Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Özüme...
UnicornKnight
31-05-2009, 04:16
Beni ben yapan, lakin yavaş yavaş yitip giden, ilerde belki de torunlarım ya da onların çocuklarının ne olduğuna dair hiçbir fikirlerinin olmayacağı kültürüme, örfüme adetime, ananeme adetime... Tapıyorum, ötesi yok... Kültürüm bir şekilde yavaş yavaş da olsa kayıp giderken gerçeklikten yapabileceğim pek de bir şey olmaması öyle çok koyuyor ki bilemezsiniz... Şu ülke sınırları dahilinde aman da dilim aman da alt kimliğim diye bir taraflarını yırtan, bunun için can alan şerefsizler sürüsü gibi mi olsaydık bunun yok olmaması için anlamıyorum ki, bu kadar mı zor bir şeyleri yaşatmak, hep var olmalarını sağlamak... Neyse ya, akşam akşam hüzünlendim öyle Rahmetli Kazım abiyi dinlerken, bu harikulade varlığa rastladığımda hüznüm iyice artınca paylaşayım dedim... Benim ve benim gibilerin bir çoğunun burada yapamadığımızı Birleşik Devletler' de yapıyor bu hanım kızımız ya en çok da ona yandı canım...
YouTube - Mariami Abduseli?i Nani Nana
Essovius
31-05-2009, 17:14
abi hem kezban sevmiyorsun hemde kültürüne hasta oluyorsun
UnicornKnight
31-05-2009, 17:20
Trabzon için pek değil tabii lakin valide hanım kontenjanından memleketim olan viçe' de (rize / fındıklı) bir tane dahi kezban yok orası muhakkak... bazen demiyor değilim valideye yetki vereyim de kendisi seçsin gelinini memleketten yine kendi istediği gibi diye... eee slavlara yakınlık da yine burdan geliyor tabii, coğrafi olarak da kültür olarak da yakınız kendilerine... :silly:
Essovius
31-05-2009, 17:22
yalnız rize kızları fena olur biliyorsundur gerçi elleri sopalıdır onların onelan
UnicornKnight
31-05-2009, 17:24
sen de ayarlayacaktın hani bana birini, ne oldu bekliyoruz hala... onelan
Essovius
31-05-2009, 17:26
en uygun adayı arıyorum ben sana onelan
UnicornKnight
31-05-2009, 17:29
hayırlısı onelan
UnicornKnight
31-05-2009, 17:38
çok düşündün mü anlık bir refleks miydi umut? onelan
Bab VerLoren
31-05-2009, 18:52
Bende cRo.yum =]
sanal_peri
31-05-2009, 19:17
kültürümüz o kadar güzelki bunun değerini bilmeyenler utansın...
nickimi özkamen olarak değiştircem onelan
sanal_peri
31-05-2009, 20:03
nickimi özkamen olarak değiştircem onelan
otobüs firması :hihihi:
aslında özüm sinan kamen çakma :D
UnicornKnight
04-06-2009, 02:17
YouTube - OROPA (LOVE)
onur seni şaman törenlerinde bakire kız diye eritelim, gel bi buralara :D
Ya bunlar modifiye ya hic vucut hatlarini belli eden folkloruk kiyafet olur mu? (oropa 8.saniyedeki mesela) . Ozellikle kirgizistanda universitelerde bo bol goruluyor sanirim bi arkadas bol bol resimlerini gonderirdi forumun birinde.Kizlar arasinda moda olmus, dapdar "oz" motifli bodyler :)
Bunlarla ciksin bakiyim tarlaya , erkeklerden bahsetmiyorum, aslen erkegimiz abaza degildir ama, fiziken toprakla ugrasamaz bu kiyafetlerle.Uzgun ve de suzgunum ama ozumuzdeki kiyafet salvardir :)