlanıp modem olarak kullanılırsa ek data transfer ücretlendirmesi yapılması mevzusu abonelik sözleşmesinde de yer alıyor bu kampanyanın zaten...

UnicornKnight
13-06-2009, 19:32
ya en iyi şöyle anlarsın demek istediğimi... her ne kadar yurdumuz sınırları dahilinde faaliyet gösteren bir teknoloji olmasa da yurt dışında çalınan laptop, tablet pc vs vs tarzı ürünlerin internete bağlandıkları ip' leri takip edebiliyorlar mesela, aynı şu anda telekominikasyon kurumunca yapılan çalınan cihazların imei no takibi gibi düşün bu olayı... referans alman gereken şu olsun, hani pek çok laptop ve benzeri cihazda seri numarası harici bir numara daha yer alır, bahsettiğim dalga tam da buna benzer bişi işte... :yes:

=TuO=
13-06-2009, 19:40
hahah onurum, bak şimdi iki şey var, biri bilgisayar için modem tanıtırsın bağlanırsın, yada telefondan bağlanıp, bağlantı paylaştırırsın. ikisi farklı şeyler, htc'lerde bağlantı paylaşımı var, yani sen telefon üzerinden wireless ile bağlanıyorsun varsay, bunu denetleyemezler ki :D

UnicornKnight
13-06-2009, 19:42
hahah onurum, bak şimdi iki şey var, biri bilgisayar için modem tanıtırsın bağlanırsın, yada telefondan bağlanıp, bağlantı paylaştırırsın. ikisi farklı şeyler, htc'lerde bağlantı paylaşımı var, yani sen telefon üzerinden wireless ile bağlanıyorsun varsay, bunu denetleyemezler ki :D aga tamam da adamlar denetleyebiliyorlar demek ki sözleşmeye koymuşlar, demek ki varmış bir yolu... :yes:

UnicornKnight
13-06-2009, 20:23
ha ayrıca modem olarak kullanmaya ihtiyacım da yok zaten, günümün neredeyse 3-3.5 saati yollarda geçiyor işe gidiş işten eve geliş sürecinde, bu süreye derman olsun yoldaş olsun mantığı da hakim tercihimde... ille de cep telefonunu modem diye kullanmak isteyen varsa kenk gidip şu toshiba' nın ucubik bi boku var telefon demeye bin şahit isteyen, ondan alsınlar... onelan ben telefonu bilgisayara bağlayıp modem olarak kullanma misyonumu adsl' in olmadığı dial-up bağlantının ise kol gibi girdiği ve yeni yeni tanıştığımız yıllarda aycell' in sınırsız gprs hizmetini sömürerek tamamladım, daha da gerekmez bana... :silly

=TuO=
15-06-2009, 12:10
ahah, sende haklısın. neyse bizim bi akraba hd almış, deli bi alet, ama bendeki touch daha kullanışlı. yani şahsi fikrim ele oturan boyut olayı ile en aşmış pda gerçekten htc touch...

UnicornKnight
17-06-2009, 00:28
eh ibişler iyice cılkını çıkardılar... evet cihazlar geldi, fakat hayır almadım, muhtemelen de alamayacağım... bir önceki cihazları son aya ait ödenmiş bir elektrik su faturası falan ya da kredi kartı ekstresi harici başka bir şart ileri sürmeden kampanya dahilinde veren vodafone bugün yeni cihazları vodafone shoplara yeni ültimatomu ile geçmiş... "diğer operatörlerde en az 6 aydır faal ve aktif olan faturalı hat sahipleri ve yine eski vodafone müşterileri dışında kampanya dahilinde vereceğiniz cihazlara dair her hangi bir maddi sorumluluk üstlenmiyoruz" şeklinde...

çok afedersiniz de şu saatten sonra g.tümü yesinler... :yes:

UnicornKnight
19-06-2009, 22:47
Sayın Onur Aksu,

Mailiniz ile ilgili olarak, Vodafone Blackberry Storm Kampanyası kapsamında 12 Haziran 2009 tarihi itibariyle uygulamalarda bazı değişiklikler yapıldığı bilgisini paylaşmak isteriz. Vodafone abonesi olmayan müşteriler kampanya kapsamına geçici bir süre için dahil edilemeyeceklerdir. Kampanya sadece, aşağıda belirtmiş olduğumuz krtiterlerin tümünü sağlayan mevcut abonelerimiz için geçerlidir.

Mevcut aboneler için zorunlu kriterler:
1- En az 6 aydır Vodafone abonesi olmak
2- Son 6 aydır "kısıtlı veya dondurulmuş" statüsüne girmemiş olmak

Numara taşınabilirliği ile geçiş yapan aboneler için zorunlu kriterler:
1- Son 30 gün içinde numara taşınabilirliği ile geçiş yapmış olmak
2- Geçiş yaptığı operatöre ait en son faturasının 100 TL ve üstü olması (fatura ibrazı gerekmektedir)

Mevcut uygulamamız bu doğrultuda olup, Vodafone yapmış olduğu kampanyalarda değişilik yapma hakkını saklı tutmaktadır. Kampanyaya yönelik herhangi bir değişiklik yapılması durumunda gerekli bilgi aktarılacaktır.

Sürekli gelişen GSM teknolojisinde, Vodafone olarak yeni servisler ve yeni abonelik uygulamalarımız ile, siz değerli abonelerimiz için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Ayrıca, abonelerimize daha kaliteli hizmet sunmak adına her türlü eleştiri ve önerileriniz değerlendirilmektedir. Buna bağlı olarak eleştirinizin ilgili birimlere aktarılmış olduğu bilgisini de paylaşmak isteriz.

Kampanyaya yönelik bilgiye ekteki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/blackberry-storm-kampanyasi.php

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
Vodafone Müşteri Hizmetleri

=TuO=
20-06-2009, 00:49
pp'mi al sen onur pp'mi :D yani gel bize ben sana pp hammer diye bi oyun var onu veriim demek istiyorum :D

pesimistmami
21-06-2009, 22:15
kıl oldum abi :]

UnicornKnight
21-06-2009, 22:57
tövbe tövbeee, kaçtıkça geliyorlar sanki anacığım... :kronaz

kamen
03-07-2009, 21:58
http://www.avea.com.tr/tr/sta/kurumsal/servisler/blackberry/blackberry.shtml?pagemenu=servisler.blackberry
avea da yapmış bişiler

J i n x
04-07-2009, 01:18
onur vodafone'dan haber çıkmadı mı lam hala :D

UnicornKnight
04-07-2009, 03:24
onur vodafone'dan haber çıkmadı mı lam hala :D

senin gözler büyümüş 1-2 numero sanırsam kenk, link vereyim bu kez görürsün belki...

http://www.geyikler.net/forum/showpost.php?p=40333&postcount=22

J i n x
04-07-2009, 03:35
hııı tamamdır.. :D