Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Duman yeni albümünün
yagmur_damlasi
28-03-2009, 23:15
hastası oldum abi ya sonunda çıkardılar yeni albümü işte beklenen olaydı bu benim için tam da zamanıydı :aydee:
iyi oldu tabi de albüm çıkmadan neredeyse 1 ay öncesine kadar nette 3 tane şarkıları dolanıyodu
senden daha güzel,dibine kadar ve bu aşk beni yorar şarkıları
albüm piyasaya çıkmadan birkaç gün öncesine kadar da nette vardı :) yazık oldu
Bab VerLoren
29-03-2009, 16:24
msn den bana yollarmisin en guzel bir tanesini :)
tabi olur yollayım la hemen :)
EternaLDarK
29-03-2009, 21:45
bende isterims
EternaLDarK
29-03-2009, 23:32
mı ayrı
ve kalitemi bozdurma bana kafa atarım
Beğnemedim, duman'dan beklememeyeceğim kalite(sizlik)te bir albüm.
zufall_allen
31-03-2009, 18:29
senden daha güzek muhteşem ayrıca duman ne yapsa kaliteyi kaybetmez bnce artık etiket oldular zaten
Bab VerLoren
03-04-2009, 16:29
sadece senden daha guzel ve dibine kadar sarkilarini dinleyebildim eger digerleride boyleyse cok guzel bir album yapmislar diyebilirim. zincirleri kirmislar da desek yeridir hani :)
helal olsun,yalan vs güzeller arada sönük şarkılarda var
Beğnemedim, duman'dan beklememeyeceğim kalite(sizlik)te bir albüm.
+1
Duman'ı sevmeme rağmen Bu albümlerini Nedense bende beğenmedim.
:uzgunum:
skapuska
18-06-2009, 00:15
oaa kalitesiz olurmu be dumanın yaptığı en profösyonelce işti. cengiz baysal harika özellikle ama ben beğendim mi? hayır. böyle bi davulcunun çalması soundu(bunun bi türkçe karsılığı yok sanırsam) rock n roll dan çıkarmış çünkü bu adam baya cazcı bi tip böyle yani. zaten arabeske yakındı yaptıkları. iyce çığrından çıkmış. alen miydi neydi askerdeymiş, gelsin rock'n roll a döner bence. güzel olur.
pesimistmami
21-06-2009, 21:59
sana nerden rastladım??? oldum derbeder yeahh :D
yagmur_damlasi
28-06-2009, 15:01
doymadım dönülmüş geriye helal olsun aşk olsun gözlerimde yaşlar durmadım dönülmez gheriyeeeeeee ooooo